ΘΕΛΩ......!!!
Ηλία στείλε και στην ΄Δώρα το προσωπικό μήνυμα που πήρες...
Για να της γυρίσει και το άλλο!
Δωρούλα μου, ας μείνουν για να μας θυμίζουν...
Δεν θα φανώ ποτέ ξανά τόσο ανεχτική...
Το πήρα σήμερα το μήνυμά μου...Το διάβασες?
Για να της γυρίσει και το άλλο!
Δωρούλα μου, ας μείνουν για να μας θυμίζουν...
Δεν θα φανώ ποτέ ξανά τόσο ανεχτική...
Το πήρα σήμερα το μήνυμά μου...Το διάβασες?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πήρα το μήνυμα μου, Καλλιόπη μου, που με βάζει στην διαδικασία να αξιολογώ με μεγαλύτερη αυστηρότητα, εκείνες τις ενέργειες που δεν είναι συμβατές με τις δικές μου ψυχικές...
Και όταν λέω "δεν είναι συμβατές", δεν εννοώ τίποτα άλλο από το επίπεδο συνειδητότητας που βρίσκονται... και πόσο νιώθουν την ελευθερία τους, να εκφράζονται χωρίς να προσβάλλουν.
Ερωτήθηκα αν εδώ μέσα είναι "γκέτο"...
Τώρα είμαι σε θέση να απαντήσω....Ναι είναι γκέτο "αγάπης", σύμφωνα με την δική μας έννοια και την δική μας αντίληψη περί αυτής...Η ελευθερία είναι απεριόριστη, όταν δεν γίνεται με τις "φωνές" μας περιοριστική!!!
Θέλω λοιπόν να πω (για να είμαστε και οφ τοπικ), ότι εδώ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...
όπως επίσης ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ, αν νιώθει ότι αυτή η αγάπη που αναπτύσσεται εδώ μέσα, είναι "θωρακισμένη"...
Γί' αυτό που είναι υποχρεωμένος είναι να ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και να θέτει μόνος του τους όρους γι' αυτήν...
Η δικηγόρος στην οποία απευθύνθηκα μου είπε...
"Στο σπίτι σου βάζεις όποιον νάναι? Και εντάξει, εσύ είσαι η Βάσω και βάζεις όποιον νάναι, τους ύπόλοιπους "καλεσμένους" όμως πως θα τους προστατέψεις από τους τυχάρπαστους?"
Και όταν λέω "δεν είναι συμβατές", δεν εννοώ τίποτα άλλο από το επίπεδο συνειδητότητας που βρίσκονται... και πόσο νιώθουν την ελευθερία τους, να εκφράζονται χωρίς να προσβάλλουν.
Ερωτήθηκα αν εδώ μέσα είναι "γκέτο"...
Τώρα είμαι σε θέση να απαντήσω....Ναι είναι γκέτο "αγάπης", σύμφωνα με την δική μας έννοια και την δική μας αντίληψη περί αυτής...Η ελευθερία είναι απεριόριστη, όταν δεν γίνεται με τις "φωνές" μας περιοριστική!!!
Θέλω λοιπόν να πω (για να είμαστε και οφ τοπικ), ότι εδώ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...
όπως επίσης ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ, αν νιώθει ότι αυτή η αγάπη που αναπτύσσεται εδώ μέσα, είναι "θωρακισμένη"...
Γί' αυτό που είναι υποχρεωμένος είναι να ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και να θέτει μόνος του τους όρους γι' αυτήν...
Η δικηγόρος στην οποία απευθύνθηκα μου είπε...
"Στο σπίτι σου βάζεις όποιον νάναι? Και εντάξει, εσύ είσαι η Βάσω και βάζεις όποιον νάναι, τους ύπόλοιπους "καλεσμένους" όμως πως θα τους προστατέψεις από τους τυχάρπαστους?"

Συμφωνώ Βάσω και εμπεριέχεται μεσα σε αυτά και η ελευθερία και ο σεβασμός!
Οσο γι'αυτο ....που με βάζει στην διαδικασία να αξιολογώ με μεγαλύτερη αυστηρότητα, εκείνες τις ενέργειες που δεν είναι συμβατές με τις δικές μου ψυχικές...
εκει αν είναι κι αν δεν ειναι κατανοητό!!!!

Οσο γι'αυτο ....που με βάζει στην διαδικασία να αξιολογώ με μεγαλύτερη αυστηρότητα, εκείνες τις ενέργειες που δεν είναι συμβατές με τις δικές μου ψυχικές...
εκει αν είναι κι αν δεν ειναι κατανοητό!!!!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"

Θελω να πω
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ :!: :!: :!:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Θέλω να στείλω μια
ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ζεστή ΑΓΚΑΛΙΑ και πολύ πολύ ΑΓΑΠΗ σε όλους σας.
Για όσα έχουμε πει, για όσα έχουμε περάσει, για ότι έχουμε εδώ μέσα δώσει ....!
Είμαι εδώ και σας αγαπώ πολύ.....!
φιλιά πολλά πολλά
ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ζεστή ΑΓΚΑΛΙΑ και πολύ πολύ ΑΓΑΠΗ σε όλους σας.
Για όσα έχουμε πει, για όσα έχουμε περάσει, για ότι έχουμε εδώ μέσα δώσει ....!
Είμαι εδώ και σας αγαπώ πολύ.....!
φιλιά πολλά πολλά
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Διαβάζω.
Απίστευτο διάβασμα.
Παραδίδω εργασία στις 19/11....!
Αχ, δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες....!
χαχαχαχαχαχαχ
φιλιά πολλά πολλά....!
Απίστευτο διάβασμα.
Παραδίδω εργασία στις 19/11....!
Αχ, δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες....!
χαχαχαχαχαχαχ
φιλιά πολλά πολλά....!
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
Kαλό διάβασμα Πέννη μου! Σε σκέφτομαι με αγάπη!Iexor έγραψε:Για όσα έχουμε πει, για όσα έχουμε περάσει, για ότι έχουμε εδώ μέσα δώσει ....!

Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

Ευχαριστώ μπουμπουκάκι μου...... το έχω ανάγκη.... ειδικά αυτή τη στιγμή που παίρνω το μήνυμα.....! σματςΠένη μου κι απο μένα μια τρυφερή αγκαλιά, πολλα φιλιά και θετικές σκέψεις για να τα πας τέλεια με τη εργασία σου!!!!!
Σε αγαπώ πολύ....φιλάκια και στην αδυναμία μου!!!!
Και εγώ σε σκέφτομαι "κοριτσάκι" μου...με πολύ αγάπη...!Kαλό διάβασμα Πέννη μου! Σε σκέφτομαι με αγάπη!
Ε.....και "στείλτε" κάτι και σε μένα και από τις ομάδες........ όποτε μπορείτε..... μέχρι τις 19/11....