το όραμα μου

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εσυ τι του ειπες και σου εδωσε αυτη την απαντηση;
Ω, δεν χρειάζεται να του πω τίποτα...Γνωρίζει πολύ καλά τι εσωτερικές απορίες έχω!
Οταν μιλας με το νου και οχι με την καρδια ! !
Αισθάνομαι όμως Σκαπανέα, πότε θα μιλήσω με την καρδιά και πότε με τον νου!

Και ναι έχεις δίκιο, όταν μιλάω με τον νου γίνομαι ίσως περισσότερο κατανοητή, αλλά επίσης αρκούντως σκληρή.

Χρειάζεται όμως και αυτός ο τρόπος, όταν πρέπει να "συνομιλήσεις" με ανθρώπους που "συνομιλούν" προτάσσοντας το νοητικό, και αφήνουν το συναισθηματικό σε "αδράνεια"...

Και είναι κάτι που με κουράζει, αλλά όταν δω ότι το συναίσθημα εκλαμβάνεται σαν "ηλιθιότητα", τότε επανέρχομαι στην λογική. Που όπως θα ξέρεις καλύτερα, δεν αφήνει περιθώρια διαλλακτικότητας...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Skapaneas »

Το δικο μου οραμα Βασω ειναι απλο, στη διατυπωση τουλαχιστον και στην κατανοηση:

Η Γεφυρωση Του Χασματος Ουρανου Και Γης.

Επιδιωξη μου ειναι η κατασκευη του Και μεταξυ Ουρανου Και Γης.

Η μεθοδος ειναι απλη: Αν δεν μπορεις εσυ ζωντας στη Γη να πας στον Ουρανο, τοτε φερε τον Ουρανο στη Γη.

Το Οραμα μου ειναι ενας δρομος, που θα συνδεει τις δυο πλευρες και θα επιτρεπει την ελευθερη προσβαση οσων το επιθυμουν στα Μυστηρια του Ουρανου.

Αυτος ο δρομος εχει ονομα για μενα: Η Λεωφορος Των Αγιων

Θεμελιωδες μεσο για την κατασκευη και λειτουργια αυτου του δρομου ειναι η λειτουργικη επικοινωνια με την αλλη πλευρα.

Λειτουργικη επικοινωνια ειναι η συνειδητη και αντιστρεπτη ανταλλαγη λογου ανα πασα στιγμη και κατ' επιλογη, με τους παρακολουθουντες τα ανθρωπινα δρωμενα αδελφους μας στην αλλη πλευρα.

Βασικη προϋποθεση για την αποτελεσματικη λειτουργια Της Λεωφορου Των Αγιων ειναι η εφαρμογη της απο μενα._
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Χαίρομαι Σκαπανέα γι' αυτήν την γέφυρα, που χτίζεις.

Μου είναι οικειος ο τρόπος...

Και νομίζω ότι είναι οικείος και σε όποιον έχει "σοβαρή" επικοινωνία με τους αδελφούς μας από την άλλη μεριά όπως είπες...

Με τους αδερφούς μας, όχι με τον θεό ε?
Σημαντικό αυτό που μου λες τώρα...Γιατί μέχρι τώρα δεν το είχα καταλάβει αυτό από εσένα...Χαίρομαι πολύ.

Εγώ γι' αυτήν την γέφυρα έχω αφιερώσει αρκετά την ζωή μου. ΄Όμως δεν σπρώχνω κανέναν να την ανέβει.
Γιατί έχω διαπιστώσει, ότι είναι αόρατη, σε όσους δεν κατανοούν ότι αυτή οδηγεί στους αδερφούς μας, ή οδηγεί τους αδερφούς μας εδώ, και ψάχνουν να βρουν μια γέφυρα που οδηγεί μονόπλευρα στον ουρανό!!!

Αυτή είναι η διαφορά του δικού μου οράματος με καποιων άλλων, όπου δεν μπορούν ούτε να το αντικρύσουν, ούτε να το ακούσουν, ουτε καν να το εκτιμήσουν.

Δεν είναι όμως δικαίωμά τους?

Δεν είναι δικαίωμά σου να χτίζεις το "και" σου όπως εσύ ξέρεις καλύτερα?

Το ίδιο λοιπόν είναι και για μένα...Και για όποιον χτίζει αυτό το "και", χωρίς να περιμένει τίποτα από αυτούς που θα το "χρησιμοποιήσουν"...
Γιατί γνωρίζω ότι για να το "χρησιμοποιήσει" κανείς, πρέπει και να το αισθανθεί...Αλλιώς θα νομίζει ότι του λέω "φαντασίες"...

Αν αυτή η λεωφόρος που ετοιμάζεις, σου φέρνει και την αντίστοιχη ευτυχία και αγάπη σε αυτήν την ζωή που διάγεις τώρα, τότε είναι και η σωστή για την δική σου άνοδο και σωστή για την κάθοδο των αδερφών μας εδώ!!!

Για μένα αυτό εξακολουθεί και είναι παράμετρος...
Πόσο αυτό το "και" που χτίζω φέρνει ευτυχία και αγάπη στην ζωή μου, και στην ζωή άλλων που το "αισθάνονται" σαν ενωτική γέφυρα μεταξύ Γης και Ουρανού...

Και λέω "άλλων" και όχι "όλων" ε?

Σημασία έχει ποιοί θα ανέβουν από την δική μου ή ποιοί από την δική σου?
Σημασία, αυτήν την εποχή, έχει να "χτίζουμε" γέφυρες αμφίδρομες, που διευκολύνουν την "άνοδο" των ανθρώπων και την "κάθοδο" των αδερφών μας...Γιατί σ' αυτήν την πορεία κατανοούμε τι είμαστε και εμείς...Και περισσότερο κατανοούμε το σημείο που συναντιόμαστε, αφού είναι τελικά κοινό!!! Και αυτό έχει την μοναδική σημασία, για μένα.

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Εγώ θέτω αδαές ερώτημα.....το χτίσιμι τούτης της γέφυρας δεν περιλαμβάνει αποκλειστικά την επικοινωνία μέσα απο την καρδιά?Και αν το νου χρειάζεται, σε πια επίπεδα και πως το χρησιμοποιούμε τελικά για το χτήσιμο αυτό????
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δωρούλα μου, η καρδιά δίνει την πρώτη ύλη και ο νους το στερέωμα της γέφυρας.
Αν το κάνεις αντιθετα θα είναι επισφαλής για τον εαυτό σου.
Γιατί θα θεωρείς ότι μόνο εσύ μπορείς να "χτίσεις"...Και θα "χρειάζεσαι" πάντα επιβεβαιώσεις από άλλους ότι αυτή η γέφυρα θα είναι ασφαλής, γιατί εσύ η ίδια δεν θα τολμάς να την δοκιμάσεις...

Εικόνα

Vaso έγραψε:Δωρούλα μου, η καρδιά δίνει την πρώτη ύλη και ο νους το στερέωμα της γέφυρας.
Αν το κάνεις αντιθετα θα είναι επισφαλής για τον εαυτό σου.
Γιατί θα θεωρείς ότι μόνο εσύ μπορείς να "χτίσεις"...Και θα "χρειάζεσαι" πάντα επιβεβαιώσεις από άλλους ότι αυτή η γέφυρα θα είναι ασφαλής, γιατί εσύ η ίδια δεν θα τολμάς να την δοκιμάσεις...
Εδω ειναι φαινεται και η αιτια της "διαφωνιας" μας.

Την πρωτη υλη για μενα δινει ο νους και το στερεωμα το κανει η καρδια.

Και εξηγουμαι:

Ο νους μαζευει τα υλικα απο τον κοσμο και σχεδιαζει το ονειρο του.

Ενα ονειρο που περιλαμβανει και τις προσωπικες του επιδιωξεις μεσα στον κοσμο.

Ενα κοσμο καλυτερο για τους αλλους και για τον ιδιο.

Αυτο λοιπον το ονειρο ειναι το δωρο του στο Δασκαλο στην "αλλη" πλευρα κατα την πρωτη συναντηση τους.

Και ο Δασκαλος τον καθοδηγει για το πως θα χτισει αυτο το ονειρο με ασφαλη τροπο μεσα στον κοσμο.

Η συναντηση με τον Δασκαλο γινεται παντοτε μεσω του κεντρου της καρδιας.

Διοτι η καρδια ειναι αυτη που "στεναζει" προσευχητικα τον "καϋμο" και την "προσδοκια" της συναντησης του ανθρωπου με το Δασκαλο.

Ο ανθρωπος προετοιμαζεται νοητικα για τη συναντηση και συναντα το Δασκαλο μεσω της καρδιας.

Η συναντηση με το Δασκαλο ειναι κυριολεκτικη στα εσωτερικα πεδια και ο ανθρωπος με το εσωτερικο του σωμα σε εγρηγορση, βρισκεται προσωπο με προσωπο με το Δασκαλο και συνομιλει μαζι Του.

Αυτη η συναντηση με το Δασκαλο, συνιστα το στερεωμα της γεφυρας της υπερβασης που ειναι μεσα στο σχεδιασμενο ονειρο.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αχ Σκαπανέα, το ξέρω ότι αυτό είναι το σημείο διαφοράς μας.

Αν μαζέψει ο νους τα υλικά από τον κόσμο "καήκαμε"...
Το μόνο που γνωρίζει ο νους είναι η "χωριστικότητα" και η "κριτική" των υλικών. ΄Ετσι έχει μάθει...
Διευρύνεται με την καρδιά...Και γίνεται διάννοια για να μπορεί να κάνει τα υλικά του κόσμου αθάνατα και άφθαρτα από την ύλη...

Και έτσι μόνο μπορεί να είναι στέρεα η γέφυρα.

Ο Γιάννης θα σου το εξηγήσει καλύτερα. Γιατί προσπαθούσε να "επικοινωνήσει" με το δικό του "και" μέσω του νου του...
και συνεχώς αποτύγχανε γιατί ο νους πρότασε αυτό που γνωρίζει καλά...το "εγώ"...

Αλλά σέβομαι την δική σου γέφυρα, Σκαπανέα, όσο κανείς.

Είτε έτσι, είτε ανάποδα, πάλι θα συναντηθούμε...
Αρκεί να μην φοβάσαι να την ανέβεις ε? :wink:

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Θα ηθελα ν απαρακαλέσω να αποκωδικοποιείστε
ΝΟΥ και ΚΑΡΔΙΑ>

Νους ,η υπερτατη διανοια;(ουρανός,ονειρο ,δημιουργία,αφθονία)
Καρδια,το συναισθημα,η προσδοκία η προσευχή; (Γή ,φοβος ,αναγκη)

Ή

Νους η λογική
Καρδιά η ψυχή :roll:
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ο νους είναι αυτό που υπάρχει στον κόσμο, σαν λογική, σαν συνείδηση... Το μόνιμο τσιπάκι του υπολογιστή μας...

Η καρδιά είναι με αυτό που εκφράζεται η ψυχή μας.

Η διάννοια είναι η ισορροπία των δύο επιπέδων, με το πνευματικό, με σκοπό την "αναβάθμιση" του υπολογιστή μας...

΄Οταν ζεις με την διάνοια συμμετέχεις σε όλα τα επίπεδα ζωής σου!

Η δική μου απλή εξήγηση...Βασέϊκια ε Καλλιόπη μου? :)

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Έχω την εντύπωση ότι η γέφυρα είναι μια και κοινή για όλους μας, ήδη στημένη από τους αδελφούς σε συνεργασία με το σύμπαν.
Νομίζω ότι το μόνο που αλλάζει για όσους οραματίζονται την ύπαρξη της είναι η οπτική γωνία και οι λεπτομέρειες της κατασκευής της.
Εαν ήταν διαφορετικά τότε δεν υπήρχε λόγος να συναντηθούμε εδώ και να ανταλλάσουμε απόψεις σ'αυτό το φόρουμ.
Ξέρω πολύ καλά ότι θα κάνω το ταξίδι μόνη μου για να βρεθώ με τους υπόλοιπους που θα έχουν κάνει τις ίδιες επιλογές και θα σας ήθελα παρέα από την άλλη μεριά της γέφυρας.

Σκαπανέα διαχωρίζεις απόλυτα το νοηματικό και το συναισθηματικό ενώ υπάρχει και η χρυσή τομή.
Δεν πιστεύω ότι το νοητικό μόνο του μπορεί να σε οδηγήσει στον δρόμο που ψάχνουμε.

Τα αδέλφια μας μας περιμένουν όλους χωρίς διακρίσεις.
Εμείς απλά πρέπει να βρούμε τον δρόμο και τον τρόπο να φτάσουμε κοντά τους.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Vaso έγραψε:Ο νους είναι αυτό που υπάρχει στον κόσμο, σαν λογική, σαν συνείδηση... Το μόνιμο τσιπάκι του υπολογιστή μας...

Η καρδιά είναι με αυτό που εκφράζεται η ψυχή μας.

Η διάννοια είναι η ισορροπία των δύο επιπέδων, με το πνευματικό, με σκοπό την "αναβάθμιση" του υπολογιστή μας...

΄Οταν ζεις με την διάνοια συμμετέχεις σε όλα τα επίπεδα ζωής σου!

Η δική μου απλή εξήγηση...Βασέϊκια ε Καλλιόπη μου? :)
Αρα παμε σε αυτο

Νους η λογική
Καρδιά η ψυχή

και παλι επαναδιευκρινιζω ότι η Διάννοια είναι ο Υπερτατος Νους,η Πρωταρχική Υλη,που αν μπορεις και ζεις βασει αυτού-ης τοτε συμμετεχεις,ζεις και με τα δυο αρμονικά και φυσικά με το ΕΙΜΑΙ.

Αρα για μενα δεν δημιουργεί η ο Νούς αλλά η καρδια,και τοτε μονο μπορεις να εσαι στο ΕΙΜΑΙ.Αν καταφερει κανεις το ΕΙΜΑΙ,τότε σιγουρα εχει γεφυρωσει τον ΟΥρανό και την Γη.Μπορει να κανει αμφιδρομη διαδρομή και προς τα πανω και προς τα κατω γιατι δεν συγκρουεται με το Νου,τον επικτητο και τον εξω απο ΕΙΜΑΙ.
Το όνειρο της καρδιας εμπεριέχει αγαπη,εχει πίστη,απολυτη πίστη στο αποτέλεσμα γιατι εχει την μνημη του πρωταρχικου υλικου.

Το "ονειρο" του Νου ειναι σε σχεση με τους αλλους,αναζητά επιβεβαίωση,εχει συγκριση,ενεχει φόβο και ασάφεια ως προς το αποτέλεσμα και δεν προσφέρει την ικανοποιηση της δημιουργίας.

Εγω ετσι το βιώνω!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

εγω πάλι πιστευω ότι αυτη η γεφυρα ειναι μοναδικη και ξεχωριστη για τον καθένα.. και την χτιζεις σιγα σιγα μονος σου.. με την καρδια περισσοτερο αλλα και με το νου..δεν μπορεις να ξεκινησεις με το νου ... κατα την αποψη μου...
Πρωτα νοιωθεις...καρδια.. ... μετα σκεφτεσαι... νους..
Αυτη η γέφυρα για μενα χτιζεται πετραδακι πετραδακι.. και που και που θελει και "επισκευες".. να γυρισω πισω να ξαναχτισω.. Οπως και να ονομασει κανεις αυτη τη γεφυρα.. είναι ο δρομος να ανακαλυψει κανεις το θεικό κοματι του Εαυτού του...
Ετσι το βλέπω εγω τουλαχιστον..
Skapaneas

Λοιπον φανταστειτε το νου ως ανθρωπο.

Για μενα εχει ενα συγκεκριμενο σχημα οπως μου αποκαλυφθηκε πριν απο πολλα χρονια.

Και ειναι αυτος ο οποιος μαθηματικα παριστανεται με τον β, οπου εχετε δει δημοσιευσεις μου με μαθηματικα συμβολα περιεργα και ακατανοητα :D

Αυτος λοιπον ο ανθρωπος βαδιζει μεσα στο δρομο που ξανοιγεται μπροστα του μεσα απο το σπηλαιο της καρδιας ( το κεντρο της καρδιας ).

Αυτο θυμιζει το τουνελ του θανατου οπου βρισκονται αυτοι που προκειται να εγκαταλειψουν τα εγκοσμια, συμφωνα με μαρτυριες μερικων απο αυτους που... το μετανιωσαν και γυρισαν πισω.

Στην αλλη ακρη του τουνελ τον περιμενουν οι αδελφοι του του φωτος να τον υποδεχτουν οπως του πρεπει.

Στην πραγματικοτητα αυτος ειναι που τους φερνει κοντα του με τη δυναμη του στοχασμου του, της συγκεντρωσης του και της προσευχης του οπως λεω εγω.

Η γεφυρα υπαρχει ναι, οπως λεει και ο Ηλιας αλλά πρεπει να συνδεθουμε εμεις μαζι της κατασκευαζοντας το δικο μας κομματι, που θα ειναι η δικη μας συνεισφορα στην υποθεση της σωτηριας του ανθρωπου, οπως λεγεται στους χριστιανικους κυκλους.

Ο ανθρωπος δεν μπορει να βαδισει στο τουνελ αυτο του φωτος, αν δεν εχει απολυτα συγκεντρωμενο το νου του.

Και αυτο το επιτυγχανει με συγκεκριμενο μαντραμ οπως θα ελεγαν οι "ανατολιτες" ή με τη μολογιστη ευχη ( Κυριε Ιησου Χριστε Υιε Του Θεου Ελεησον Με ), οπως λεμε μεσα στο Χριστιανισμο, την οποια και λεγει σταθερα ο νους με τη μορφη του ανθρωπου που ταξιδευει προς το φως.

Μπορει στις διαφορες εφαρμογες η ευχη ή το μαντραμ να διαφερουν εκφραστικα, ομως η δονηση που παραγεται ειναι της αυτης ποιοτητας και το αποτελεσμα ειναι ο ανθρωπος να συντονιζεται με τα ανωτερα πεδια οπου τον "περιμενουν" οι αδελφοι του.

Ο ανθρωπος πριν επιχειρησει αυτο το ταξιδι οφειλει, ως "επισκεπτης" συνεπης να εχει ετοιμασει ενα δωρο για τον οικοδεσποτη που θα τον υποδεχτει.

Αυτο το δωρο το κρατα ο εξανθρωπισμενος νους που ταξιδευει μεσα στο τουνελ του φωτος.

Το δωρο αυτο δεν ειναι τιποτα αλλο απο το οραμα του ανθρωπου για τον κοσμο που ζει.

Ενα οραμα ομως το οποιο το εχει μορφοποιησει και το εχει αποθηκευσει στην καρδια του ( κυριολεκτικα ) μεχρι να ελθει η ωρα να το προσφερει σε αυτον που θα τον υποδεχτει και ο οποιος δεν ειναι αλλος απο τον Ιησου Χριστο, για τους χριστιανους, αφου αυτον επικαλουνται ταξιδευοντας ως νους μεσα απο το τουνελ του φωτος που εχει την εισοδο του στο κεντρο της καρδιας.

Οταν ο ανθρωπος εχει εξεικονισει το νου του ως ανθρωπο ( Θεμελιωδης Αυτογνωσια ) και εχει ετοιμασει το δωρο του προς τον ουρανο ( με συγκεκριμενη και "απτη" μορφη ), τοτε ειναι ετοιμος να ξεκινησει για το ταξιδι.

Και αυτα τα λεω εκ πειρας.

Μιας πειρας αποκτημενης στη διαρκεια πολλων χρονων βασανιστικης ερευνας και επιπονης προσπαθειας και αγωνα που συνεχιζεται και θα συνεχιζεται μεχρι της ... Αναληψεως, που ειναι παντοτε μετα το Πασχα ! 8) 8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skapaneas την 02 Νοέμ 2007 2:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
yannis

Δημοσίευση από yannis »

Ο Γιάννης θα σου το εξηγήσει καλύτερα. Γιατί προσπαθούσε να "επικοινωνήσει" με το δικό του "και" μέσω του νου του...
και συνεχώς αποτύγχανε γιατί ο νους πρότασε αυτό που γνωρίζει καλά...το "εγώ"

ΑΦΟΥ ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΘΕΣΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ χεχεχεχεχεχε

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ.
ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΑΠΑΝΕΑ
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΛΕΚΕ ΝΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟ ΣΚΙΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΠΟΡΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .
ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΩ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΤΡΩΓΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΜΑΓΙΚΑ <ΑΝΟΙΞΕ >Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ
ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΟΥ….
ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΒΑΘΙΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ !!!! ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΟΡΕΊΑ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ,ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ….
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΦΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ………….

ΣΚΑΠΑΝΕΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΗ !!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Skapaneas

Σε καταλαβαινω Ιωαννη!!

Και παρα τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ σου, διαβασα καθε σου λεξη δυο φορες!!!

Το παραξενο για μενα ηταν οτι αυτη τη φορα τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ σου ειχαν το μεγεθος που εχουν τα μικρα γραμματα που διαβαζεις τωρα... :D :D :D

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”