Σαμανικες Πετρες
Ριξε και μια ματια στο ebay θα βρεις απιστευτη ποικιλια και σε πολυ καλες τιμες,εκτος αν θες αμεση επαφη πριν αγορασεις κρυσταλα κτλ.Γιάννης έγραψε:Επειή δεν κατάλαβα που μπορεί κανείς να βρει αυτές τις πέτρες, θα σας παρακαλούσα να γράψετε τη διεύθυνση. Λείπουν από τη συλλογή μου και συγρόνως κι από μένα.
Καλος ο αλμπαντακης αλλα να με συγχωρατε γενικα εδω ελλαδα μας κλεβουν..τουλαχιστον διπλασιες τιμες εγω ειδα.

Δεν χανεις τιποτα να ριξεις μια ματια..
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0481140929
Τάσο, φθηνές πέτρες μπορείς να βρεις σε μαγαζιά που δεν το περιμένεις. Αλλά πρέπει να είσαι βέβαιος ότι είναι αυτό που αναγράφουν, ότι δεν είναι βαμμένες, στη χειρότερη κολλημένες ή και τεχνητές...
Δεν αναφέρομαι στο Ebay - δε γνωρίζω την ποιότητά τους αφού δεν αγόρασα ποτέ από εκεί. Πάλι όμως δεν έρχεσαι σε γνωριμία με την πέτρα προτού την αγοράσεις...
Το μαγαζί του Αλμπανάκη, έχει ποιότητα, δεν είναι τυχαίο ότι οι κρυσταλλοθεραπευτές ψωνίζουν από αυτόν. ;)
Το Ρόδο της Ερήμου για παράδειγμα, το Leroy Merlin το πουλάει με το κιλό, μια μεγαλούτσικη πέτρα δε στοιχίζει παραπάνω από 5-6 ευρώ. Πήρα μία από εκεί, αλλά είναι κάτι που δεν το συγχέεις με κάποιο άλλο.

Δεν αναφέρομαι στο Ebay - δε γνωρίζω την ποιότητά τους αφού δεν αγόρασα ποτέ από εκεί. Πάλι όμως δεν έρχεσαι σε γνωριμία με την πέτρα προτού την αγοράσεις...

Το μαγαζί του Αλμπανάκη, έχει ποιότητα, δεν είναι τυχαίο ότι οι κρυσταλλοθεραπευτές ψωνίζουν από αυτόν. ;)
Το Ρόδο της Ερήμου για παράδειγμα, το Leroy Merlin το πουλάει με το κιλό, μια μεγαλούτσικη πέτρα δε στοιχίζει παραπάνω από 5-6 ευρώ. Πήρα μία από εκεί, αλλά είναι κάτι που δεν το συγχέεις με κάποιο άλλο.

L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Dante Aligieri
Αυτό λέω κι εγώ...
να πληρώσω κάτι παραπάνω με την βεβαιότητα για την ποιότητά του...
όχι αυτήν την ποιότητα που δημιουργεί η διαφημιστική υποστήριξη, αλλά η ποιότητα που εκπέμπει ο άνθρωπος που εμπόρευεται αντικείμενα της επιστημονικής του κατάρτισης...
Στο φεστιβάλ πούλησαν σε μια φιλη έναν κρύσταλλο, ότι ήταν λάπις λάζουλις, αλλά φαινόταν από μίλια ότι δεν ήταν, ακόμα και σε έναν αδαή σαν και εμένα.
Ρώτησα την Ιωάννα που ήταν δίπλα μου, αν αυτό ήταν λάπις λάζουλις και μου είπε ότι ήταν ένας συνηθισμένος αχάτης. Ο αχάτης είναι βέβαια πολύ πιο φθηνός από τον λάπις λάζουλις!!
Φυσικά, το κορίτσι τον πήγε πίσω...Και φυσικά τον πήραν πίσω, με συνοπτικές διαδικασίες, ζητώντας συγνώμη..."συγνώμη, δεν ήξερα"...

να πληρώσω κάτι παραπάνω με την βεβαιότητα για την ποιότητά του...
όχι αυτήν την ποιότητα που δημιουργεί η διαφημιστική υποστήριξη, αλλά η ποιότητα που εκπέμπει ο άνθρωπος που εμπόρευεται αντικείμενα της επιστημονικής του κατάρτισης...
Στο φεστιβάλ πούλησαν σε μια φιλη έναν κρύσταλλο, ότι ήταν λάπις λάζουλις, αλλά φαινόταν από μίλια ότι δεν ήταν, ακόμα και σε έναν αδαή σαν και εμένα.
Ρώτησα την Ιωάννα που ήταν δίπλα μου, αν αυτό ήταν λάπις λάζουλις και μου είπε ότι ήταν ένας συνηθισμένος αχάτης. Ο αχάτης είναι βέβαια πολύ πιο φθηνός από τον λάπις λάζουλις!!

Φυσικά, το κορίτσι τον πήγε πίσω...Και φυσικά τον πήραν πίσω, με συνοπτικές διαδικασίες, ζητώντας συγνώμη..."συγνώμη, δεν ήξερα"...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ιωαννάκι γιατί δεν επισκέπτεσαι τον Αλμπαντάκη εδώ στη Θεσσαλονίκη????ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Γιάννη δυστυχώς δεν έτυχε ακόμα να πάω στον Αλμπαντάκι στην αθήνα,αλλά για να το λές πρέπει να είναι φοβερή η σπηλιά![]()
δεν με πρίζεις καθόλου μην αγχώνεσαι
![]()
![]()
![]()

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Α,οκ!!!