Ελενα Κ. έγραψε:ενα τεραστιο ευχαριστω στην Ιφιγενεια που βοηθησε την ασχετη να βαλει φωτογραφια επιτελους!!!!!!
Βασω τη γλιτωσες!!!!!
Εγώ δεν έκανα τίποτα μικρή μου! Ολα μόνη σου τα έκανες!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Ελενα Κ. έγραψε:"with a little help from my friends" .......
λα λα λα!!!! λα λα λα!!!!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου την Έλενα που έχει χαρεί τόσο πολύ με κάτι τόσο απλό όπως το upload μιας φωτογραφίας... και μου εχει μεταδώσει τον ενθουσιασμό της!!!
Τελικά οι χαρές στη ζωή μας βρίσκονται πάντα στα πολύ απλά πράγματα! Αυτό το moto πρέπει να το βάλω με post-it στην οθόνη μου για να το βλέπω all day long!!!!!!
Να σαι πάντα καλά κοριτσάκι μου γλυκό!!!!!!
Βάσω μου σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για το σύμβολο master! Μεγάλη υπόθεση! Σ αγαπώ!