Ενδιαφέροντα...

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Κάτι δεν πάει καλά εδώ :-? :-?
Προσπαθούν να περάσουν κεκαλυμμένα μηνύματα ':mad:'
Τι είναι αυτά ????
Ας γνωρίζετε ακόμη ότι, σε χρόνο που δεν έχει δοθεί, η πόλη της ’γκυρας θα καταστραφεί ολοκληρωτικά μέσα σε δευτερόλεπτα.
Η Ινσταμπούλ θα γίνει Κωνσταντινούπολη το 2014. Και αυτή τη φορά έτσι και θα μείνει.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΥΝΗΜΑ , ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟς ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ :x
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν το θεωρώ ελπιδοφόρο, όταν αναφέρει ότι μια πόλη καταστρέφεται... :-( :-( :-(

προπαγάνδα μου ακούγεται...

Λες και είχα πρεμούρα εγώ να πάρουμε την Πόλη πίσω!

ειρήνη στον κόσμο θέλω κι εγώ και όλοι οι λαοί, που είναι ταπεινοί στον Θεό!

Δεν θέλω να καταστραφεί κανένας λαός, καμία πόλη, γιατί και εκεί υπάρχουν άνθρωποι...απλά για να νιώσω εγώ καλά σαν Ελληνίδα...

Δεν θα νιώσω υπερήφανη μέσα από τον θάνατο!

:-( :-( :-( :-( :-( :-(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 24 Μαρ 2010 3:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Ετσι ακριβως !!! @};-
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Δεν εχω ιδεα......ποιος το εγραψε ........καιαυτο που μου έκανε μάλλον αρνητικη εντυπωση ειναι οτι ειναι απο αγνωστο μεηλ και προσωπικα σε μένα.......δηλ δεν εχει τα χιλια μυρια ονόματα.......και πιθανολογω οτι στάλθηκε καθόλου τυχαια.......... :-? :-? :-? :-? :-? :-?
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Valia

Δημοσίευση από Valia »

συμφωνώ με τη Βάσω!! μου φαίνεται λίγο προπαγανδιστικό-εθνικιστικό!!! θα ψοφήσουν όλοι δλδ γύρω μας, θα "τιμωρηθούν", αλλά ντάξει εμείς ως Έλληνες θα γ@@@ε και θα δέρνουμε, μια χαρά θα είμαστε!! Χ@@@@ε! και όντως άλλη κάψα δεν είχαμε να πάρουμε την Πόλη πίσω!! έλεος!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/3/2010 - ΩΡΑ 20.30-21.30 ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛ.ΡΕΥΜΑ

Χιλιάδες πολίτες και εκατοντάδες δήμοι και κοινότητες σε όλη τη χώρα θα «κατεβάσουν» τους διακόπτες του ρεύματος εθελοντικά αύριο στις 20.30 και για μία ώρα, συμμετέχοντας στη συμβολική «Ώρας της Γης», μια διεθνή δράση ευαισθητοποίησης κατά της κλιματικής αλλαγής.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη τριάδα μεταξύ των χωρών με τη μεγαλύτερη συμμετοχή παγκοσμίως. Κατά την «Ώρα της Γης 2010» αναγνωρίσιμα μνημεία όπως η Ακρόπολη, ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, ο Λευκός Πύργος, η Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου αλλά και πολλά μνημεία σε όλο τον πλανήτη θα παραμείνουν στο σκοτάδι ενώ το υπουργείο Περιβάλλοντος θα κλείσει τα φώτα στα 24 κτήρια των υπηρεσιών του, τους εποπτευόμενους φορείς και τους φορείς διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή με 3.929 πόλεις και κοινότητες και εκατομμύρια ιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Ας κατεβάσουμε και μεις τους διακόπτες .!!!!
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε !!!! @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από VasilisM »

Σαν συμβολική πράξη είναι πολύ καλή. Αλλά μην περιμένουμε να αλλάξει κάτι μόνο με αυτό έτσι; Η αλλαγή θα έρθει όταν αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση, όχι σαν ένας ακόμη περιορισμός αλλά σαν εσωτερική ανάγκη.. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Πολύ σωστά Βασίλη μου >:d<
Αλλά είναι μια κίνηση που γίνεται σε παγκόσμιο
επίπεδο και είναι ευκαιρία να δείξουμε στις
κυβερνήσεις και στους ηγέτες των μεγάλων κρατών,που απογοήτευσαν τους πολίτες τους και όλο τον κόσμο , καθώς δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του παγκόσμιου προβλήματος. της υπερθέρμανσης του πλανήτη, ότι μπορούμε να κάνουμε βήματα και χωρίς αυτούς.
Πέρυσι που έγινε , σημειώθηκε πτώση ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας , που είχε ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση πολλώντόνων διοξειδίου του άνθρακα.
Ο κάθε πολίτης μόνος του θα κάνει τη διαφορά ,με μικρά αλλά σταθερά βήματα.
Ευκαιρία να μαθαίνουν και τα μικρά παιδιά !!!!!@};-

;)
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

>:d< >:d< >:d<

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

AXIA έγραψε:Πολύ σωστά Βασίλη μου >:d<
Αλλά είναι μια κίνηση που γίνεται σε παγκόσμιο
επίπεδο και είναι ευκαιρία να δείξουμε στις
κυβερνήσεις και στους ηγέτες των μεγάλων κρατών,που απογοήτευσαν τους πολίτες τους και όλο τον κόσμο , καθώς δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του παγκόσμιου προβλήματος. της υπερθέρμανσης του πλανήτη, ότι μπορούμε να κάνουμε βήματα και χωρίς αυτούς.
Πέρυσι που έγινε , σημειώθηκε πτώση ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας , που είχε ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση πολλώντόνων διοξειδίου του άνθρακα.
Ο κάθε πολίτης μόνος του θα κάνει τη διαφορά ,με μικρά αλλά σταθερά βήματα.
Ευκαιρία να μαθαίνουν και τα μικρά παιδιά !!!!!@};-

@};- @};- @};- @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Αλεξία >:d< >:d< :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Παιδιά, δεν ξέρω αν και άλλοι από μας είχαν την ίδια έμπνευση, εγώ πάντως εκείνη την ώρα που κλείσαμε τα φώτα, άναψα κεράκια και μαζί με την μικρή μου κάναμε πλανητική θεραπεία (οραματισμό) !

Αλήθεια, την προσευχή για την Ελλάδα την συνεχίζουμε...?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Valia »

και εγώ αναρωτιόμουν για την προσευχή Δημητρούλα :-?

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”