Ανέκδοτα

Εδώ "παίζουν" οι ηλικίες από 5 έως 555...!!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Εικόνα

Εικόνα
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

χα χα! τέλεια τέλεια

επίσης η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ R O C K!!!!!!! κοιμάτε μάλλον σήμερα γιατί χθές όσο ναναι μπήκε, βγήκε.....
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

ΣΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ :shock: :shock: :shock:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου στέλνουν e-mail , γιατί:
1. Σταμάτησα να πίνω Coca Cola, αφού έμαθα ότι χρησιμοποιείται για να καθαρίζουν τους λεκέδες στα WC.

2. Δεν πάω πλέον κινηματογράφο, για να μην κάτσω σε κάθισμα που ίσως να έχει καρφίτσα που φέρει τον ιό του AIDS.

3. Μυρίζω άσχημα, αφού δεν βάζω πλέον αποσμητικό διότι ίσως μου προκαλέσει καρκίνο.

4. Δεν παρκάρω πλέον το αυτοκίνητό μου στα supermarkets, ούτε μετακινούμαι με το μετρό διότι ίσως κάποιος μου δώσει να δοκιμάσω κάποιο άρωμα ή μου βάλει σπρέι, για να με ληστέψει αργότερα.

5. Δεν απαντώ στο κινητό μου, διότι ίσως μετά μου πουν να πάρω σε κανένα παράξενο νούμερο και μου έρθει μετά ο λογαριασμός με κλήσεις σε Ουγκάντα, Σιγκαπούρη ή Τόκιο.

6. Δεν πίνω πλέον ποτά από τενεκεδάκι, διότι φοβάμαι ότι ίσως μου προκαλέσουν κάποια ασθένεια.

7. Όταν βγαίνω έξω σε κάποιο κλαμπ, δεν κοιτάζω κανέναν, ακόμα και αν είναι ωραίος, διότι ίσως μετά μου δώσει ναρκωτικά, με πάρει σε κάποιο ξενοδοχείο και μου βγάλει το συκώτι ή άλλο όργανο για να το πουλήσει στη μαύρη αγορά.

8. Κατέθεσα όλες τις οικονομίες μου στον λογαριασμό της Αmy Bruce, που είναι άρρωστη στο νοσοκομείο, 7.000 περίπου φορές. Είναι αξιοθαύμαστο, αυτό το παιδί είναι 8 χρόνων από το 1995!!!

9. Δεν τρώω πια χάμπουργκερ στα Mc Donald's γιατί δεν είναι πραγματικό κρέας.

10. Έγραψα το όνομά μου περίπου 3.000 φορές σε μια λίστα για να σώσω ένα σπάνιο είδος σκίουρου.

11. Έχω μαζέψει περίπου 3.000 χρόνια με καλή τύχη και έχω πεθάνει 67 φορές από τα chain letters που μου έστειλαν!

Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ Ε-ΜΑΙL ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.500.000 ΑΤΟΜΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΝΑΣ ΜΠΛΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 18:30!!!
yannis

Δημοσίευση από yannis »

Εικόνα

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Γιάννη που ξέρεις το ωράριο μου?????????????????

:shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Μεγάλη Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eνα παντρεμένο ζευγάρι βρέθηκε ε ένα τρομερό ατύχημα, όπου το πρόσωπο του άντρα υπέστη φοβερά εγκαύματα...
Ο γιατρός είπε, λοιπόν, στον άντρα ότι θα μπορούσαν να αποκαταστήσουν το πρόσωπό του χρησιμοποιώντας ως μόσχευμα δέρμα από το σώμα του αν... δεν ήταν τόσο κοκαλιάρης... ... Ευτυχώς, η σύζυγος προσφέρθηκε να δωρίσει δέρμα από το δικό της σώμα. Ωστόσο, το μόνο μέρος του σώματος, από το οποίο θα μπορούσαν να πάρουν και να χρησιμοποιήσουν ιστό για την πλαστική, ήταν τα...οπίσθια της γυναίκας.
Φυσικά, υπήρξε απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στα τρία μέρη,(άντρα, γυναίκα, γιατρό), ότι το από πού ακριβώς προήλθε το μόσχευμα θα παρέμενε μυστικό.
’λλωστε, ήταν ένα καθαρώς προσωπικό ζήτημα.
Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης και την πλήρη ανάρρωση του ασθενούς, οι πάντες έμειναν έκθαμβοι από το αποτέλεσμα, καθώς, ο περί ου ο λόγος σύζυγος, ήταν στα καλύτερά του! Ποτέ, πριν το ατύχημα, δεν υπήρξε ομορφότερος! Φίλοι και συγγενείς του έδειχναντον θαυμασμό τους για το αποτέλεσμα της επέμβασης.
Μια μέρα, συγκινημένος από τη θυσία της γυναίκας του, αισθάνθηκε την ανάγκη να την ευχαριστήσει:
"Αγάπη μου", της είπε, "όσες φορές κι αν σου πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν είναι αρκετές! Πώς θα μπορέσω ποτέ να σε ξεπληρώσω;;;"... και εκείνη απάντησε:
"Λατρεία μου! Με ξεπληρώνεις κάθε φορά που βλέπω τη μάνα σου να σε φιλά στα μάγουλα!!!"
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ήταν κάποτε μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες, ευτυχισμένη, θεοσεβούμενη μέχρι μια μέρα που η δεκάχρονη κόρη έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Δεν είμαι πια παρθένα!
Μια θανατική σιγή απλώθηκε σε όλο το σπίτι. Κι ύστερα άρχισαν οι επιπλήξεις:
Ο μπαμπάς στη μαμά:
- Δε ντρέπεσαι, γυναίκα του δρόμου, τσούλα! Ντύνεσαι σαν πόρνη και βάφεσαι σα γουρούνα με οίστρο. Για να μην αναφερθώ στο λεξιλόγιό σου. Λες συνέχεια βρομόλογα και πετάς σεξουαλικά υπονοούμενα μπροστά στη μικρή!
Ο μπαμπάς στην εικοσάχρονη αδελφή της μικρής:
- Κι εσύ μωρή που μπιμπ στον καναπέ μ' εκείνον το μαλλιά με τα σκουλαρίκια κάθε φορά που λείπουμε απ' το σπίτι και όλα αυτά μπροστά στη μικρή! Τις προάλλες βρήκα λεκέδες πάνω στο μαξιλάρι που κάθισα. Για να μη μιλήσω για το δονητή που έχεις κρυμμένο στο συρτάρι σου. Ή νόμιζες πως δεν το ήξερα;
Γυρίζει στο γιο:
Κι εσύ ρε, μόνο τις μπίρες που κέρασα όταν γεννήθηκες να εκτιμούσες, δε θα είχες δέκα γκόμενους !!! Gay...έ gay.
Η μαμά στον μπαμπά:
-Για μια στιγμή! Μιλάς εσύ που ξοδεύεις το μισό μισθό σου σε πόρνες και τις χαιρετάς μπροστά στο σπίτι μας και δεν σου καίγεται καρφί που η μικρή είναι μπροστά και σας βλέπει! Που γυρνάς κάθε Παρασκευή με κραγιόν στο λαιμό και κόκκινα σημαδάκια; Κι από τότε που βάλαμε στο σπίτι μας δορυφορική κάθεσαι και βλέπεις τσόντες πρωί βράδυ κι όλα αυτά μπροστά στη μικρή! Για να μην πω για την πόρνη τη γραμματέα σου που σου παίρνει μπιμπ και κάθε τόσο τηλεφωνάει και σε ζητάει με την αισθησιακή φωνή της και πολλές φορές απαντάει η μικρή!
Η μητέρα, ιδιαιτέρως συμπονετική, με μάτια δακρυσμένα απευθυνόμενη στη μικρή λέει:
- Πώς σου συνέβη αγγελούδι μου; Ήταν πρωκτικό ή κολπικό; Σε βίασαν ή αποφάσισες εσύ να πας με κάποιο συμμαθητή σου;
Έκπληκτη η μικρή απαντάει:
- Όχι μαμά. Απλώς η δασκάλα άλλαξε το ρόλο που μου είχε αναθέσει για το σκετσάκι των Χριστουγέννων .....από Μαρία Παρθένα θα είμαι βοσκοπούλα...!!!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Emma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Όχι μαμά. Απλώς η δασκάλα άλλαξε το ρόλο που μου είχε αναθέσει για το σκετσάκι των Χριστουγέννων .....από Μαρία Παρθένα θα είμαι βοσκοπούλα...!!!!

XAXAXAXAXA :lol: :lol: :lol:
Καλόο
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Μια κυρια βρισκεται στο χειρουργειο για μια επεμβαση.Ξαφνικα παθαινει ανακοπη και αρχιζει να περπαταει , να περπαταει προς το Φως.
Στο τελος του διαδρομου την περιμενει το Αγιο Πνευμα και της λεει
<Πηγαινε πισω τεκνο μου,δεν ηρθε η ωρα σου ακομα .Εσυ θα ζησεις αλλα 15 χρονια>

Επιστρεφει λοιπον ,περνανε καποιες μερες και η κυρια αποφασιζει οτι αφου εχει δεκαπεντε ακομα χρονια μπροστα της και δεν πεθανε ασ τα ζησει πιο ομορφη.
Παει λοιπον στον πλαστικο χειρουργο,και κανει λιποανναροφηση,ανορθωση στηθους,λιφτινγκ ,πλαστικη στην μυτη,
στον λαιμο,διορθωνει τα δοντια της,βαζει μαλλια.

Αφου τελειωνει η αναρρωση βγαινοντας απο το νοσοκομειο την χτυπαει ενα αυτοκινητο και πεθαινει........

Πηγαινοντας λοιπον στον αλλο κοσμο βλεπει το Αγιο Πνευμα ,το πιανει απο τον λαιμο και του φωναζει<Καλα εσυ ειπες οτι θα ζησω ακομα 15 χρονια ,γιατι με πηρες?????>
Και το Πνευμα ....<Α!!!! Εσυ εισαι ????Δεν σε γνωρισα :roll: :roll: :roll:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Rainmaker

ΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Rainmaker

Μα καλά ..!! πού πηγαν όλοι;;;;;

κοιμάστεεεεεεεεεεε?????
αδειασε απο νωρίς σημερα το φόρουμ.... :cry:
αλλα δεν με νοιάζει.. και εγω θα λέω ανέκδοτα μόνος μου...!!!!
:P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Rainmaker

Πως λένε οι ανθρωποφάγοι έναν ανθρωπο που τρέχει???

FAST FOOD!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------
ΞΑΝΘΙΕΣ

Ήταν μια μελαχρινή, μια καστανή και μια ξανθιά κι έλεγαν ποιόν πλανήτη θα `θελαν να επισκεφτούν. Λέει η μελαχρινή:
- "Στον Αρη", η καστανή:
- "Στην Αφροδίτη" και η ξανθιά:
- "Στον ήλιο". Τότε της λένε οι άλλες δύο:
- "Στον ήλιο; μα θα καείς!" και απαντά η ξανθιά:
- "Μα καλά, για χαζή με περάσατε; θα πάω το βράδυ."
-------------------------------------------------------------------------------------

Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα κατάστημα καλλυντικών.
Ξανθιά: "Έχετε μια κρέμα για αποτρίχωση;"
Πωλήτρια: "Για ποια περιοχή;"
Ξανθιά: "Για το Χαλάνδρι."
!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σας πήρανε χαμπάριιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rainmaker

Η Εύα ήταν ζηλιάρα και έκανε σκηνή ζηλοτυπίας στον Αδάμ.
- Με απατάς! Πήγες με άλλη.!
- Μα αφού είσαι η μοναδική στη Γη.
- Πήγες με άλλη δε μου το βγάζεις από το μυαλό!
Με τα πολλά ησύχασαν και πήγαν για ύπνο. Μετά από λίγη ώρα Ξυπνάει ο Αδάμ από ένα απότομο πόνο στα πλευρά και βλέπει την Εύα πάνω του.
- Τι κάνεις εκεί;
- Μετράω τα πλευρά σου....!!!! :shock: :lol:

Στην άκρη της λίμνης, ο άντρας βλέπει μια γυναίκα να πνίγεται και, μη ξέροντας
κολύμπι ο ίδιος, βάζει τις φωνές και καταφτάνει ένας ψαράς.
- Πνίγεται η γυναίκα μου και δεν ξέρω κολύμπι. Σώσε την και θα σου δώσω £100, λέει ο
τύπος.
Βουτάει αμέσως ο ψαράς και με 10 γερές απλωτές φτάνει τη γυναίκα, τη μαγκώνει απ τα
μαλλιά και τη βγάζει στην όχθη. Καθώς την αποθέτει στα πόδια του άντρα, λέει:
- Που είναι οι £100 μου;
- Κοίταξε να δεις, λέει ο άντρας: όταν την είδα να βυθίζεται για τρίτη φορά, νόμισα ότι ήταν η γυναίκα μου, αλλά τώρα βλέπω ότι είναι η πεθερά μου...
- Γαμώ την τύχη μου, μουρμουρίζει ο ψαράς και, γυρνώντας προς τον άντρα, ρωτάει: Πόσα σου χρωστάω τώρα;
:lol: :lol:

Κάποιος εκεί που έκανε βόλτα στην παράλια με το σκυλάκι του βρήκε ένα Λυχνάρι.
Το άνοιξε, το τζίνι είχε τρεις επιθυμίες προς ικανοποίηση .
1η «ένα εκατομμύριο δολάρια».
«Έγινε» είπε το τζίνι. Και ο λογαριασμός του στην τράπεζα έδειχνε
1.000.000.000 δολ. Πλουσιότερος .
2η «θα ήθελα ένα Μερσεντές επιβατικό αυτοκίνητο»
«Έγινε» είπε το τζίνι .και η Μερσεντές έκανε εμφάνιση μπροστά του ,μέσα από σύννεφο ομίχλης.
3η (Χμ σκέφτηκε χρήματα έχω, αυτοκίνητο έχω) «Θέλω να είμαι ακαταμάχητος με τις γυναίκες»
Το τζίνι τον μεταμόρφωσε σε ένα μεγάλο κουτί με σοκολάτες .

Στρίβει κάπως άτσαλα ο παπάς με το Υugo του πέφτει πάνω σε μια Ferrari που
ερχόντανε από την άλλη μεριά και γίνεται μια τρομακτική σύγκρουση από την
οποία καταστρέφεται ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τους όμως δεν
έχουν ούτε μια γρατζουνιά. Βγαίνει από τις λαμαρίνες ο οδηγός της Ferrari και
κατεβάζει όλα τα καντήλια στον παπά.
Ατάραχος ο παπάς απεγκλωβίζεται κι αυτός από το Yugo του και πράος του λέει:
- Τέκνον μου ηρέμησε. Είναι αμαρτία να βρίζεις αυτή την στιγμή που
έχει επιτελεστεί ένα πραγματικό θαύμα. Τα αυτοκίνητα μας καταστράφηκαν
τελείως όμως εμείς δεν πάθαμε απολύτως τίποτα! Αυτό δεν είναι θαύμα;
Ο τύπος συνειδητοποιεί πράγματι πως είναι σώος και αβλαβής και ότι επιπλέον
μιλάει με έναν παπά και δαγκώνεται:
- Εεεεε.. παπά μου. Ναι.. ίσως έχεις κάποιο δίκιο.. συγγνώμη...
- Κι όχι μόνο αυτό τέκνον μου συνεχίζει ακάθεκτος ο παπάς αλλά μας
δίνεται η ευκαιρία να δοξάσουμε τον Κύριο πίνοντας από αυτό το κρασί που
προόριζα για την Θεία Κοινωνία και του δείχνει ένα μπουκάλι μαυροδάφνη που
ήταν άθικτο από την σύγκρουση στην θέση του συνοδηγού. Το ανοίγει ο παπάς και
του το προσφέρει. Ο τύπος με ύφος αποκάλυψης το παίρνει και κατεβάζει
δυο-τρεις γουλιές για να στανιάρει:
- Πάτερ μου δεν ξέρω τι να πω.. είναι πράγματι ένα θαύμα. Πιές κι
εσύ για να δοξάσεις τον Κύριο..
- Α, όχι τέκνον μου, θα περιμένω την αστυνομία...
:lol: :lol: :!: :shock:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχχα
ααααχχχχχχαααααχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχα
Γαμώ την τύχη μου, μουρμουρίζει ο ψαράς και, γυρνώντας προς τον άντρα, ρωτάει: Πόσα σου χρωστάω τώρα;
Απίστευτο!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επιστροφή στο “ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...”