Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Καλά τι συλλογή ειναι αυτή!!! ζήλεψα τώρα...χεχε...Και εγω που νόμιζα οτι είχα πολλους.Ξέρω ένα αγγλικό site που έχει αρκετους για αγορα...Δεν ξερω αν επιτρέπετε να αναρτήσω λινκ στο φορουμ αλλα αν ενδιαφερετε κανεισ μπορω να του πω το site να ρίξει μια ματιά...
Γιώργο μου καλύτερα να αποφεύγουμε link με εμπορικά σάιτ εδώ μέσα.
Αν κάποιος χρειάζεται την διεύθυνση του σάιτ, καλύτερα να επικοινωνήσει μαζί σου με πμ.
Δίκιο έχεις...έτσι γίνεται και στα περισσοτερα φόρουμ...και καλο είναι γιατι σε αντίθετη περίπτωση μπορεί κάποιος να επωφεληθει από την επισκεψιμότητα του φορουμ...Παντως οποιος ενδιαφερεται μπορω με πμ να του στείλω καποια χρησιμα λινκ για κρυσταλλους.
Tantalord έγραψε:Καλά τι συλλογή ειναι αυτή!!! ζήλεψα τώρα...χεχε...Και εγω που νόμιζα οτι είχα πολλους.Ξέρω ένα αγγλικό site που έχει αρκετους για αγορα...Δεν ξερω αν επιτρέπετε να αναρτήσω λινκ στο φορουμ αλλα αν ενδιαφερετε κανεισ μπορω να του πω το site να ρίξει μια ματιά...
Ευχαριστώ
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Tantalord έγραψε:Καλά τι συλλογή ειναι αυτή!!! ζήλεψα τώρα...χεχε...Και εγω που νόμιζα οτι είχα πολλους.Ξέρω ένα αγγλικό site που έχει αρκετους για αγορα...Δεν ξερω αν επιτρέπετε να αναρτήσω λινκ στο φορουμ αλλα αν ενδιαφερετε κανεισ μπορω να του πω το site να ρίξει μια ματιά...