ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τάσο τέλεια!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia
Καλα ταξίδια..........Τασούλη!

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
ο δάσκαλός μου μού είχε πει...
"πάντα να τιμάς ένα ευχαριστώ που είπες, σε όλη την φυσική σου ζωή. Αν δεν είσαι σίγουρη ότι θα το τιμήσεις, να μην το εκστομίσεις. Αν νιώσεις ότι ο λόγος που το είπες δεν ήταν σε διάρκεια σημαντικός για σένα, σκέψου πάντα μήπως ήταν σημαντικός για την ψυχή σου, προτού το ακυρώσεις με ασέβεια!"
Αυτό ήταν φάρος τότε και παραμένει μέχρι και σήμερα φως στον δρόμο μου! Γιατί οι λέξεις έχουν βαθύτερη αξία για την "μαθητεία" μας, από την επιφανειακή τους σημασία !

"πάντα να τιμάς ένα ευχαριστώ που είπες, σε όλη την φυσική σου ζωή. Αν δεν είσαι σίγουρη ότι θα το τιμήσεις, να μην το εκστομίσεις. Αν νιώσεις ότι ο λόγος που το είπες δεν ήταν σε διάρκεια σημαντικός για σένα, σκέψου πάντα μήπως ήταν σημαντικός για την ψυχή σου, προτού το ακυρώσεις με ασέβεια!"
Αυτό ήταν φάρος τότε και παραμένει μέχρι και σήμερα φως στον δρόμο μου! Γιατί οι λέξεις έχουν βαθύτερη αξία για την "μαθητεία" μας, από την επιφανειακή τους σημασία !

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
αχ αυτός ο δάσκαλος"πάντα να τιμάς ένα ευχαριστώ που είπες, σε όλη την φυσική σου ζωή. Αν δεν είσαι σίγουρη ότι θα το τιμήσεις, να μην το εκστομίσεις. Αν νιώσεις ότι ο λόγος που το είπες δεν ήταν σε διάρκεια σημαντικός για σένα, σκέψου πάντα μήπως ήταν σημαντικός για την ψυχή σου, προτού το ακυρώσεις με ασέβεια!"

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...