ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ευτιχως δεν εχω αφησει ουτε μια μερα απο τοτε απο πηρα 1ο βαθμο που να μην κανω αυτοθεραπεια...ισα ισα πολλες φορες περιμενω πως και πως να ερθει η στιγμη του διαλογισμου,αυτοθεραπειας.
Καμια απογοητευση μεχρι στιγμης στο θεμα του ρεικι :x @};-

Και συνεχιζουμε ακαθεκτοι οπως επισης και το να ζαλιζουμε την βασουλα με τα διαφορα μας ερωτηματικα. :D >:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ARTYADIS »

μετα αυτοθεραπεια και σηκωθηκα με απιστευτα νευρα
Τάσο, ακριβώς αυτό μου συνέβαινε και μένα για πολύ καιρό μετά από τον πρώτο μου βαθμό. Σημειωτέον ότι, δεν έχω σταματήσει από τότε ούτε μία μέρα να κάνω αυτοθεραπεία στον εαυτό μου!

Μάλιστα το είχα αναφέρει και στο φόρουμ, γιατί τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί κάθε φορά που τελείωνα και σηκωνόμουν μου έβγαιναν νεύρα! Είχα μαζέψει τόσες εντάσεις μέσα μου από το παρελθόν που ήταν φυσικό με την θεραπεία να βγαίνουν και ν' απελευθερώνονται!
Είναι θετικό λοιπόν, γι' αυτό συνέχισε!! Ό,τι και να σου βγαίνει νεύρα, θλίψη, μελαγχολίες να χαίρεσαι γι' αυτό!!

Σε μένα πια έχει σταματήσει αυτό και τώρα κάθε φορά που κάνω αυτοθεραπεία σηκώνομαι ανανεωμένη και με απίστευτη διάθεση!
Γι' αυτο συνιστώ επιμονη, υπομονή και αφοσίωση.
@};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από VasilisM »

Χα! Και εγώ προχθές το βράδυ έκανα την αυτο-θεραπεία μου και το πρωι δεν μπορούσα να σηκωθώ με τίποτα.. είχα μάθημα το πρωι και δεν πήγα. Δεν είχα νεύρα αλλά ήμουν σαν ζαλισμένο κοτόπουλο για πολλές ώρες, και με καθόλου διάθεση.. Σήμερα άλλος άνθρωπος. :x

Κλείνοντας την πόρτα στην προσδοκια, ανοιγουμε την πόρτα στην ελευθερία.
Τα είπες όλα.. Είναι από τα πρώτα πράγματα που κατάλαβα αυτό, τουλάχιστον στο σημείο που το καταλαβαίνω. Και ευτυχώς το έχω υλοποιήσει σε έναν βαθμό..
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

΄Ετσι ακριβώς είναι! Όταν σταματάς να προσδοκάς, τότε είναι που συμβαίνουν όλα!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Τασούλι εγώ θα σου πω πως έχω πάρει 3α,και απο τότε που ασχολούμε με το ρείκι εντατικά ,δηλ 1,5 χρόνο,υπάρχουν συνέχεια στιγμές που νιώθω οτι δεν έχω κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά και πολλές φορές νιώθω απογοητευμένη και μπερδεμένη,πέφτω και ξανασηκώνομαι συνέχεια ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα βρώ κάποιες ισορροπίες.
πολλές φορές ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω αλλά εντέλει βρήκα το κουράγιο να συνεχήσω σε ένα δρόμο που δεν έχει τέλος.

@};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Βάσω: Αναζητούν συνεχώς νέους δρόμους, νέους δασκάλους, νέα συστήματα, νέα σεμινάρια, ελπίζοντας να έχουν απ' έξω, όση βοήθεια χρειάζονται για να ανιχνεύσουν τον εαυτό τους.

:-( Μου θυμίζει ..... Κάποιον μου θυμίζει....... :-o Οκ! κι εγώ εκεί είμαι .... Αλλά ..... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:πέφτω και ξανασηκώνομαι συνέχεια ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα βρώ κάποιες ισορροπίες.
πολλές φορές ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω αλλά εντέλει βρήκα το κουράγιο να συνεχήσω σε ένα δρόμο που δεν έχει τέλος.-
Αυτο είναι δύναμη Ιωάννα μου! @};- >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ιωαννάκι!!! >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Δωρουλίνι μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ( ξέρεις εσύ )

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Ιωαννα μου σε νιωθω κουκλα μου :-( :x :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Μαράκι >:d< >:d< >:d<

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν ξερω αν σας εχει τυχει..
Προχθες που γυρισαμε απο θεσσαλονικη απο την συναντηση του φορουμ εκανα αυτοθεραπεια με το cd της βασουλας,βεβαια ειμουν πολυ κουρασμενος και εκει που εχω ξεκινησει τα πρωτα δυο βηματα ισως αποκοιμηθηκα ισως οχι δεν καταλαβα να πω την αληθεια.
Και απο τα 2 πρωτα βηματα θα ορκιζομουνα οτι ακουσα μια φωνη να μου λεει οτι αφου δεν μπορεις πηγαινε στο τελευταιο βημα και κοιμησου.
Το mp3 μου ηταν στο τελευταιο βημα χωρις να το πειραξω :-o :x

Και αλλο ενα περιεργο και χιουμοριστικο,χθες που εκανα αρκετο διαλογισμο στην αναλογη σταση,ξερετε απο αυτη που ειμαστε με διπλωμενα τα ποδια κτλ.
Αν και πρωτη φορα την εκανα γιατι συνηθως το εκανα ξαπλωμενος,το πρωι ξυπνησα και φορουσα αναποδα την πυτζαμα μου :-o
Δεν μου εχει ξανατυχει οσα χρονια παντως κοιμαμαι. :P
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Τάσο πολύ όμορφο αυτό που μας λες!! :x :x :x :x

@};-
Πολέμα και Οραματίσου

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”