ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
-
swami kirtana
Αγαπητη φιλη Μαιρη στις 24/12/2009 καλωσοριζεις καποιον
νεο φιλο και απευθυνεσαι σ' αυτον με την λεξη PREMANANTA.
Η λεξη αυτη εχει για μενα μια εσωτερικη δονιση, μου θυμιζει
ονομα που εδινε ενας Δασκαλος μου, PREM ANANTA. Ειναι
λοιπον καποιο ονομα ?Νασαι παντα καλα !

νεο φιλο και απευθυνεσαι σ' αυτον με την λεξη PREMANANTA.
Η λεξη αυτη εχει για μενα μια εσωτερικη δονιση, μου θυμιζει
ονομα που εδινε ενας Δασκαλος μου, PREM ANANTA. Ειναι
λοιπον καποιο ονομα ?Νασαι παντα καλα !
Για να αλλαξεις τον Κοσμο, πρεπει πρωτα να
αλλαξεις τις σκεψεις σου.
Σαν την καλη μελισσα, περνω το μελι οπου το βρω.
Το Ταξιδι γινεται Εδω και Τωρα.
αλλαξεις τις σκεψεις σου.
Σαν την καλη μελισσα, περνω το μελι οπου το βρω.
Το Ταξιδι γινεται Εδω και Τωρα.
Καλησπερα
Βαλια μου τα καλυτερα ευχομαι για το νεα αρχη σου!!!!!
Βαλια μου τα καλυτερα ευχομαι για το νεα αρχη σου!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
-
Nαταλία-Νεφέλη
Kαλησπέρα παιδάκιααα
Εκανα για πρώτη φορά στην ζωή μου καθαρισμό προσώπου σε αισθητικό σήμερα!!! Ηταν τέλεια!!! Τι υπέροχο πράγμα να αφήνεσαι να σε περιποιούνται οι άλλοι!! Είτε αυτό είναι στο πρόσωπο και στο σώμα είτε ενεργειακά!!!! Εφυγα και ήμουν άλλος άνθρωπος!! Τελικά αυτές οι μικροτρελιτσες των εξόδων για τον εαυτό μου κι όχι για τους άλλους συνέχεια είναι μια πολύ καλή ένδειξη ότι αρχίζω επιτέλους να με αγαπάω λιγουλάκι!! Βέβαια το παράκανα τελευταία, μια το Καρούνα, μια το κομωτήριο, μια αισθητικός μια κάτι ρουχαλάκια.....άστα να πάνε!!! Είχα δεν είχα το σκότωσα το πεντακοσάρικο!!
Βάλιαααααααα!!! Χρόνια πολλά για την γιορτούλα σου κοριτσάκι μου!! Δεν ήξερα από που βγαίνει το ονοματάκι σου!!!
Εκανα για πρώτη φορά στην ζωή μου καθαρισμό προσώπου σε αισθητικό σήμερα!!! Ηταν τέλεια!!! Τι υπέροχο πράγμα να αφήνεσαι να σε περιποιούνται οι άλλοι!! Είτε αυτό είναι στο πρόσωπο και στο σώμα είτε ενεργειακά!!!! Εφυγα και ήμουν άλλος άνθρωπος!! Τελικά αυτές οι μικροτρελιτσες των εξόδων για τον εαυτό μου κι όχι για τους άλλους συνέχεια είναι μια πολύ καλή ένδειξη ότι αρχίζω επιτέλους να με αγαπάω λιγουλάκι!! Βέβαια το παράκανα τελευταία, μια το Καρούνα, μια το κομωτήριο, μια αισθητικός μια κάτι ρουχαλάκια.....άστα να πάνε!!! Είχα δεν είχα το σκότωσα το πεντακοσάρικο!!
Βάλιαααααααα!!! Χρόνια πολλά για την γιορτούλα σου κοριτσάκι μου!! Δεν ήξερα από που βγαίνει το ονοματάκι σου!!!
Βρε μαζευτείτε...
Το Βάλια βγαίνει από το Ευαγγελία, ξέρω!
Το Βάλια βγαίνει από το Ευαγγελία, ξέρω!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Αυτό με τα υπόκοριστικά με μπερδεύει συνεχώς!
Χρόνια πολλά κοριτσάκι!
Αυτό με τα υπόκοριστικά με μπερδεύει συνεχώς!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εχουμε χασει τη μπαλα...(μηπως να το κανω κι εγω "Λακι" για να σας μπερδεψω και να μην ξερετε ποτε γιορταζω????)
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
-
Nαταλία-Νεφέλη
Axχχχχχ όχι Γιάννηηηηηηηη!! Ημαρτον Παναγία μου!!!! Εxtra αδελφίστικο αυτό το Νούλης!! Πως θα σε αποκαταστήσουμε μετά μου λές;;;;;silver29 έγραψε:κι εγω θα το κανω νουλης!!!![]()
![]()
![]()
Εμμάκι, πως τα πας με τον χορό; Έκανες καμιά σπέσιαλ εμφάνιση στις γιορτές ή τσάμπα σκίζεται ο Γιάννης να σου τα μάθει; Φιλάκιαααααα