Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
ευτυχως που εχω και ωροσκοπο και σεληνη στον σκορπιο, γιατι και οι σκορπιοι δεν τρωγωνται,
εκτος βεβαια αν ζει καποιος στην ταυλανδη
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Vaso έγραψε:Το ξέρω Δημητρούλα μου ότι τα αρσενικά καβούρια ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
αλλίμονο, τι κάνω τόσα χρόνια?
Πάντως...
Καρκίνος είναι το τρυφερό συναίσθημα. Είναι το ζώδιο της οικογένειας και της τρυφερότητας, της μητρικής στοργής και του έντονου συναισθήματος. Ο Καρκίνος ενστικτωδώς θα φερθεί σαν γονιός σε όσους αγαπάει και θα προσπαθήσει να τους προστατέψει, αν τους περιποιηθεί και να τους νταντέψει. Μερικές φορές μπορεί να φτάσει και στο σημείο να προσπαθήσει να τους ελένξει ακριβώς όπως ένας γονιός προσπάθεί να ελένξει τα παιδιά του προκειμένου να τα προστατέψει. Εναλλακτικά, μπορεί να αρχίσει ο ίδιος να φέρεται σαν παιδί κάνοντας μούτρα και γκρινιάζοντας αφόρητα έτσι και δεν του κάνουν οι άλλοι το χατήρι. Είναι τρυφερός σαν παιδί, παράλογος σαν παιδί και κυκλοθυμικός σαν κακομαθημένο παιδί.
σε όλα αυτά περισσότερα θετικά βλέπω παρά αρνητικά
[δεδομένου οτι μου αρέσει η τρυφερότητα! έχω και σελήνη στον Καρκίνο βέβαια... ]
Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Καρκίνος είναι το τρυφερό συναίσθημα. Είναι το ζώδιο της οικογένειας και της τρυφερότητας, της μητρικής στοργής και του έντονου συναισθήματος. Ο Καρκίνος ενστικτωδώς θα φερθεί σαν γονιός σε όσους αγαπάει και θα προσπαθήσει να τους προστατέψει, να τους περιποιηθεί και να τους νταντέψει.
ΨΕΜΑΤΑ! [καθαρά από προσωπική εμπειρία ]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...