ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Αχχχ… έχουν λυσσάξει με μια παγκόσμια κυβέρνηση….

Σας ανεβάζω και ένα από τα οικονομικά email που έλαβα σήμερα…

Τίτλος: Επικίνδυνα παιχνίδια

http://www.sofokleous10.gr/portal2/topr ... 052023516/
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Vaso έγραψε:Βαλάκι, αυτό είναι το εμφανές, λιγότερο κακό, που μπορούμε να πάθουμε...

Υπάρχουν πολύ χειρότερα...Παίζουν με την υγεια μας, παίζουν με τα παιδιά μας, οι γυναίκες σιγά σιγά αποκτούν στειρότητα, δεν σε παραξενεύουν όλα αυτά?

Κορίτσι μου το λιγότερο που μπορούμε να πάθουμε, είναι να μειωθούν οι αποδοχές μας. Αυτήν την στιγμή διακυβεύεται η ηθική μας!

:-( :-( :-( :-(
Συμφωνώ απόλυτα Βάσω…
Έχουν μεταλλάξει όλη την διατροφική αλυσίδα με τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους και μέσα από τα φυτοφάρμακα για να φτάσουμε στο σήμερα με προβλήματα στειρότητας και πολλά άλλα.

Μεταλλάσσοντας την χλωρίδα μεταλλάσετε και η πανίδα και μαζί και εμείς …

Να αναφέρω για την ιστορία οτι σύμφωνα με επιστημονική έρευνα πρέπει να καταναλώσουμε 20 μερίδες σαλάτας για να πάρουμε την ίδια θρεπτική αξία που παίρναμε πριν από 50 χρόνια από μόλις μια μερίδα!!!

Με άλλα λόγια τρώμε πιο πολύ φάρμακα παρά θρεπτικά συστατικά…

Εγώ πάντος είμαι φανατικός των κηπευτικών!!!

….άντε και καλή μας όρεξη!!!!

Παρόλα αυτά θα σας έλεγα και εγώ…. Ψηλά το κεφάλι, χαμογελάστε όσο μπορείτε πιο πολύ και θα το πάρουμε στο τέλος και το παιχνίδι…! θα χάσουν …!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Το ξερω οτι εχω ανεβασει καποια αρθρα και βιντεο σε αυτην την ενοτητα, ο σκοπος ειναι μονο ενημερωτικος, κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να μπαινουμε σε τριπακια φοβου και απογνωσης, αντιθετως, γνωριζουμε κατανοουμε τι γινεται, και τι μαγειρευεται , και συνεχιζουμε απτοητοι το εργο μας, σηκωνουμε τις αμυνες μας στον βομβαρδισμο πληροφοριων απο ΜΜΕ και κεντρα εξουσιας που σκοπο εχουν να μας ριξουν το ηθικο και να μας οδηγησουν εκει που θελουν,εχοντας γνωση αυτων τον σεναριων και σχεδιων, δεν μασαμε κουτοχορτο, και ο καθενας μας γνωριζοντας χειριζεται τις καταστασεις οπως μπορει Ας κρατησουμε ψηλα το ηθικο μας και ας μεινουμε ακεραιοι. στην πορεια μας και τον σκοπο μας :-D :x
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

πολύ ενδιαφέρον το άρθρο που επισύναψες, bluesea! :x

΄Ομως υπάρχει μια παράγραφος πολύ σημαντική, πέρα από την διδασκαλία του Αριστοτέλη...

"Δυστυχώς, αν και αρκετοί «προέτρεπαν» τον πλανήτη να μην οδηγηθεί στην παγκοσμιοποίηση, πριν ακόμη η Κίνα επιτύχει ετήσιο κατά κεφαλήν εισόδημα ύψους 7.000 $, όπως επίσης όχι στην οικονομική ένωση της Ευρώπης, πριν από την πολιτική, κανένας δεν έδωσε σημασία στις «συμβουλές» τους..."

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η άγνοια είναι ο πιο ύπουλος μηχανισμός στην φυσική λειτουργία του ανθρώπου.
Είναι η αιτία που μας παρασύρει στην συνήθεια των πολλών και γινόμαστε ευάλωτοι στον κοινωνικό ιό του μαξιμαλισμού.

Οι "εξουσιαστές" αυτό το γνωρίζουν. Αυτοί δεν έχουν άγνοια...
Μην ξεχνάμε ότι στην ρωμαϊκη αυτοκρατορία είχε βγει θέσπισμα, οι καίσαρες να μυούνται στα αρχαία μυστήρια... Ο Καλιγούλας και ο Νέρωνας ήταν μυημένοι.
Πολλές ενδείξεις έχουμε ακόμα και για τον Χίτλερ!

Τι σημαίνει αυτό?
΄Οτι γνώριζαν την δομή της Ανθρώπινης ΄Υπαρξης και ήξεραν ποιό πεδίο μπορούν να εξουσιάσουν, για να κάνουν τον φυσικό άνθρωπο αδύναμο και υποχείριο στην τάχα μοίρα του.

Η ιστορία της ανθρωπότητας δείχνει ότι ο φυσικός άνθρωπος δεν είναι έρμαιο μόνο στις φυσικές καταστροφές, αλλά είναι έρμαιο στα πάθη του. Το συναισθηματικό πεδίο των ανθρώπων δεσμεύτηκε από τους ισχυρούς μυημένους του πλανήτη και έτσι το νοητικό έμεινε χωρίς την ουσιαστική γεφύρωση μεταξύ Ψυχής και Πνεύματος.

Η άγνοια δεν έχει να κάνει με τα πανεπιστημιακά διπλώματα και τις επιφανειακές γνώσεις. Αυτό ήταν η παγίδα που έστησαν στους ανθρώπους, για να τους πείσουν ότι τάχα ενδιαφέρονται για την μόρφωσή τους. ΄Ετσι τους "κοίμισαν" περισσότερο, και η εκκλησία συναίνεσε σ' αυτό, δίνοντας τους την Ηθική Διδασκαλία του Χριστού, σαν σκουπίδια...

΄Οσοι άνοιξαν το στόμα τους να αντιταχθούν στο σύστημα εξουσίας, γνωρίζοντας ότι αυτό ήταν ήδη μυημένο, κάηκαν στην πυρά, μόνο για τις αλήθειες που εξέφρασαν...

"Αλλάξτε νοοτροπία" έλεγαν όλοι, από που να αρχίσω? Σωκράτης, Αριστοτέλης...για να συνεχίσω στον Ιωάννη τον Βαπτιστή και στον ίδιο τον Ιησού Χριστό...

Το να αλλάξεις όμως νοοτροπία, το να ακολουθήσεις πρακτικά την Ηθική, σημαίνει ότι εξουσιάζεις τον Εαυτό σου σε όλα του τα πεδία, αναγνωρίζεις όλα τα διαστρεβλώματα του κοσμικού κακού και πατάς γερά τα πόδια σου στην Αρετή!

Βλέπεις οι αποδείξεις που έχουμε από τους μυημένους, δεν είναι οι καλύτερες...Κι αυτό, γιατι η Ηθική Διδασκαλία είχε (και εξακολουθεί να έχει) ανήθικους δασκάλους!
Ο μόνος Δρόμος της Ζωής είναι η αυτόνομη μύηση, μέσα από την βαθύτερη γνώση της ενόρασης της θεότητας.

Η μόνη Αλήθεια είναι αυτή που δεν στέκεται στο κέλυφος της διδασκαλίας, αλλά εισέρχεται στο βάθος της και την ερμηνεύει...

Η μαζική αφύπνιση προς αυτήν την κατεύθυνση είναι αναγκαία, γιατί η απλή ενημέρωση του καθεστώτος του πλανήτη, μας κάνει ακόμα πιο αδύναμους μπροστά στο κοσμικό κακό!

Δύσκολο, δεν λέω, αλλά πραγματικά με διαίσθηση, που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα το στηρίζω στον συνυπολογισμό του παρελθόντος και των σημερινών δεδομένων της εξέλιξης του φυσικού ανθρώπου, δεν βλέπω άλλη λύση, που να μας οδηγήσει σε μια ζωή πληρότητας και αρμονίας.

Γιατί πάντα κάποιοι θα μιλάνε, και όλοι (ή οι περισσότεροι) θα κωφεύουν...
Με την ανοχή αυτών των όλων (ή των περισσότερων) οι Δάσκαλοι τής Ηθικής οδηγήθηκαν στον θάνατο!

Το "σύστημα" οδηγεί σε μαθηματική ακρίβεια, αν συνεχιστεί αυτό, όχι στην πλανητική φτώχεια μόνο, αλλά στην αφαίρεση της Ψυχής από την Ανθρώπινη ΄Υπαρξη, μέσω απαγορεύσεως...

΄Οποιος μιλάει για ολιστική "θεραπεία", θα οδηγείται στον ψυχίατρο και ενίοτε στην φυλακή.

Βλέπεις το σύστημα "μάτριξ" έχει δυνατές ρίζες στον φυσικό άνθρωπο, έτσι ώστε να μην μπορεί να διακρίνει ότι η δυστυχία του δεν οφείλεται στην φτώχεια του, ούτε στην έλλειψη ελευθερίας του, αλλά οφείλεται στην απομάκρυνσή του από την εσωτερική του πληρότητα, που τον κάνει "μέτοχο" στο Σύμπαν και όχι δούλο του, μέσα από την Ολοκληρωμένη του Συνειδητότητα.

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Το να αλλάξεις όμως νοοτροπία, το να ακολουθήσεις πρακτικά την Ηθική, σημαίνει ότι εξουσιάζεις τον Εαυτό σου σε όλα του τα πεδία, αναγνωρίζεις όλα τα διαστρεβλώματα του κοσμικού κακού και πατάς γερά τα πόδια σου στην Αρετή!
@};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Ετσι για να θυμόμαστε τα περί Χριστιανισμού και Ελλάδας και να μην παρασυρόμαστε από την ουτοπία και την ανορθόδοξη ερμηνεία των φαινομένων...Επαναλαμβάνονται γαρ! :?

@};-

"Επειδή μερικοί συνελήφθησαν, αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα, διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν το φιλάνθρωπο θεό. Αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας αν δε επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων θα υποβληθούν στην εσχάτη των ποινών. Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα που διδάσκεται από όσους πάσχουν από τη νόσο και τη μανία των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μην μπορούν πια να διαφθείρουν τις ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες"

Κώδικας αυτοκράτορα Ιουστινιανού 6ος αι. μΧ (1.10.9)

"Τους ασεβείς και καταραμένους αυτούς Ελληνιστές, και με φωτιά και με ξίφος και με πνιγμό και με κάθε τρόπο θανατώστε τους. Μαστιγώστε , φυλακίστε, κόψτε τους τη γλώσσα, ύστερα το χέρι και αν επιμένουν, τότε στείλτε τους στο βυθό της θάλασσας. Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην "

Γεννάδιος Σχολάριος, Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης 1456

Το 319 ο Κωνσταντίνος εκδίδει διάταγμα με το οποίο απαλλάσσει πλήρως την Εκκλησία από φόρους και τους χριστιανούς κληρικούς από στρατιωτικές υποχρεώσεις

Το 528 με διάταγμα του Σλαβικής καταγωγής αυτοκράτορα Γιουτπράδα - Ιουστινιανού, καταργούνται οι εξόριστοι στην Αντιόχεια Ολυμπιακοί Αγώνες. Ο ίδιος έχει ήδη νομοθετήσει να θανατώνονται με κατασπαραγμό από θηρία, θάνατο στην πυρά, σταύρωση ή ξέσκισμα με σιδερόνυχα όλοι οι καταγινόμενοι με την μαγείαν, την μαντικήν, την γοητείαν και την ειδωλολατρίαν και απαγορεύσει να διδάσκουν οι πάσχοντες από την ιερόσυλη ψυχική νόσο των Ελλήνων δηλαδή οι εθνικοί.

529 Με διάταγμα του ίδιου , κλείνει η Ακαδημία των Αθηνών και κατάσχεται η περιουσία της. Οι επτά τελευταίοι διδάσκαλοι καταφεύγουν στον βασιλιά των Περσών Χοσρόη που τους δίδει έδρες στο Πανεπιστήμιο του Ιουντισαπούρ (Jundishapur).

532 Μία ακόμη χριστιανική εσχατολογία προβλέπει, ανεπιτυχώς φυσικά, ότι το συγκεκριμένο έτος θα γίνει η συντέλεια του Κόσμου. Ο μοναχός Ιωάννης Ασιακός, επικεφαλής ενόπλων ομάδων προσηλυτιστών, αρχίζει γενοκτονία κατά των Μικρασιατών εθνικών.

@};-

Αυτήν την ενημέρωση χρειάζεται ο ελληνικός λαός, μήπως και ξυπνήσει...
Θεέ μου!!! :-( :-( :-( :-(

Εικόνα

Ωραία τα είπες Βάσω!!!

Όχι άλλη παραπληροφόρηση…

Οχι άλλους βοσκούς πάνω από το κεφάλι μας που κατά τα άλλα θέλουν το καλό μας αλλά μας οδηγούν στη σφαγή...

Η ενημέρωση όπως πολύ σωστά έχεις αναφέρει είναι το βασικό και το πρώτο από όλα που πρέπει να κάνουμε.

Και θα την βρούμε και την συνέχεια…
julia

Δημοσίευση από julia »

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ο Κωνσταντίνος παραχώρησε αυτά τα δικαιώματα στους μοναχούς τότε γιατί έπρεπε να αναστηλώσει την ελληνική εκκλησία έναντι της ρωμαιοκαθολικής που είχε στείλει το τάγμα των ιησουιτών για να σπείρει διχόνοιες.

Φυσικά οι κινήσεις αυτές ενώ είχαν κάποιο λόγο τότε δε σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν τις εκμεταλλεύτηκε για συνήθως προσωπικούς λόγους ευμάρειας.

Πάνω απ΄όλα πρέπει να λαμβάνουμε μια συλλογική μόρφωση που σίγουρα δεν βασίζεται στο σχολείο. Μακριά από φανατισμούς και με ανοικτό μυαλό για το απαραίτητο φιλτράρισμα στις γνώσεις που λαμβάνουμε.
Καλά έλεγε ο Νίτσε ότι είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό η εκμετάλλευση μεταξύ των ανθρώπων. Πάντα θα υπάρχουν τάξεις και κάστες. Το θέμα είναι σε ποια θα ανήκεις εσύ. Ο Πλάτωνας είχε κάνει ένα διαφορετικό διαχωρισμό αλλά και εκεί μπορείς να βρεις σημάδια ρατσισμού (ή μήπως ήταν ρατσιστής απλά στη βλακεία;)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ποιά είναι η ελληνική εκκλησία? :-?

θεωρώ ότι μεγαλύτερο πλήγμα δεν δέχτηκε περισσότερο το ελληνικό πνεύμα, από αυτό της καθιέρωσης του χριστιανισμού, στα Βυζαντινά χρόνια.

Μην ξεχνάς Τζούλια μου ότι ο Κωνσταντίνος ήταν Ρωμαίος!!! Καμία σχέση με ΄Ελληνα, άλλο αν έτσι προσπάθησαν να μας τον παρουσιάσουν...

:x

Εικόνα

Δημοσίευση από julia »

Ναι φυσικά και ήταν ρωμαίος και μάλιστα πολύ φιλόδοξος αφού ανακήρυξε τη δεύτερη Ρώμη. Αλλά ναι έχεις δίκιο η επικράτηση του χριστιανισμού ήταν η ισχυρότερη προπαγάνδα που έγινε αλλά μην ξεχνάς ότι στην Ευρώπη ήταν η εποχή της Μεταρρύθμισης με το Λούθηρο, τον Καλβίνο και λοιπούς.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε την ιστορία αλλά τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε απ' αυτήν την προπαγάνδα της χριστιανικής εκκλησίας που έχει καταληστέψει την Ελλάδα .... και συνεχίζει.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όχι μόνο έχει καταληστέψει την Ελλάδα, αλλά όπως θα διάβασες παραπάνω "δεν δίνει ούτε μία δραχμή" ....

Πως θα ξυπνήσουν οι ΄Ελληνες να διεκδικήσουν πίσω την Ψυχή τους άραγε? :-( :-( :-( :-(

Εικόνα

Δημοσίευση από Giotoula »

Στην εταιρία που δουλεύω μας πρότειναν να "επιλέξουμε" αν συμφωνούμε στο να μειωθεί ο μισθός μας ή όχι, γιατί δεν πάμε καλά και πρέπει να "βοηθήσουμε". Δυσκολεύτηκα πολύ να πάρω απόφαση και ακόμα δεν νιώθω καλά με την απόφαση που πήρα (να υπογράψω το χαρτί υποκύπτωντας στον συγκαλυμμένο εκβιασμό).

Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος με τη βοήθεια του ρέικι ώστε να καταλάβουμε, σε τυχόν διλήμματα, ποιος είναι ο δρόμος που πραγματικά θέλουμε να ακολουθήσουμε.
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Oσο κατανοεις τον Εαυτο σου, τόσο θα γνωρίζεις ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις.

το Ρεικι μπορει να σε βοηθησει να δεις καθαρά και με λογική την παρούσα κατασταση στην εργασία σου και την οικονομική σου κατάσταση, και να πάρεις μιά συνειδητη απόφαση αν θα υπογραψεις αυτο το χαρτι, ως άνθρωπος που γνωρίζει γιατι το κάνει και όχι επειδη τον αναγκάζουν, ή ακόμα και αν επιλέξεις να ΜΗΝ το κάνεις , να γνωρίζεις γιατι και να αναλάβεις τυχόν συνέπειες .

Οι απαντησεις είναι μέσα σου! :x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος με τη βοήθεια του ρέικι ώστε να καταλάβουμε, σε τυχόν διλήμματα, ποιος είναι ο δρόμος που πραγματικά θέλουμε να ακολουθήσουμε.

Ανιμα, κάθε συμβιβασμός που γίνεται στο υλικό πεδίο, φαίνεται σαν τέτοιος μερικές φορές, γιατί δεν είναι συνειδητή η ίδια μας η ζωή.

Δεν υπάρχει ελευθερία έξω από εσένα, είτε υπογράψεις το χαρτί, είτε όχι, γιατί το προσωπικό δίλημμα θα εμφανίζεται έτσι κι αλλιώς, κάτω από οποιεσδήποτε προϋποθέσεις.

΄Οταν καλείσαι να πάρεις τέτοιου είδους ηθικές αποφάσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνυπολογίσεις τις υποχρεώσεις που έχεις αυτήν την στιγμή, μαζί με την ηθική βία που νιώθεις και να «ακούσεις» τις ανάγκες σου, ώστε να έχεις καθαρή άποψη για την επιλογή σου και να μην γίνει αυτή εν θερμώ.

Θεωρώ ότι το κοινωνικό καθεστώς που υπάρχει αυτήν την στιγμή, είναι αποτέλεσμα αυτών των προσωπικών διλημμάτων, που βγάζουν την ηθική της Ψυχής έξω από το «παιχνίδι» των αποφάσεων και των πράξεων και φαίνονται εξαναγκασμός.

Μα μήπως και το ωράριο εργασίας έτσι δεν επιβλήθηκε όμως? Χαρίσαμε την ποιότητα της ζωής μας, ερήμην μας, εργαζόμενοι ατέλειωτες ώρες με το ίδιο χρηματικό αντίκρισμα.

Αυτό λοιπόν που συνέβη στην εταιρία σου, και συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες αυτήν την στιγμή, είναι αποτέλεσμα της δικής μας παραχώρησης και της δικής μας εσωτερικής δέσμευσης σε ένα καθήκον που δεν είναι 100% συνειδητό, αλλά προέρχεται από την μαζική αγωνία.

Είναι δύσκολο κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις να πάρεις ηθικές αποφάσεις, παρ’ όλα αυτά δεν είναι ακατόρθωτο.
Η «αυτοθεραπεία» δεν αφορά μόνο το πρακτικό μέρος της ζωής, αλλά και το ηθικό-πνευματικό. ΄Ετσι ο καθένας μας «αυτοθεραπεύεται» μέσα από την ψυχική του Βούληση, βρίσκοντας ξανά τις συνδέσεις του με την θεότητα, ώστε να παίρνει εσωτερικά τις πνευματικές ωθήσεις για την ζωή του.

Αυτό που συμβαίνει στον κόσμο, δεν είναι παρά η αντανάκλαση της «ασθένειάς» μας, να νιώθουμε "ξένοι" με τον ίδιο μας τον Εαυτό!

:x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Giotoula »

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Πρέπει να σκεφτώ αυτά που μου λες Βάσω για να τα κατανοήσω σύμφωνα με την δική μου παρούσα κατάσταση.

Όπως και να 'χει, στο πρακτικό μέρος της απόφασης ήταν να μην θέσω σε κίνδυνο την εργασία μου κυρίως από άποψη οικονομική (και ο περίγυρος μηδενός εξαιρουμένου το ίδιο μου έλεγαν) γιατί όντως θα υπήρχε πρόβλημα.
Μέσα μου όμως κάτι μου έλεγε μήπως είναι μια ευκαιρία όλο αυτό να αλλάξω κάτι και να επιλέξω μια φορά κάτι μη υλικό.
Αλλά προβληματίστηκα μόνη μου μήπως ήταν το "εγώ" μου (εννοώ εγωισμός) που με έκανε να σκέφτομαι έτσι. Ότι και καλά "δεν θα αφήσω να με εκμεταλλευτείτε" (βλ. εργοδότες κλπ).
Έτσι κατέληξα να επιλέξω τον εύκολο δρόμο...

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”