ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
υπάρχει και το άλλο, για να μην ξεχνιόμαστε!
μπαίνουν σαν επισκέπτες, διαβάζουν και σχολιάζουν μετά μεταξύ τους, τι είπα, τι έκανα, πως το έκανα, με ποιόν το έκανα, πόση ώρα το έκανα...
μην εκνευρίζεσαι Βασίλη μου...απλά γελάμε! Σκέφτηκα κάθε πρωί μαζί με την καλημέρα μου να βγάζω και μια μίνι αναφορά, για να μην ψάχνουν τα τόπικ και χάνουν χρόνο! :mrgreen:
μπαίνουν σαν επισκέπτες, διαβάζουν και σχολιάζουν μετά μεταξύ τους, τι είπα, τι έκανα, πως το έκανα, με ποιόν το έκανα, πόση ώρα το έκανα...
μην εκνευρίζεσαι Βασίλη μου...απλά γελάμε! Σκέφτηκα κάθε πρωί μαζί με την καλημέρα μου να βγάζω και μια μίνι αναφορά, για να μην ψάχνουν τα τόπικ και χάνουν χρόνο! :mrgreen:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Δεν έχεις καθόλου άδικο Βασίλη μου!!Πάντως αν μαζεύαμε τις υπογραφές όλων των μελών εδώ μέσα, άνετα κάναμε ένα εγχειρίδιο αυτογνωσίας...

Το βρίσκω πολύ καλή ιδέα!

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
silver29 έγραψε:Περνάει ένας Πόντιος έξω από ένα ζαχαροπλαστείο και βλέπει στην βιτρίνα ένα γλυκό τόσο ωραίο που του τρέχουν τα σάλια. Έτσι μπαίνει μέσα και ρωτάει:
- Με συγχωρείτε, τι είναι αυτό?
- Α! Αυτό είναι τουλούμπα, του λέει ο ζαχαροπλάστης.
Και ο Πόντιος απαντά:
- Καλά, άμα δεν το πάρει ο Λούμπας, μπορώ να το πάρω εγώ?

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Σουπίτσα με κοτόπουλο και φιδέ!!!
Υλικά
2 στηθη κοτόπουλο
4-5 καροτάκια
3-4 κλοναράκια σέλινο
1 πακέτο φιδές
1 λεμόνι
αλατάκι και πιπεράκι
Μαλακώνω σε λίγο ελαιόλαδο το καρότο και το κοτόπουλο αφού πρώτα τα έχω κόψει σε μικρά κομμάτια!!μόλις μαλακώσουν αρκετά προσθέτω γύρω στο 1,5 λίτρο νερό και τα αφήνω να βράσουν!!βάζω το σέλινο και τον φιδέ και μολις πάρουν βράση και ο φιδές έχει αρχίσει να μαλακώνει ,τα χαμιλώνω σε σιγανή φωτιά και προσθέτω αλατάκι και πιπεράκι!!λίγο πριν τα σβήσω στίβω και το λεμόνι και είναι έτοιμα!!
γιαμ γιαμ!!!!Καλή όρεξη!!

Υλικά
2 στηθη κοτόπουλο
4-5 καροτάκια
3-4 κλοναράκια σέλινο
1 πακέτο φιδές
1 λεμόνι
αλατάκι και πιπεράκι
Μαλακώνω σε λίγο ελαιόλαδο το καρότο και το κοτόπουλο αφού πρώτα τα έχω κόψει σε μικρά κομμάτια!!μόλις μαλακώσουν αρκετά προσθέτω γύρω στο 1,5 λίτρο νερό και τα αφήνω να βράσουν!!βάζω το σέλινο και τον φιδέ και μολις πάρουν βράση και ο φιδές έχει αρχίσει να μαλακώνει ,τα χαμιλώνω σε σιγανή φωτιά και προσθέτω αλατάκι και πιπεράκι!!λίγο πριν τα σβήσω στίβω και το λεμόνι και είναι έτοιμα!!
γιαμ γιαμ!!!!Καλή όρεξη!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
:roll:
εγώ πάλι νηστική!
εγώ πάλι νηστική!

Γιαννάκη για να μην ξεχνιόμαστε, καιρό έχεις να μας μαγειρέψεις!