ούτε κι εγώ λέω καληνύχτα, παρ' όλο που θα ήθελα, αλλά το βράδυ δεν έχω ιντερνετ στο σπίτι
Spooky έγραψε:
Αφήστε....
Μη νοιάζεστε...
Εγώ θα σας σκεπάζω !!
Καληνύχτα...
Πραγματικά πολύ τρυφερό!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Πάνο αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ομάδα διαθέσιμη...
άλλωστε δεν μπαίνει κανένα μέλος σε ομάδα, αν δεν έχει αρκετή συμμετοχή εδώ μέσα, έτσι ώστε να εξοικειωθεί με τους "όρους" που χρειάζεται να καλύψει σαν μέλος!
Ξέρεις το να μπαίνεις σαν "κομήτης" δεν είναι το πιο ευνοϊκό κλίμα για να μπορείς να είσαι συνεπής σε μια εβδομαδιαία ανταλλάγή.
Θα ήθελα να δεις αν αυτή η επιθυμία σου έχει διάρκεια αυτήν την φορά, και μετά το ξαναβλέπουμε...
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Ελενάκι μου, όπως τα έχουμε συζητήσει και κατ' ιδίαν και εφόσον τώρα σταθεροποιήθηκες με το θέμα του ίντερνετ θα ήθελα να σου αφήσω λίγο χρόνο προσαρμογής στη συμμετοχή σου στο φόρουμ, καθώς είναι απαραίτητη για την συμμετοχή στην ομάδα ανταλλαγής!!
Είναι πολλές οι φορές που πάνω στον ενθουσιασμό τους κάποια μέλη ομάδων ανταλλαγής ανέλαβαν την ευθύνη αρχικά να συμμετάσχουν και μετά αποχώρησαν!!καλύτερα να μην μπούμε σε τέτοιες διαδικασίες κοριτσάκι!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Αν καποιος εχει την δυνατοτητα να στειλει ρεικι γιατι πρεπει να μπει σε ομαδα?
Δεν μπορει να στελνει ετσι και αλλιως αν το ζητησουνε εδω περα στο τοπικ?
Στο τόπικ ζητούν όλα τα μέλη όταν υπάρχει αναγκη, για διάφορα θέματα.
Στην ομάδα γίνεται συστηματική αποστολή μιά φορά την εβδομάδα ,την ίδια ωρα, αναμεσα στα μέλη της, η οποία είναι μέρος της θεραπείας μας ,της εξοικίωσης μας με την ενεργεια, , και της εργασίας μας με αυτην!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!