Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Mου λείπετε πολύ τώρα που δεν έχω ίντερνετ και αναγκάζωμαι να πάω σε ίντερνετ καφέ,ελπίζω να μου συνδέσουν γρήγορα το ίντερνετ στο καινούριο μου σπίτι για να μπαίνω κάθε μέρα και όποτε θέλω.
σε όλους.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:
Mου λείπετε πολύ τώρα που δεν έχω ίντερνετ και αναγκάζωμαι να πάω σε ίντερνετ καφέ,ελπίζω να μου συνδέσουν γρήγορα το ίντερνετ στο καινούριο μου σπίτι για να μπαίνω κάθε μέρα και όποτε θέλω.
.
δλδ θα εχεις καινουριο σπιτι και θα μενεις αλλου?..αφου θα μπαινεις καθε μερα και οποτε θελεις ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Γιώργο μου μετακόμισα πρίν μια εβδομάδα στο καινούριο μου σπίτι και μέχρι να μου ξανασυνδέσουν το τηλ και το ίντερνετ μου είπαν οτι θα πάρει περίπου ένα μήνα.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.