Καλημέρααααααα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΦΩΣ, ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΦΘΟΝΙΑ!!!
Χρόνια πολλά Βασίλη μου, πολύχρονος με μια ζωή γεμάτη, δημιουργική, φωτεινή και θεραπευτική, για σένα και για όσους αγαπάς!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Καλη χρονια σε ολους με αγαπη, αρμονιαααα και σοφιαααα!!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Παιδάκια μάλλον αυτό θα έπρεπε να το γράψω στο νηπιαγωγείο γιατί μοιάζει με ανέκδοτο!!
Ψάχνοντας σε κάτι κούτες του μπαμπά μου στο εξοχικό βρήκα κάτι πραγματάκια του που μάλλον τα είχε πάρει από το Θηβέτ! Ανάμεσα τους ήταν και μια πολύ όμορφη καμπανούλα με το ξύλινο γουδοχέρι της και ένα περίεργο μεταλικό μέρος της καμπάνας που ο μπαμπάς μου έλεγε ότι η καμπάνα είναι το αρσενικό μέρος και αυτό ηταν το θηλυκό μέρος της καμπάνας!!! Ακου να δεις τώρα!!! Το τσίμπησα αμέσως και το έφερα σπίτι, μάζι με κάτι άλλα πραγματάκια του! Η μάνα μου είδε την καμπανούλα πάνω στην ιερή γωνιά που έχω φτιάξει για τον διαλογισμό και τις προσευχές μου, και φρίκαρε!!! Είπε λοιπόν: Αυτό μας έλειπε τώρα!!! Ως χτές προσευχόσουν και διαλογιζόσουν.....τώρα μήπως έχεις σκοπό να....χτυπάς και για τον εσπερινό;;;;; Κάτι τέτοια ακούω καθημερινά και...με στέλνει η γυναίκα, αλλά η καμπανούλα έχω ακούσει ότι αν ξέρεις πως να την χειριστείς μπορεί να καθαρίσει τον χώρο και από αρνητικές ενέργειες!! Κάτι ήξερε ο μπαμπάκας μου!!! Μπορεί να τα άφησε όλα στον αδελφό μου αλλά το γεγονος και μονο ότι κληροόμησα το DNA του τους κρυστάλους του τα πανέμορφα Θηβετιανά του σκεύη και την καμπανούλα είναι υπέροχη Κληρονομιά!! Ποιός ξέρει τι άλλο θα βρω αν συνεχίσω το ψάξιμο!!!
Ξερει κανεις πως μπορώ να την χρησιμοποιήσω για ενεργειακό καθαρισμό;
Για ενεργειακό καθαρισμο έλεγα οχι για παιδοκτονία, αλλά δεν νομίζω να με καθαρίσει Γιάννη μου!!! Δεν θα προλάβει άλλωστε! Θα πάθει συγκοπή από την τρομάρα της!!!
Γιάννη....μην μου βάζεις ιδέες πρωτοχρονιάτικά!!! ’ντεεεεεεεεεεεεεε