ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ...και οποιος αντεξει!
Νταννιέλα μου, ΦΩΣ και ΑΓΑΠΗ εύχομαι ολόψυχα στο νέο σου δρόμο..

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Συγχαρητήρια Ντάννυ!
Είναι μεγάλη τιμή αυτή για σένα και σου εύχομαι να γίνεις φάρος Φωτός και Αγάπης για όλους τους ανθρώπους που έρχονται κοντά σου!
Είναι μεγάλη τιμή αυτή για σένα και σου εύχομαι να γίνεις φάρος Φωτός και Αγάπης για όλους τους ανθρώπους που έρχονται κοντά σου!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
- margaritarenia
Ντάνυ................με αγάπη και σοφία!

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
- Madraoulas
"καλως ορισες'' Ντανυ στο δρομο που χαραξε η Βασω μας
Βασουλα το εχω ξαναπει...τα θεοπνευστα λογια σου γινονται εργα καθημερινα για οποιον μπορει να τα 'δει'..ο σταυρος τηα αληθειας...και οποιος αντεχει ;)

Βασουλα το εχω ξαναπει...τα θεοπνευστα λογια σου γινονται εργα καθημερινα για οποιον μπορει να τα 'δει'..ο σταυρος τηα αληθειας...και οποιος αντεχει ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "