Vaso έγραψε:Nαταλάκι όμορφο, αλήθεια, το όραμά σου!
Ξεκίνησε λοιπόν να θεραπεύεις τον εαυτό σου, εντατικά, γιατί εκείνο που αντιστέκεται στο όραμά μας είναι μόνο εκείνο το μέρος του εαυτού μας που το σαμποτάρει!
"δεν εχω περιορισμους, εκτος απο αυτους που θέτω εγώ στον εαυτο μου" Βίκυ Γουολ
Ναταλάκι ειναι πολύ όμορφο το όραμα σου
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Ευχαριστώ Φωτεινούλα μου!
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα ξαναπροσπαθήσω να το υλοποιήσω να έχω θεραπεύσει ήδη εκείνες τις πτυχές του εαυτού μου που μου το σαμποτάρανε στην αρχή, και να με βοηθήσει και το Σύμπαν πέραν από τα γυαλιά της στραβομάρας μου να φοράω και εκείνα της αγάπης και της αυτοαποδοχής για να μην ξαναπέσω σε τοίχο!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ναταλάκι μου πολύ όμορφο και ανθρώπινο πάνς απ' όλα το όραμά σου..!!!!
Βάλια μου σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι..!!!!!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Βάλια μου σε καταλαβαίνω απόλυτα γλυκειά μου αλλά έκανες ένα μεγάλο βήμα απελευθέρωσης και γι αυτό κοριτσάκι μου επικέντρωσου στο κουράγιο που χρειάστηκε γι αυτό το βήμα και συνέχιζε να σκέφτεσαι θετικά!!
Ισως να φανεί λιγάκι....θεωρητικό να σου πω να διαλογιστείς στις αρχές του ρέικι, αλλά πίστεψε με πολλές φορές με πιάνω κι εγώ συχνά, να τις έχω τελείως ξεχασμένες ενώ δίνουνε πολλά κλειδιά στο να ζούμε το εδώ και τώρα επικεντρωμένοι στα δώρα του Σύμπαντος και σε καθημερινά θαύματα, και να ευγνώμονούμε για αυτά!!
Βάζε συμβολάκια Βάλια μου και στέλνε πάντα ρέικι στις όποιες καταστάσεις με ξεκαθαρισμένη πρόθεση!! ;)
Ευχαριστώ πολύ Ιφιγένεια!!
Θελω ενα πολυ μεγαλο σπιτι στα 100 μετρα απο τη θαλασσα που να χωραει ολη μου την οικογενεια.
Να εχει καταπρασινο κηπο με κουνιες ,ψησταριες ,σιντριβανια...
Μια ντουλαπα με τα ομρφοτερα ρουχα και παπουτσια....
Ενα σπορ αμαξι χρωματος μαυρο και δερματινα καθισματα....
Να σε ακούσει κανεις θα νομίζει ότι σου λέιπουν όλα αυτά!!!
Εχεις και συντριβάνι??
α ρε danny να σαι καλα με εκανες και γελασα παλι
αυτο που θελω εγω ειναι να απαλλαξω τον ευτο μου απο τους φοβους και της ανασφαλιες και να τον αγαπησω πραγματικα,να με αποδεχτω βρε αδερφε επιτελους.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Θελω ενα πολυ μεγαλο σπιτι στα 100 μετρα απο τη θαλασσα που να χωραει ολη μου την οικογενεια.
Να εχει καταπρασινο κηπο με κουνιες ,ψησταριες ,σιντριβανια...
Μια ντουλαπα με τα ομρφοτερα ρουχα και παπουτσια....
Ενα σπορ αμαξι χρωματος μαυρο και δερματινα καθισματα....
Να σε ακούσει κανεις θα νομίζει ότι σου λέιπουν όλα αυτά!!!
Εχεις και συντριβάνι??
α ρε danny να σαι καλα με εκανες και γελασα παλι
αυτο που θελω εγω ειναι να απαλλαξω τον ευτο μου απο τους φοβους και της ανασφαλιες και να τον αγαπησω πραγματικα,να με αποδεχτω βρε αδερφε επιτελους.
Ιωαννα αυτο που θελεις εσυ ειναι το πιο βασικο ΘΕΛΩ μας ,διαφορετικα οση πολυτελεια κι αν σου χαριστει ,δε θα μπορεσεις να την χαρεις.Πιστευεις οτι αν αυτη τη στιγμη ,μου χαριζαν ολα αυτα που ανεφερα παραπανω,θα μπορουσα να τα χαρω??
Ενας απλος θεατης θα ημουν.Και τωρα που το ξαναδιαβαζω παρατηρω οτι ζητησα,αλλα οχι για μενα .Για την οικογενεια μου μοιαζει να ειναι τα θελω μου
Αν εκφραζομουν ετσι μια ζωη ,τοτε καλα κανει το συμπαν και με εχει στην απεξω.
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Θέλω αύριο να είναι μια μέρα που επιτέλους θα μου πούνε : Από σήμερα πιάνεται δουλειά!!! Θέλω να είναι μια μέρα που θα βρω την δουλειά που αγαπώ κι όχι ένα ακόμα βουνό απόριψης....
Θέλω να με κοιτάξω στον καθρέφτη και να δω μια φάτσα χαρούμενη γιατί επιτέλους μπήκε σε τροχιά!!!
Natali έγραψε:Θέλω αύριο να είναι μια μέρα που επιτέλους θα μου πούνε : Από σήμερα πιάνεται δουλειά!!! Θέλω να είναι μια μέρα που θα βρω την δουλειά που αγαπώ κι όχι ένα ακόμα βουνό απόριψης....
Θέλω να με κοιτάξω στον καθρέφτη και να δω μια φάτσα χαρούμενη γιατί επιτέλους μπήκε σε τροχιά!!!
Ναταλάκι μου είμαι εδώ για εσένα!!!!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΚΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΙΜΑΔΑ Η ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΗΣ
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...