Ξερεις καμια φορα μπορει να μας τρομαζει ο αλλος οταν κρεμιεται απο πανω μας παρολο που του δινεις τα παντα και το βλεπει.
Εχεις σκευτει οτι μπορει να του περασε απο το μυαλο οτι...ωχ αυτη θελει να παντρευτει οπως και να εχει να βολευτει που λεμε για να μην μεινει επιτελους μονη της.
Εμενα προσωπικα δεν ειμαι αρνητικος στο γαμο αλλα αν εβλεπα οτι μου το πεταγε τακτικα η με πιεζε τι θα γινει κτλ θα απαντουσα οτι ουτε να το σκευτεσαι για τωρα τουλαχιστον απο αντιδραση και απο φοβο ισως.

Εγω προσωπικα το εχω σκευτει και ειναι ενας φοβος μου μεγαλος μαλιστα να μην παντρευτω απλα επειδη εφτασε το πληρωμα του χρονου η να μην την πατησω με καποια κοπελα που με βλεπει απλα για παντρεια επειδη εφτασε η ωρα της.
Δεν ξερω αλλα ολα αυτα μας τρομαζουν ακομα και να θελουμε να παντρευτουμε οταν ο αλλος πεφτει πανω σου με τα μουτρα κατι μας πιανει ισως(γυναικες,αντρες)
Με αποτελεσμα οταν βλεπεις οτι ο αλλος ειναι παρα πολυ καλος μαζι σου αλλα παρολαυτα να θες να φυγεις επειδη σε σκαει να εξαφανιζεσαι ετσι χωρις λογο η να πρεπει να γινεις αρκετα ψυχρος σε αυτα που θα εκφρασεις για να φυγεις.
Ξερω ειναι λιγο ψυχρα ολα αυτα αλλα ανθρωπινα ελατωματα βλεπεις.