Ο Διονύσιος ο Σολομών έγραψε τον Ύμνον εις μίαν και μόνον στιγμήν εθνικής εξάρσεως και υπερηφανείας. Όχι για άλλους λόγους
Και το τονίζουμε αυτο , βεβαιως-βεβαιως!!! :-B
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Η υψηλότερη κορφή του Ολύμπου ήταν το Δωδεκάθεον. Πάνω στο ψηλότερο σημείο, ακριβώς πάνω στη μύτη της κορυφής, καθόταν ο Δίας, διάσημος γι αυτή την επίμονη στάση του.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
«Η μάνα του Ρασπούτιν ήτανε η Pασπουτάνα, τεραστίων διαστάσεων Ρωσίδα της Σιβηρίας ».(Από γυμνάσιο της Καρδίτσας, 1991)
1. Τα Χερουβίμ και τα Σεραβίμ ήταν μικρά αγγελάκια που πετούσαν
δεξιά-αριστεράστο πλάι των μεγάλων αγγέλων. Τα χερουβίμ χερούβιζαν
(δεξί πέταγμα) και τα Σεραβίμ σερούβιζαν (πέταγμα αριστερό). Στην
ανάγκη υπή! ρχαν και τα Πτερουβίμ, για πέταγμα κατευθείαν στη μέση
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ειναι χαλαζιας με δολομιτη και επιστροση κιτρινη...πολυ σπανιος κρυσταλλος....τον ονομαζουν <χρυσος θεραπευτης> ειναι υπερος ετσι?
Οσο για αυτο που εκανα πιο πανω με τα emoticons ,μου το εμαθε το γλυκο μου αγορακι ο οποιος ειναι τεχνικος υπολογιστον και ξερει πολλα τετοια κολπακια,εκεινος μου ανεβασε και τον κρυσταλλο.....γιατι ως γνωστον (να μην κριβομαστε κιολας) εγω και ξανθια ειμαι και ασχετη με τους υπολογιστες.
Ειναι χαλαζιας με δολομιτη και επιστροση κιτρινη...πολυ σπανιος κρυσταλλος....τον ονομαζουν <χρυσος θεραπευτης> ειναι υπερος ετσι?
Ιωάννα επέτρεψέ μου να διορθώσω, σε παρακαλώ.
Ο κιτρίνης είναι μια από τις μορφές του χαλαζία (υπάρχουν πολλές)
Ρίξε μια ματιά σ' αυτή την ιστοσελίδα, εαν θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες http://www.geo.auth.gr/106/8_silicates/tecto/quartz.htm
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
Ιωάννα επέτρεψέ μου να διορθώσω, σε παρακαλώ.
Ο κιτρίνης είναι μια από τις μορφές του χαλαζία (υπάρχουν πολλές)
Ρίξε μια ματιά σ' αυτή την ιστοσελίδα, εαν θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες http://www.geo.auth.gr/106/8_silicates/tecto/quartz.htm
Ελλισαβε τ μου το ξερω οτι ο κιτρινης ειναι μια απο της μορφες του χαλαζια,εχω πολυ μεγαλη αγαπη στους χαλαζιες και εχω ολων των ειδων χαλαζιες....ο συγκεκριμενος ομως δεν ειναι κιτρινης..( μαλλον εγω το εγραψα λαθος εχθες απο την βιασυνη μου,εχεις δικιο. )
Στην βιβλο των κρυσταλλων,γραφει << ΧΡΥΣΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ¨¨ καλυμενος με φυσικο στρωμα διαφανου κιτρινου,διεκολυνει την πνευματικη επικοινωνια σε μεγαλες αποστασεις,συμπεριλαμβανομενης αυτης μεταξυ κοσμων,και ενδυναμωνει την θεραπεια σε ολα τα επιπεδα.>>
Στην βιβλο των κρυσταλλων,γραφει << ΧΡΥΣΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ¨¨ καλυμενος με φυσικο στρωμα διαφανου κιτρινου,διεκολυνει την πνευματικη επικοινωνια σε μεγαλες αποστασεις,συμπεριλαμβανομενης αυτης μεταξυ κοσμων,και ενδυναμωνει την θεραπεια σε ολα τα επιπεδα.>>
Έτσι όπως το περιγράφεις θυμίζει το χαλαζία ρουτιλίου, δηλαδή χαλαζίας που μέσα του έχει ψήγματα από άλλα ορυκτά και πιθανόν χρυσού.
Ονομάζεται δε και <χρυσός θεραπευτής>.
Ξύπνησε ο γεωλόγος μέσα μου