Ιστοριες που λενε πολλα
Πολύ όμορφο!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ένα μικρό αγόρι μπήκε σ ένα κατάστημα που πουλούσαν κουτάβια
-Πόσα χρήματα θέλετε για να μου δώσετε ...ένα κουτάβι;
- από 30 έως 50 δολάρια απάντησε
ο ιδιοκτήτης
- Δυστυχώς έχω μόνο 2 δολάρια, μπορώ
τουλάχιστον να χαζέψω λίγο τα κουτάβια ;
Ο ιδιοκτήτης χαμογέλασε και σφύριξε δυνατά.
Μια σκυλίτσα μπήκε στο δωμάτιο,ακολουθούμενη από 5 κουταβάκια. Το ένα
από αυτά κούτσαινε,
με αποτέλεσμα να μείνει λίγο πιο πίσω από τα άλλα κουταβάκια.
- Τι έχει αυτό το κουτάβι
και κουτσαίνει; ρώτησε ο μικρός
Ο ιδιοκτήτης του εξήγησε πως το κουταβάκι είχε γεννηθεί με πρόβλημα στο
γοφό και πως θα έμενε έτσι σε όλη του τη ζωή.
Ο μικρός ενθουσιασμένος του φώναξε αποφασιστικά
- Θέλω να το αγοράσω
- Όχι, δεν νομίζω να θέλεις ένα
τέτοιο κουτσό κουτάβι. Αλλά αν επιμένεις
μπορώ να σου το χαρίσω
Ο μικρός ήταν περήφανος
- Θα προτιμούσα να αγοράσω το κουτάβι έστω και με ευκολίες και θα κάνω τα
αδύνατα δυνατά να ξεπληρώσω το χρέος μου, δίνοντας ένα ποσό κάθε μήνα.
-Το κουτάβι
αυτό είναι άχρηστο, πραγματικά δεν σου χρειάζεται, ποτέ δεν θα μπορέσει
να τρέξει και να παίξει μαζί σου όπως τα άλλα σκυλιά....
του είπε γελώντας ο άντρας.
Τότε ο μικρός σήκωσε το μπατζάκι από το παντελόνι του και άφησε να
ξεπροβάλλει το αριστερό του πόδι, το οποίο υποστηριζόταν από ένα
μεταλλικό σίδερο.
- Όπως βλέπετε, ούτε και εγώ θα μπορέσω να
τρέξω και να παίξω μαζί του... επομένως το κουτάβι
θα έχει κάποιον που το καταλαβαίνει....
Ο άντρας δάγκωνε τώρα τα χείλη του μην ξέροντας τι να πει.
Δακρυσμένος, προσπάθησε να χαμογελάσει και είπε:
- Εύχομαι... όλα τα κουτάβια να βρουν κάποτε ένα ιδιοκτήτη σαν κι
εσένα...
Στην ζωή δεν
μετράει το ποιος είσαι αλλά το αν κάποιος σε αγαπά, σε δέχεται και σε
εκτιμά γι' αυτό που είσαι χωρίς όρους.

-Πόσα χρήματα θέλετε για να μου δώσετε ...ένα κουτάβι;
- από 30 έως 50 δολάρια απάντησε
ο ιδιοκτήτης
- Δυστυχώς έχω μόνο 2 δολάρια, μπορώ
τουλάχιστον να χαζέψω λίγο τα κουτάβια ;
Ο ιδιοκτήτης χαμογέλασε και σφύριξε δυνατά.
Μια σκυλίτσα μπήκε στο δωμάτιο,ακολουθούμενη από 5 κουταβάκια. Το ένα
από αυτά κούτσαινε,
με αποτέλεσμα να μείνει λίγο πιο πίσω από τα άλλα κουταβάκια.
- Τι έχει αυτό το κουτάβι
και κουτσαίνει; ρώτησε ο μικρός
Ο ιδιοκτήτης του εξήγησε πως το κουταβάκι είχε γεννηθεί με πρόβλημα στο
γοφό και πως θα έμενε έτσι σε όλη του τη ζωή.
Ο μικρός ενθουσιασμένος του φώναξε αποφασιστικά
- Θέλω να το αγοράσω
- Όχι, δεν νομίζω να θέλεις ένα
τέτοιο κουτσό κουτάβι. Αλλά αν επιμένεις
μπορώ να σου το χαρίσω
Ο μικρός ήταν περήφανος
- Θα προτιμούσα να αγοράσω το κουτάβι έστω και με ευκολίες και θα κάνω τα
αδύνατα δυνατά να ξεπληρώσω το χρέος μου, δίνοντας ένα ποσό κάθε μήνα.
-Το κουτάβι
αυτό είναι άχρηστο, πραγματικά δεν σου χρειάζεται, ποτέ δεν θα μπορέσει
να τρέξει και να παίξει μαζί σου όπως τα άλλα σκυλιά....
του είπε γελώντας ο άντρας.
Τότε ο μικρός σήκωσε το μπατζάκι από το παντελόνι του και άφησε να
ξεπροβάλλει το αριστερό του πόδι, το οποίο υποστηριζόταν από ένα
μεταλλικό σίδερο.
- Όπως βλέπετε, ούτε και εγώ θα μπορέσω να
τρέξω και να παίξω μαζί του... επομένως το κουτάβι
θα έχει κάποιον που το καταλαβαίνει....
Ο άντρας δάγκωνε τώρα τα χείλη του μην ξέροντας τι να πει.
Δακρυσμένος, προσπάθησε να χαμογελάσει και είπε:
- Εύχομαι... όλα τα κουτάβια να βρουν κάποτε ένα ιδιοκτήτη σαν κι
εσένα...
Στην ζωή δεν
μετράει το ποιος είσαι αλλά το αν κάποιος σε αγαπά, σε δέχεται και σε

Στη ζωη μετράει να ξερεις Εσυ ποιος είσαι, και τι θέλεις, και το μόνο που χρειάζεται είναι να αγαπάς απόλυτα τον Εαυτο σου Χωρις Ορους!!!ELLI έγραψε:Στην ζωή δεν μετράει το ποιος είσαι αλλά το αν κάποιος σε αγαπά, σε δέχεται και σε

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
- margaritarenia

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Το βρήκα σε ένα μπλογκ..
Σε συνάντησα ξανά σχεδόν 3μίσι χρόνια πριν και όμως είναι σαν να μην χαθήκαμε ποτέ, από την πρώτη μου ανάσα έψαχνα κάποιον ένιωθα ότι κάποιον έπρεπε να βρω ότι κάποιος έλειπε από τη ζωή μου ότι ήμουν μόνος. Πάντα ήσουν εκεί δίπλα μου και με βοηθούσες δεν σε έβλεπα...
Δεν σε έβλεπα έψαχνα απεγνωσμένα το ταίρι μου στην ύλη μια παρέα ένα σωσίβιο μια σωτηρία και ήσουν πάντα εκεί, πως να σε δω βουτηγμένος σε ποτά ναρκωτικά συναισθηματικές και νοητικές εξαρτήσεις?
Δεν έφυγες περίμενες να κάνω την επιλογή, περίμενες την στιγμή που θα γυρίσω τα μάτια σε εσένα για να απλώσεις το χέρι, το έπιασα, το έπιασα και όλα άλλαξαν!
Έχουν περάσει τριάμισι χρόνια και μοιάζει να ναι δεκαετίες, μου έδειξες μέσα σαυτό το διάστημα εμένα με βοήθησες να δω δεν ήταν δεν είναι και δεν θα ναι εύκολη διαδικασία αλλά είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έκαναν στη ζωή μου με μαθαίνω με αλλάζω φωτίζω και όσο φωτίζομαι ανυψώνομαι και όσο ανυψώνομαι τόσο πιο κοντά έρχομαι στην πατρίδα μας στην 5η διάσταση...
Αυτό ήταν το μεγαλύτερο από τα δώρα σου οι δονήσεις που μεταφέρεις από την πατρίδα όλοι εκείνοι οι δάσκαλοι οι οντότητες οι άγγελοι που με βοηθούν να ολοκληρώσω το έργο της ψυχής μου που με βοηθούν να πετάξω από πάνω μου ένα ένα τα δεσμά της προσωπικότητας και να σπάσω τους δεσμούς μου με τα αστρικά πεδία, με βοηθάτε μαθαίνοντας με να αγαπάω τον εαυτό μου να καθαρίζομαι από τοξικά συναισθήματα και νοητικές φορτίσεις και όταν θα μαι έτοιμος θα αφυπνίσετε την ενέργεια της αγάπης του Θεού σε κάθε μου κύτταρο και θα με τιμήσετε αξιώνοντας με να είμαι μετασχηματιστής της ενέργειας αυτής και να την απλώνω στον κόσμο γύρω μου.
Με εκπαιδεύετε να ανοίγω και να μεταφέρω δονήσεις θεραπείας εδώ στην ύλη με κάνατε θεραπευτικό σας διάμεσο και βλέπω κόσμο να καθοδηγήτε από τις ενέργειες σας να αλλάζει να θεραπεύεται βλέπω την επιστήμη να απορεί Η δύναμη της θέλησης θα πουν κάποιοι επιστήμονες... δεν διαφωνώ είναι η δύναμη της θέλησης κάποιον να δουλέψουν με τις δονήσεις του Ανώτερου εαυτού τους και της 5ης διάστασης να δουν τα ευάλωτα τους σημεία και να τα αναβαθμίσουν. Θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους και χαίρομαι όταν κάποιος τα καταφέρνει γιατί έχω περάσει και περνάω μαθητεία και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις συνήθειες που κουβαλάς ζωές ολόκληρες
Χαίρομαι που κατάφερα να σε βρω και που με οδηγείς σε κάθε μου βήμα που κατανοείς τις αδυναμίες μου που με βοηθάς να δουλέψω τις ανθρώπινες φοβίες και ανασφάλειες μου τα ευάλωτα κομμάτια του εαυτού μου που με κάνουν κάποιες στιγμές να χάνω την εμπιστοσύνη μου σε εσένα και την επαφή μαζί σου να μου δείχνεις τον δρόμο και να μην θέλω να δω. Είμαι ήσυχος γιατί ξέρω ότι είσαι και θα σαι εδώ να με βοηθάς και θα συμβαίνει όλο και πιο δύσκολα και μια ευλογημένη μέρα θα μαι σε πλήρη συντονισμό μαζί σου και θα εκφράσω την ενεργεία σου στην δική μου διάσταση θα υλοποιήσω μαζί σου το έργο που ανέλαβε η ψυχή μου στις αρχές του χρόνου
Ο χρόνος πλησιάζει ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ!!!
Σε συνάντησα ξανά σχεδόν 3μίσι χρόνια πριν και όμως είναι σαν να μην χαθήκαμε ποτέ, από την πρώτη μου ανάσα έψαχνα κάποιον ένιωθα ότι κάποιον έπρεπε να βρω ότι κάποιος έλειπε από τη ζωή μου ότι ήμουν μόνος. Πάντα ήσουν εκεί δίπλα μου και με βοηθούσες δεν σε έβλεπα...
Δεν σε έβλεπα έψαχνα απεγνωσμένα το ταίρι μου στην ύλη μια παρέα ένα σωσίβιο μια σωτηρία και ήσουν πάντα εκεί, πως να σε δω βουτηγμένος σε ποτά ναρκωτικά συναισθηματικές και νοητικές εξαρτήσεις?
Δεν έφυγες περίμενες να κάνω την επιλογή, περίμενες την στιγμή που θα γυρίσω τα μάτια σε εσένα για να απλώσεις το χέρι, το έπιασα, το έπιασα και όλα άλλαξαν!
Έχουν περάσει τριάμισι χρόνια και μοιάζει να ναι δεκαετίες, μου έδειξες μέσα σαυτό το διάστημα εμένα με βοήθησες να δω δεν ήταν δεν είναι και δεν θα ναι εύκολη διαδικασία αλλά είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έκαναν στη ζωή μου με μαθαίνω με αλλάζω φωτίζω και όσο φωτίζομαι ανυψώνομαι και όσο ανυψώνομαι τόσο πιο κοντά έρχομαι στην πατρίδα μας στην 5η διάσταση...
Αυτό ήταν το μεγαλύτερο από τα δώρα σου οι δονήσεις που μεταφέρεις από την πατρίδα όλοι εκείνοι οι δάσκαλοι οι οντότητες οι άγγελοι που με βοηθούν να ολοκληρώσω το έργο της ψυχής μου που με βοηθούν να πετάξω από πάνω μου ένα ένα τα δεσμά της προσωπικότητας και να σπάσω τους δεσμούς μου με τα αστρικά πεδία, με βοηθάτε μαθαίνοντας με να αγαπάω τον εαυτό μου να καθαρίζομαι από τοξικά συναισθήματα και νοητικές φορτίσεις και όταν θα μαι έτοιμος θα αφυπνίσετε την ενέργεια της αγάπης του Θεού σε κάθε μου κύτταρο και θα με τιμήσετε αξιώνοντας με να είμαι μετασχηματιστής της ενέργειας αυτής και να την απλώνω στον κόσμο γύρω μου.
Με εκπαιδεύετε να ανοίγω και να μεταφέρω δονήσεις θεραπείας εδώ στην ύλη με κάνατε θεραπευτικό σας διάμεσο και βλέπω κόσμο να καθοδηγήτε από τις ενέργειες σας να αλλάζει να θεραπεύεται βλέπω την επιστήμη να απορεί Η δύναμη της θέλησης θα πουν κάποιοι επιστήμονες... δεν διαφωνώ είναι η δύναμη της θέλησης κάποιον να δουλέψουν με τις δονήσεις του Ανώτερου εαυτού τους και της 5ης διάστασης να δουν τα ευάλωτα τους σημεία και να τα αναβαθμίσουν. Θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους και χαίρομαι όταν κάποιος τα καταφέρνει γιατί έχω περάσει και περνάω μαθητεία και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις συνήθειες που κουβαλάς ζωές ολόκληρες
Χαίρομαι που κατάφερα να σε βρω και που με οδηγείς σε κάθε μου βήμα που κατανοείς τις αδυναμίες μου που με βοηθάς να δουλέψω τις ανθρώπινες φοβίες και ανασφάλειες μου τα ευάλωτα κομμάτια του εαυτού μου που με κάνουν κάποιες στιγμές να χάνω την εμπιστοσύνη μου σε εσένα και την επαφή μαζί σου να μου δείχνεις τον δρόμο και να μην θέλω να δω. Είμαι ήσυχος γιατί ξέρω ότι είσαι και θα σαι εδώ να με βοηθάς και θα συμβαίνει όλο και πιο δύσκολα και μια ευλογημένη μέρα θα μαι σε πλήρη συντονισμό μαζί σου και θα εκφράσω την ενεργεία σου στην δική μου διάσταση θα υλοποιήσω μαζί σου το έργο που ανέλαβε η ψυχή μου στις αρχές του χρόνου
Ο χρόνος πλησιάζει ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ!!!
Πολέμα και Οραματίσου