ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Καλημεραααααααααααααα και απο μεναααα!!!

Παιδακια μου φορουμισια (πως λεμε βουνισια.. :D ) να εχουμε ενα υπεροχο 2010..να μας μπει καλα φετος....και ααααα.... κοιταξτε να σας βρει ο χρονος οπως επιθυμειτε να σας βρισκει συνεχεια.....

(παιδια οχι πολυ σεξ το βραδυ... γιατι δεν θα εχετε το επιθυμητο αποτελεσμα της πραξης, αλλα το 2010 θα σας παει γ@μι@ντ@ς)!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Φιλακιααααα σε οοολους!!!!!!!!!!!! :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
BIBH

Δημοσίευση από BIBH »

καλησπερα!!!Ευχομαι να υποδεχθουμε αισιοδοξα το νεο ετος με πολυ αγαπη και προσδοκιες που θα βγουν αληθινες!!!!! (*) (*)
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπερα :sunny:

βρε Βιβηηηηηη........για τις προσδοκιες λεω!!!! αστες ρε πουλακι μου να πανε στο καλο!!!!! >:d<

.........................................(*)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ (*) 2010 (*)

.........................................(*)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 31 Δεκ 2009 4:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BIBH

Δημοσίευση από BIBH »

:-? :-? γιατι???τι ειπα παλι??? :P :P μου ακουγοταν ωραιω :P :P :P
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

καλησπέρα :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Emmanouela έγραψε:(παιδια οχι πολυ σεξ το βραδυ... γιατι δεν θα εχετε το επιθυμητο αποτελεσμα της πραξης, αλλα το 2010 θα σας παει γ@μι@ντ@ς)!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Mπααα.... :D :D η δική μου εμπειρία λέει ότι... αμα είναι να σε πάει γ@μι@ντ@ς .... κάνεις δεν κάνεις σεξ την πρωτοχρονιάαααα ..........:)) :)) :)) :))

Να έχετε όλοι ενα όμορφο βραδυ. >:d< >:d< >:d<

Και θα τα πούμε με το νεο χρόνο!!! ;)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Καλή σας χρονιά φορουμόπαιδάαααααααααααααααα!!! Πολλή αρμονία χαρά και γαλήνη για όλους σας!! Τα εύχομαι δηλαδή μπας και μου έρθουν και μένα γιατί.....άστα να πάνε γιορτάρες μέρες! Μέσα στην γρουσουζιά τις αγριοφωνάρες της και την αιώνια γκρίνια είμαστε εδώ!!
Εγώ λέω να την κάνω απόψε, γιατί αφού ήθε ο χάλιμπαν, με τόσο άγριες διαθέσεις, αν κάτσω μέσα σήμερα θα μου πάει γρουσούζικα όλος ο χρόνος!! Χιλιές φορές να κοιμήθώ στις .... κούνιες απόψε παρά στο σπίτι!!
Αν και έχει κι αυτό τα ρίσκα του..... να κοιμάμαι στις κούνιες και όλον τον υπόλοιπο χρόνο.....
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Καλησπερα...ΚΑλη Χρονια στις καρδιες μας :x ..αυτο φτανει >:d< @};-
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
BIBH

Δημοσίευση από BIBH »

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Καλή σας χρονιά φορουμόπαιδάαααααααααααααααα!!! Πολλή αρμονία χαρά και γαλήνη για όλους σας!! Τα εύχομαι δηλαδή μπας και μου έρθουν και μένα γιατί.....άστα να πάνε γιορτάρες μέρες! Μέσα στην γρουσουζιά τις αγριοφωνάρες της και την αιώνια γκρίνια είμαστε εδώ!!
Εγώ λέω να την κάνω απόψε, γιατί αφού ήθε ο χάλιμπαν, με τόσο άγριες διαθέσεις, αν κάτσω μέσα σήμερα θα μου πάει γρουσούζικα όλος ο χρόνος!! Χιλιές φορές να κοιμήθώ στις .... κούνιες απόψε παρά στο σπίτι!!
Αν και έχει κι αυτό τα ρίσκα του..... να κοιμάμαι στις κούνιες και όλον τον υπόλοιπο χρόνο.....
και μενα εδω κοιμουνται και ειμαι μοναχουλα ελα να παμε μαζι στις κουνιες πλακα θα χει!!! :-D
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Ουάου !!! Εγώ μέσα είμαι!!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣΕικόνα

Εικόνα
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

καλη χρονια σε ολους ,αγαπη και υγειααααααα :x :x >:d< >:d< >:d< :* :* :* :*
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α στις ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ >:d< @};- :x
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

καλη χρονια ας ειναι για ολους μας το 2010 με πολλες ευχαριστες εκπληξεις, χαμογελα, αγαπη, και υγεια!! O:-) O:-) O:-)
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Καλημερα!!!! :x

Καλη χρονια με αγαπη και χαρα!!! :x >:d<

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”