ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Φωτεινή συμφωνώ σε όσα λες, και πραγματικά προσπαθώ να τα πραγματώσω και εγώ. Ειδικά για τις εξωτερικές ανάγκες. Αλλά καμιά φορά το να πεις πως δεν έχεις ανάγκη κάτι ξαφνικά σε μια μέρα, ο νους μπορεί να το εκλάβει σαν απαγόρευση, και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα, και αυτό ισχύει νομίζω σε όλες τις φυσικές "ανάγκες" ή μάλλον συνήθειες.

Αυτό που λέτε για την Φύση και πως τα παιδιά δεν έχουν επαφή μαζί Της, ισχύει σαν συμπέρασμα. 'Ομως οι περισσότεροι γονείς όταν έχουν ελεύθερο χρόνο, πχ το Σ/Κ δεν σηκώνονται από την τηλεόραση για να πάνε να περπατήσουν στο δάσος, και εδώ μπαίνει και το θέμα του μιμητισμού, αλλά και το ό,τι οι ίδιοι οι γονείς θεωρούν χάσιμο χρόνου και σπατάλη χρημάτων να πάνε μια εκδρομή. Οι ίδιοι οι γονείς δεν έχουν απελευθερωθεί από τα πρότυπα, άρα πως θα μεγαλώσουν ελεύθερους Ανθρώπους; :-?
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ανιμα ξέρεις τι λέω εγώ? ΄Οτι από την στιγμή που προβληματίστηκες, θα οδηγηθείς πίσω στην Αρχή και θα επιλέξεις με νέες προϋποθέσεις γνώσης, έναν νέο δρόμο που θα περιέχει και όραμα, εκτός από απλή ζωή.

Και όπως λες σωστά
Η μόνη μου ελπιδα είναι ότι τώρα σπέρνω και θα θερίσω όταν έρθει ο καιρός.
Σπείρε, κοριτσάκι μου, αλλά μην ξεχνάς να ποτίζεις αυτόν τον σπόρο!

και θα δεις! :x :x :x

Εχω τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στο Καλό, που είμαι σίγουρη, ότι ο Δρόμος μας θα ανοίξει...

Οι αξίες του, που έχουν να κάνουν με έναν πιο ευλαβικό τρόπο ζωής, θα υπερισχύσουν!
Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα. Αισθάνομαι πραγματικά όμως ότι θα δοθεί και άλλη ευκαιρία. Το αισθάνομαι ότι δεν θα αργήσει.
Το νιώθω αυτό που λες, ΄Ανιμα, στην Ψυχή μου...Και γνωρίζοντας ότι έχουμε όλοι ίσες ευκαιρίες, ξέρω ότι θα δοθούν και σε εσένα, όπως δόθηκαν και σε εμένα!
Ο Θεός είναι ίδιος για όλους τους Ανθρώπους!

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αλλά καμιά φορά το να πεις πως δεν έχεις ανάγκη κάτι ξαφνικά σε μια μέρα, ο νους μπορεί να το εκλάβει σαν απαγόρευση, και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα, και αυτό ισχύει νομίζω σε όλες τις φυσικές "ανάγκες" ή μάλλον συνήθειες.

Ποτέ δεν θα γίνει μια αλλαγή μέσα σου, ξαφνικά, Βασίλη μου!
Εργάζεσαι για την αλλαγή, δίνοντας πάντα επιχειρήματα στα συναισθήματά σου, να μην προκύπτουν αντιδραστικά και σε βγάζουν από τον δρόμο σου.
Τα συναισθήματα είναι εκείνα που επηρεάζουν τον άνθρωπο, και δεν μπορεί να πράξει προς το Καλό, παρ' όλο που ο νους του το γνωρίζει...

΄Ομως η βαθιά σχέση που έχει ο νους με τα συναισθήματα, δυστυχώς γεφυρώνεται μόνο με τα υποσυνείδητα και όχι με τα συνειδητά.
Εκεί γίνεται η μεγαλύτερη μάχη του ανθρώπου.
Και εκεί υπάρχει η μεγαλύτερη άγνοια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι συνειδητοί και πράττουν σύμφωνα με το θέλημά τους, αλλά αν παρατηρήσεις περισσότερο, θα δεις ότι τα συναισθηματικά "ελαττώματα" δεν είναι γνωστά, έτσι ώστε ο άνθρωπος να μην έχει αντίληψη αυτών και άλλο να νομίζει ότι είναι, και τελικά αλλιώς να εκφράζεται, από αυτό που νομίζει.

Μόνο αν στραφεί η παρατήρηση προς τα μέσα, και αφήσει "ήσυχους" τους άλλους, θα μπορέσει ο άνθρωπος να βγει από το συναισθηματικό αδιέξοδο και την μοναξιά του.

Η μοναξιά των ανθρώπων είναι πλέον ολοφάνερη, ακόμα και όταν είναι σε συντροφιά. Γιατί η συναισθηματική τους κατάσταση είναι πολύ επικριτική και διαχωρίζει, μέσω των προσωπικών βιωμάτων.

Δεν δέχεται ότι υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι έκφρασης, ενδιαφερόντων και προτιμήσεων, στους ανθρώπους. Θέλει να τα "μονιάσει" όλα μέσα του και δεν το καταφέρνει, λόγω της ισχυρής πλευράς του, που του είναι «αθέατη»…

Καμία ανάπτυξη όμως δεν υπάρχει μόνο από την νοητική εξέλιξη. ΄Οσο και ο άνθρωπος να έχει μεταφυσικές ανησυχίες, όσο και να μαθαίνει τα εσωτερικά θέματα και να αποκτά κρίση, εκείνη θα παραμένει πάντα προσωπική, όταν ο άνθρωπος δεν γεφυρώσει τις εσωτερικές του εντάσεις, ώστε να συμπεριφερθεί σαν ΄Ατομο, σαν Ανθρώπινη ΄Υπαρξη… Και, δυστυχώς, το Σώμα του θα φθείρεται δραματικά μέσα από την εσωτερική «απομόνωση», …
Αυτόν τον ρόλο παίζει η τηλεόραση. Τον κάνει να «ξεχνιέται». ΄Όχι να απασχολεί το μυαλό του, αλλά να απασχολεί και να τρέφει τα συναισθήματά του, που έρχονται βίαια να του θυμίσουν ότι η ζωή είναι πικρή, δύσκολη και μοναχική.

:x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

VasilisM έγραψε:Αλλά καμιά φορά το να πεις πως δεν έχεις ανάγκη κάτι ξαφνικά σε μια μέρα, ο νους μπορεί να το εκλάβει σαν απαγόρευση, και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα, και αυτό ισχύει νομίζω σε όλες τις φυσικές "ανάγκες" ή μάλλον συνήθειες.
εξεφρασα αυτο που νοιωθω αυτην την στιγμή να μου βγαινει απο μεσα σου σαν μια νεα τοποθετηση αναγκων, ενα ξεκαθαρισμα θα ελεγα πλασματικων και πραγματικων αναγκων στην δεδομενη στιγμη της εξελιξης μου.

και ολο αυτο με γνωμονα τον σεβασμο στην ψυχη μου και το ποσο και αν θα κανω σκοντο σε μια κοινωνια και ενα εργασιακο περιβαλλον που τεινει να γινεται καταχραστικο στην ψυχη του ανθρωπου

γεικοτερα ειμαι σε εγρηγορση και αναθεωρηση και αυτο μοιραστηκα, αυτο δεν γινεται με το νου εννοειται σιγουρα και οχι, ειναι εσωτερικες οι ζυμωσεις που φερνουν απο μεσα μας καποιες νεες επιγνωσεις και συνειδητοποιησεις και ο καθε ενας εχει ενα μοναδικο δρομο σε αυτο
Τι ωραία που ακούγονται αυτά που λες Φωτεινή! Πραγματικά έχω ονειρευτεί τέτοιες καταστάσεις. Ο προβληματισμός μου είναι, πόσοι θέλουν τελικά να το κάνουν και αν δεν θέλουν αρκετοί φοβάμαι ότι είναι δύσκολο να λειτουργήσει.
Πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα δεχτεί αυτό που θα του προσφέρω ώστε να το ανταλλάξει με κάτι που θα χρειάζομαι ότι και αν είναι αυτό.
σε αυτη την φαση που βρισκομαι τεινω ολο και περισσοτερο να μην βλεπω την ανθρωπια που ειναι τελικα οτι πιο φυσικο υπαρχει μεσα μας σαν το πιο μακρυνο, ενω αντιθετα τον παραλογισμο του διαχωρισμου σαν το πιο κοντινο και ταχα φυσικο

μα φυσικα κανεις δεν κανει τιποτα με το ζορι και ουτε αν δεν το νοιωθει και εσωτερικα σαν την δικη του αληθεια αλλιως σιγουρα ο,τι ειναι θα γκρεμιστει

>:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

Βάσω ακόμα μια φορά Ευχαριστώ!!!
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

Fotini έγραψε:
μα φυσικα κανεις δεν κανει τιποτα με το ζορι και ουτε αν δεν το νοιωθει και εσωτερικα σαν την δικη του αληθεια αλλιως σιγουρα ο,τι ειναι θα γκρεμιστει

Ακριβώς! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Α οκ Φωτεινή, εγώ κατάλαβα λάθος. Έχεις δίκιο αν κάτι προκύπτει από εσωτερική εργασία, τότε μένει και δεν σου προκαλεί ανισορροπία. Όπως με το κρέας, μετά το 3Α απλά σταμάτησα να το ζητάω, για την ακρίβεια, μου βρωμάει.. :?

Ας γίνει κάτι και για το τσιγάρο.. [-o<
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το έλαβα με μέιλ.....τραγικά αληθινό!

εσωτερική επανάσταση!! Μηπως γνωρίζει άραγε κανείς ότι αυτό σημαίνει "ατομική ευθύνη"?

Η προσωπική ευθύνη συγχωρείται από την άγνοια, ας πούμε...
Η ατομική ευθύνη δεν αρκείται στην συγνώμη, πάει πιο βαθιά στον Κόσμο και τον μετασχηματίζει, γιατί έτσι θέλει!

@};-

KI ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!!

Σου κλεψα την ησυχία σου όταν για να επιδειχτώ στη γειτονια περασα απ το σπιτι σου με διαπασων τη μουσικη και την εξατμιση να μουγκριζει.

Σου κλεψα την γαληνη σου όταν προσπαθησες να περασεις τη διαβαση πεζων και εγω εστεκα αγερωχος με το 36 ατοκες δοσεις αυτοκινητο μου πανω της.

Σου κλεψα τη θεση παρκινγκ βαζοντας οριζοντια τη μηχανη μου γιατι στη γειτονια υπαρχω μονο εγω και η γυναικα μου πρεπει να παρκαρει χωρις να δυσκολευτει όταν ερθει απ τη δουλεια.

Σου κλεψα τη ουρα στο σουπερ μαρκετ,γιατι βιαζομουν.

Σου ζητησα 120 ευρω για να σου βαλω ένα αιρ κοντισιον χωρις να σου κοψω αποδειξη.

Σου πηρα 100 ευρω την ημερα για ένα δωματιο το χειμωνα σε χωριο της ελληνικης υπαιθρου γιατι μια καντηλήθρα στην παρουσιασα για τζακι.

Μου πληρωσες 4 ευρω τον καφε και 6 ευρω τη χωριατικη και 10 ευρω το ποτο γιατι ολοι τοσο τα εχουν.

Εκμεταλευτηκα την πετρελαικη κριση και χωρις καθυστερηση σου ανεβασα την τιμη στα καυσιμα αισχροκερδοντας εις βαρος σου ενώ ξεχασα να τις κατεβασω όταν περασε η κριση.

Σου στερησα τα δελτια κοινωνικου τουρισμου γιατι μπορω να αποκρυπτω εισοδηματα και να εμφανιζομαι σαν δικαιουχος.

Πηρα επιδοματα και επιδοτησεις με πλασματικα στοιχεια και τωρα φωναζω να φερουν πισω τα κλεμενα

Σηκωσα κοματικες σημαιες ενιωθα δεος όταν με κερναγε και με χαιρετουσε ο βουλευτης στο καφενειο,ψηφιζα για ιδιοτελεις σκοπους ξερογλυφομουν στα πολιτικα γραφεια για να εχω έναν ανθρωπο για τις δουλειες μου και τωρα απαιτω να παει φυλακη.

Έδωσα φακελακι σε γιατρο για να σε παρακαψω στη λιστα και να σωθώ εις βαρος σου.

Λάδωσα το μηχανικο της πολεοδομιας να κανει τα στραβα ματια μεχρι να σηκώσω το αυθαιρετο σε δασικη εκταση και μετα πηγα στο συνταγμα σε καντηλοφορια να κλαψω για τα δαση που καηκαν.

Εψαξα και βρήκα γνωστο στην εφορια να γλιτώσω το προστιμο που μου επιβλήθηκε για φορολογικες παραβασεις και μετα παραπονέθηκα για τη διαπλοκη.

Προειδοποίησα με φωτεινο σινιαλο παραβατες οδηγους για υπαρξη τροχονομικου μπλοκου και μετα διαμαρτηρηθηκα γιατι η τροχαια δεν τους γραφει.

Πεταξα το αδειο πακετο τσιγαρων απ το αυτοκινητο και μετα θυμωσα με την αμελεια των αρχων να καθαρισουν τα φρεατια και να πλημυρίσει η γειτονιά μου.

Σε εμποδισα να περπατησεις ελευθερα στο πεζοδρομιο γιατι αφησα το αυτοκινητο, μιας και πεταχτηκα για δυο λεπτα σε μια δουλεια.

Τα εβαλα με τους αλλοδαπους που μολυνουν την χωρα μου ενώ τους εκμεταλλεύτηκα για φτηνή και ανασφαλιστη εργασια

Εμπιστεύτηκα τους δημοσιογραφους, τους θεωρησα αυθεντιες,τους αφησα να με καθοδηγησουν…με μπερδεψαν με αλλοτριώσαν.

Μου ειπανε πως οι γερμανοι συντακτες του Spiegel είναι ανθελληνες ενώ ειδα την ιδια μερα οπαδους των δυο μεγαλων ομαδω να μη σέβονται την ανακρουση του εθνικου υμνου.

Μου ειπανε πως ξενοι ετοιμαζονται να αγορασουν νησια μας και ειδα ελληνες να καταπατουν την ακτογραμμη φτιαχοντας ιδιωτικα λιμανια και να μου ζητουν χρηματα ώστε να μου επιτρεψουν το μπανιο.

Μου ειπανε πως τα σταδια των ολυμπιακων αγωνων φτιαχτήκαν για μενα και θα μεινουν σε μενα και ειδα να δινονται στην οικονομικη ελιτ και στις αθλητικες εταιρίες.

Μου ειπανε πως ο διαγωνισμος τραγουδιου της eurovision είναι εθνικη υποθεση ενώ ειδα πως είναι ένας θιασος που τρεφει το life style με χρηματα φορολογουμενων.

Μου ειπανε πως η επενδυση του χρηματιστηριου εχει εγγυημένες αποδοσεις και οι προβλεψεις είναι αισιοδοξες και ειδα μια καλοστημενη κομπινα με την ομηρια χιλιαδων μικρο επενδυτων.

Μου ειπανε πως μετα τις κραυγες των ζωντανων συνδεσεων υστερα από μαγαλες τραγωδιες και καταστροφες το μαχαιρι θα φτασει στο κοκαλο και ότι θα παρακολουθουν την υποθεση και ειδα νατην συγκαλύπτουν και να την ξεχνουν.(σαμινα σεισμοι πυρκαγιες χρηματιστηριο)

Μου ειπανε πως οι δημοσιογραφοι είναι οι ελεγκτες της εξουσιας και προστατες των αδυνατων και ειδα να γίνονται εκδοτες,κομιστες και διαπλεκομενοι με το κεφαλαιο και τη εξουσια.

Μπερδευομαι ρε γαμωτο δυσκολευομαι να καταλαβω.Η σύγχυση μεγαλη...!

Ενώ ηξερα πως τα τανκς που κατεβηκαν στους δρομους και κατελυσαν την δημοκρατια αυτό ζημιωσε τη χωρα μου,ειδα πως οι αγροτες μπορουν να κλεινουν τους δρομους,οι λιμενεργατες τα λιμανια γιατι τα αιτηματα των συντεχνιων είναι πιο πανω απ τα δικα μου δικαιωματα.

Ενώ ηξερα πως η αριστερα είναι προοδευτικο κινημα ειδα ότι αποτελει τροχοπεδη σε κάθε μεταρυθμιση.

Ενω ηξερα πως η δεξια είναι πατριωτικο κομα ειδα να σαμποταρει τους θεσμους και να διαβρωνει τις αξιες και το νομιμο να γινετε ηθικο

Ενώ ηξερα πως σοσιαλισμος είναι αναδιανομη εισοδηματος και κοινωνικη δικαιοσυνη ειδα πλουτισμο ημετερων,σκανδαλα,και κοινωνικη ανισοτητα.

Ενώ ηξερα πως ο εθνικιστης θεωρει την πατριδα του υπερ ανω ολων,ειδα να φορα τη ναζιστικη μποτα και τον αγκυλωτο σταυρο που το 41 εισεβαλε στη πατριδα του και σκοτωσε ελληνες.

Ενώ ηξερα πως ο αναρχικος είναι φορεας επαναστατικων ιδεων και εναντιωνεται στο συστημα,ειδα να πηγαινει στις καταληψεις με ταξί,να ντυνεται με γνωστες φιρμες πολυεθνικων,και να επικαλειτε το ιδιο το συστημα που θελει να ανατρεψει.

Ενώ ηξερα πως ο συνδικαλιστης είναι προαγωγός τον δικαιωματων των εργαζομενων και ακαμπτος υπερασπιστης,ειδα να γινεται βουλευτης και να διαπλεκεται στα γραναζια της εργοδοσιας.

Ενώ ηξερα πως τα κοματα είναι στυλοβατες της δημοκρατιας ειδα να αυθαιρετουν να εμφανιζονται σαν συμμοριες και να καπηλεύονται τους θεσμους.

Και τοτε εχασα τελειως τον ελεγχο..

Ενώ ηξερα πώς είναι να φερεσαι σαν πολιτης και σαν ανθρωπος εχοντας υποχρεωσεις και δικαιωματα προτιμησα να φερθω σαν καταναλωτης και χουλιγκανος.

Ενώ οι καλυτεροι μου φιλοι είναι παναθηναικοι πηγα στο καραισκακη να τους βρισω τη μανα και να τους πεταξω φωτοβολιδες γιατι η χαρα της νικης είναι μονο δικο μου προνομιο.

Ενώ ελεγα πως οι πολιτικοι είναι εντολοδοχοι ξενων συμφεροντων και υπηρετουν οικονομικους παραγοντες,με φανατισμο τους υποστηριζα στις εκλογες δινοντας τους μια ακομη ευκαιρια…και καπως ετσι εφτασα να ζω το ψέμα μου συμπολιτες…

Επιδοθηκα σε ασταματητη καταναλωση προκειμενου να βρω ταυτοτητα

Υποτιμησα τη σημασια της παιδειας και των αξιων και προτιμησα να μιμηθω το life style της τηλεορασης.

Ταυτισα την ευτυχια με το τριημερο στην αραχωβα και το 4Χ4 τζιπ.

Η αυταπατη της παντοδυναμιας μου ενισχυθηκε με την πιστωτικη καρτα.. μπορουσα να αποκτησω περισσοτερα από οσα δικαιουμαι.

Χωρις εγκρατεια ζητησα να δανειστω για να απολαυσω αγαθα που εβλεπα να απολαμβανουν οι πλουσιοι και ηθελα να τους μοιασω.

Εγκατελειψα το χωριο μου για να γινω υπαλληλος των 700 ευρω.

Αφησα την ποιοτητα ζωης στην υπαιθρο για να ζησω σε ένα δυαρακι στη κυψελη.

Περιφρονησα τα πανηγυρια στην επαρχια γιατι στα μπουζουκια πια γινεται η επιδειξη και το νυφοπαζαρο.

Ενιωθα σπουδαιος αν τη δευτερα το πρωι μιλουσα στη δουλεια για το διημερο που περασα στα χιονια η τη κρεπαλη στα μπουζουκια.

Χρεοκοπησα νεοελληνα...γιατι πια δεν ξερω τι είναι σωστο και τι λαθος,τι είναι δικαιο και τι αδικο.ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ..δε θα λυτρωθώ απ τα spreads ουτε απ τους οικους αξιολογησης..

Για να σηκωθω ξανα χρειαζεται περισυλλογη συγκεντρωση και αυτοκριτικη χρειαζεται εσωτερικη επανασταση.

Ηρθε ο καιρος να αλλαξω ,γιατι αν δε το κανω η νεα γενια από λαμογια παραμονευει να παρει τη θεση των απερχομενων και το νέο κυμα σκανδαλων που θα παραξει ξανα το συστημα θα με βρει παλι να σκουζω σα βικτωριανη παρθενα..’’κλειστε τους ολους φυλακη´´!!"

Αναγνώστης

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

...............γιατί έτσι θέλει!
@};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Μεγαλες αληθιες λεει.... @};-
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Vaso έγραψε: Χρεοκοπησα νεοελληνα...γιατι πια δεν ξερω τι είναι σωστο και τι λαθος,τι είναι δικαιο και τι αδικο.
Εδώ έγινε η ζημιά!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

ευκαιρία λοιπόν να εργαστούμε για την αλλαγή μας @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

bluesea έγραψε:
Vaso έγραψε: Χρεοκοπησα νεοελληνα...γιατι πια δεν ξερω τι είναι σωστο και τι λαθος,τι είναι δικαιο και τι αδικο.
Εδώ έγινε η ζημιά!

Η ζημιά έγινε όχι γιατί δεν ξέρει πιά ο άνθρωπος τι είναι σωστό και λάθος, δίκαιο και άδικο, αλλά γιατί δεν ήξερε (ή δεν φρόντισε να μάθει) πριν...

Η επανόρθωση λοιπόν θα είναι περισσότερο επίπονη...

Γιατί χρειάζεται να επιστρέψει στο "πριν" και να γκρεμίσει ότι τον οδήγησε στην πλεονεξία, τον φθόνο, την οκνηρία, την λαιμαργία, την οργή, την αλαζονεία και την λαγνεία...

Τίποτα δεν μπορεί να μας εξουσιάσει, αν εμείς δεν παραχωρήσουμε τον εαυτό μας για εξουσία...Αλλά αν παρατηρήσουμε τις σχέσεις μας, αυτές μοιράζονται ισοδύναμα μεταξύ "εξουσιαστή" και "εξουσιαζόμενου" με την δυναμική του εκκρεμούς!

:x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

@};- @};- @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Πιο αληθινό δε γίνεται... :-(
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”