Έχει μέσα ένα εκπληκτικό τραγούδι που το ερμηνεύει η Lopez...Καμία σχέση με οτι έχετε ακούσει μέχρι σήμερα απο αυτήν.....!!!Μιλάμε για ένα εξαιρετικό τραγούδι.....
Ειναι ένα Νορβηγικό συγκροτημα..Ροκάκια και μπαλάντες εμένα μου αρεσει αρκετα...
Είναι σχετικά νεο συγκρότημα.. αλλα όπου παίζουν μετα οι εντυπώσεις είναι πάντα θετικες...
Σχηματιστηκαν σαν συγκρότημα το 1995 αλλα το πρωτο τους αλμπουμ το βγαλανε το 1999 και αλλαξανε πραγματικα τη σκηνη της Ροκ μουσικής.
Το καλοκαίρι που πέρασε τον Ιούλιο χάσανε τον κιθαρίστα τους πέθανε στα 31 του χρόνια.. Δεν έχει δοθεί η αιτία θανατου του στη δημοσιότητα..
Τους ξέρω και το γράφω λίγο εταιροχρονισμένα γιατι σήμερα όλοι μερα δεν μπορούσα να μπω στο σάιτ καθώς όλο το σύστημα των dsl κατέρευσε!Είναι εκπληκτικοί!Είχα και το cd τους αλλα μου το έκλεψαν μαζί με πολλά άλλα αγαπημένα μου cd που τα είχα στη βαλίτσα μου σε ένα ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη!Πολλά cd, και τα μάζευα μια ζωή!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Τα συγκεκριμένα πάντως εμένα δεν μου πολυαρέσουν αν και μου θυμίζουν λίγο στυλ από Mazzy Star αν ξέρετε. Το ποιο γνωστό τους "fade into you" το βάζω στο "μουσικά βίντεο".
There is a difference between knowing the path and walking the path