ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Γειά σας και χαρά σας @};- :sunny: :sunny:
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από BIBH »

Madraoulas έγραψε:καλημερα @};- ....θελω παγωτο φραουλα/μαστιχα..τωρα :D
καλησπερα!!!και γω θελω παγωτο βανιλια με κομματακια σοκολατας :(( :((
Η ΑΓΑΠΗ ειναι τα ΠΑΝΤΑ.Η ΑΓΑΠΗ ειναι ΟΛΑ.
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

καλησπερα σε ολους!!!
O:-) O:-) O:-)
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Καλησπέρα :-D
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

καλησπερα :sunny:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Καλησπέρα!! :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Καλησπέρα! :D
Πολέμα και Οραματίσου
Επισκέπτης

Kαλησπέρα :x
Ακούστε κι αυτό:
Χτες είχα συμφωνήσει με εναν φίλο Κορεάτη παπά να του στείλω ρέικι στις 9.30, γιατί είπε τότε θα έχει ήδη επιστρέψει από τον επίσκοπο. Αυτ΄πος ο φίλος μου ζει στην Γαλλία! Εγώ νόμιζα ώρα Γαλλίας 9.30!! Ελα όμως που ο επίσκοπος τον κράτησε πολύ ώρα, και ο καημένος ο Πέτρος δεν μπορούσε να με ειδοποιήσει! Αυτός ο φίλος, όποτε του στέλνω είναι πολύ ευαίσθητος στις ενέργειες, καί......άρχισε να χασμουριέται και να ζαλίζεται ενώ του μιλούσε ο επίσκοπός του! Κοινώς την πατήσαμε! Μόνο....μεταμεσονύχτια θα του ξαναστείλω για να μαστε και ασφαλής! ευτυχώς που ο επίσκοπος είχε χιούμορ....μερικοί είναι πολύ ξυνοί!!! :)) :)) :)) Ευτυχώς που δεν ήταν ο πνευματικός μου στην θέση του Πέτρου...... =)) =)) =)) =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

κακό είναι να χασμουριέσαι και να ζαλίζεσαι μπροστά σε έναν επίσκοπο, Ναταλί? :-?

σαν συμπτώματα από "μάτι" φαίνονται...το πολύ πολύ να του έκανε κανέναν εξορκισμό για να συνελθει... :D :D

αφού δεν το "σηκώνει" το ρέικι ο φίλος σου, βρε πουλάκι μου, τι του στέλνεις κι εσύ...!! :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Υπαρχει περιπτωση να ματιαστει ο αλλος οταν του στελνει ρεικι καποιος? :-?
Επισκέπτης

Μωρέ μια χαρά το σηκώνει το ρέικι!! Αλλωστε αυτός μου το ζητάει!! Ασχολείται ο ίδιος με Tai chi! Oμως ένας επίσκοπος, δεν γνωρίζει γιατί ο άλλος χασμουριέται, και είναι λίγο επικύνδυνο να νομίζει οτι ο Πέτρος βαρέθηκε τη συζήτηση!! Για κάποιον που ξέρει, οι ισοροπίες σε τέτοιου΄είδους σχέσεις εξουσίας είναι πολύ λεπτές, ειδικά όταν είσαι σε ένα ξένο κράτος, όπως ο Πέτρος που είναι στην Γαλλία!! Αν ήταν εδώ θα ήταν πιο φιλικά τα πράγματα!!! Σιγά καλέ, μην του έκανε κι εξορκισμό!! Στην δυτική ευρώπη δεν πιστεύουν στο μάτι! Ούτε καν στην Ιταλία! Οταν τους τολεγα γελούσανε μαζί μου! :))
Καλά Βάσω, δεν παίζεσαι με τίποτα! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) Να σαι καλά κορίτσι μου με έκανες και γέλασα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 28 Ιαν 2010 5:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επισκέπτης

^tasoulis^ έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να ματιαστει ο αλλος οταν του στελνει ρεικι καποιος? :-?
Οχι Τάσο μου! Η Βάσω έλεγε ότι τα συμπτώματα του φίλου μου που του έστελνα ρέικι έμοιαζαν με αυτά κάποιου που έχει ματιαστεί!! Καμιά σχέση όμως! Ισα-ισα, που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τέτοια συμπτώματα λύνοντας την αρνητική ενέργεια!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

καλησπερα σας :x

Διαβαζω εδω σε ενα περιοδικο, την αναφορα σε μια αξιολογη μητερα, γνωστου αξιοθαυμαστου αντρα ,και την αποκαλουν Αρετη Μητερα.

Παρατηρητε κατι στο <Αρετη Μητερα> ??
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Επισκέπτης

Natali έγραψε:
^tasoulis^ έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να ματιαστει ο αλλος οταν του στελνει ρεικι καποιος? :-?
Οχι Τάσο μου! Η Βάσω έλεγε ότι τα συμπτώματα του φίλου μου που του έστελνα ρέικι έμοιαζαν με αυτά κάποιου που έχει ματιαστεί!! Καμιά σχέση όμως! Ισα-ισα, που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τέτοια συμπτώματα λύνοντας την αρνητική ενέργεια!
Το σκευτικα μηπως αν δεν το περιμενει καποιος το ρεικι οτι του γυρναει αρνητικα..
Ευχαριστω Ναταλι για την επιφωτηση. :-D
Επισκέπτης

Τάσο, ποτέ δεν στέλνουμε ρέικι σε κάποιον που δεν το έχει ζητήσει, και πάντα συμφωνούμε ποιά ώρα πάνω-κάτω θα του στείλουμε ρέικι για να μην οδηγεί ας πουμε εκείνη τη στιγμή και χαλαρώσει!! Ο φίλος μου το ξερε αλλά έπεσε έξω στην ώρα γιατί τον κράτησε παραπάνω ο επίσκοπος, κι εγώ μπερδεύτηκα με την ώρα Γαλλίας και του έστειλα μια ώρα νωρίτερα! Ολα μαζί......κουλουβάχατα!!! Πάντως είναι θέμα δεοντολογίας του ρέικι να το έχει ζητήσει κάποιος και να ξέρει και πότε θα το λάβει αυτό που ζήτησε.

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”