Αν δωσουμε ρεικι χωρις να εξηγησουμε στον αλλον τι ειναι.??
Συντονιστής: Vasoula
Ο άνδρας "θυμίζει" στην γυναίκα από που προέρχεται και η γυναίκα "δείχνει" στον άντρα που κατευθύνεται.
Εσωτερικά, η γυναίκα είναι εκείνη που δημιουργει΄τις προϋποθέσεις στην κοινωνία των ανθρώπων να εξελιχτούν σε ένα ανώτερο πεδίο ύπαρξης, γιατί από την φύση της έχει αυτόν τον ρόλο.
Τασούλη, μια μητέρα "κρύβεται" πίσω από κάθε άνδρα, που είναι η Αρχή του βιώματος της Αγάπης χωρίς όρους!
΄Οσο η γυναίκα βάζει όρους, τόσο ο άνδρας απομακρύνεται από την Αγάπη!
Τα φύλα του υλικού κόσμου είναι συμπληρωματικά και όχι κυριαρχικά ή αντίπαλα! Η θηλυκή πλευρά των ανδρών έχει κατακερματιστεί από τα πρότυπα της κοινωνίας και της θρησκείας, αλλά και των γυναικών, μην νομίζεις, "χαροπαλεύει"...
Αν έρχονται στον πνευματικό δρόμο περισσότερο οι γυναίκες, είναι γιατί η εσωτερική τους έκφραση χρειάζεται να βγει από το αδιέξοδο της επιφάνειας, ώστε να αναλάβουν τον "ρόλο" της κατευθυντήριας αρχής.
όσο γι' αυτό
Η εμπειρία μου με τις γυναίκες σαν σύνολο, στο θέμα ενός πνευματικού βιώματος, είναι σχεδόν η ίδια με αυτή των αντρών.
Γιατί και οι δύο εκπαιδεύονται στον υλικό κόσμο με τα ίδια επιφανειακά δεδομένα.
Εσωτερικά, η γυναίκα είναι εκείνη που δημιουργει΄τις προϋποθέσεις στην κοινωνία των ανθρώπων να εξελιχτούν σε ένα ανώτερο πεδίο ύπαρξης, γιατί από την φύση της έχει αυτόν τον ρόλο.
Τασούλη, μια μητέρα "κρύβεται" πίσω από κάθε άνδρα, που είναι η Αρχή του βιώματος της Αγάπης χωρίς όρους!
΄Οσο η γυναίκα βάζει όρους, τόσο ο άνδρας απομακρύνεται από την Αγάπη!
Τα φύλα του υλικού κόσμου είναι συμπληρωματικά και όχι κυριαρχικά ή αντίπαλα! Η θηλυκή πλευρά των ανδρών έχει κατακερματιστεί από τα πρότυπα της κοινωνίας και της θρησκείας, αλλά και των γυναικών, μην νομίζεις, "χαροπαλεύει"...
Αν έρχονται στον πνευματικό δρόμο περισσότερο οι γυναίκες, είναι γιατί η εσωτερική τους έκφραση χρειάζεται να βγει από το αδιέξοδο της επιφάνειας, ώστε να αναλάβουν τον "ρόλο" της κατευθυντήριας αρχής.
όσο γι' αυτό
δεν συμφωνώ, είναι λάθος η αντίληψή σου! Οι γυναίκες, εξουσιάζονται από την αρσενική τους πλευρά, και έτσι είναι πια λιγότερο δεκτικές στην θεότητα...Αυτο που διαπιστωσα στις μυησεις οτι οι γυναικες το βιωνουν ποιο εντονα
Η εμπειρία μου με τις γυναίκες σαν σύνολο, στο θέμα ενός πνευματικού βιώματος, είναι σχεδόν η ίδια με αυτή των αντρών.
Γιατί και οι δύο εκπαιδεύονται στον υλικό κόσμο με τα ίδια επιφανειακά δεδομένα.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
Όταν διάβασα αυτήν την πρόταση μου ήρθε αυτόματα στο μυαλό αλλά και στο συναίσθημα η εικόνα της Μαρίας.. γενικότερα την νιώθω πολύ κοντά μου τελευταία..Εσωτερικά, η γυναίκα είναι εκείνη που δημιουργει΄τις προϋποθέσεις στην κοινωνία των ανθρώπων να εξελιχτούν σε ένα ανώτερο πεδίο ύπαρξης, γιατί από την φύση της έχει αυτόν τον ρόλο.
Πολέμα και Οραματίσου
της Ξανθούλας μας?
ααααααααααααα
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι