Μου φαινεται οτι θα επρεπε να δημιουργησουμε ξεχωριστο τοπικ για αυτη την ταινια....για να υπαρχει και η αναλυση ολων αυτων των εξαιρετικων μηνυματων που περναει...
Εχω συγκλονιστει και χτες ειλικρινα δε μπορουσα να προσγειωθω απο ολα αυτα που ενιωσα και ειδα σε αυτη την ταινια!!
Ειμαι ακομα εκει.....
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Κι εμένα μου άρεσε! Έχει πολύ όμορφα μηνύματα, πραγματικά! Όπως αυτό της οικολογίας, της ιδεατής σχέσης ανθρώπου-φύσης, του σεβασμού στην διαφορετικότητα, της αγάπης μεταξύ δύο διαφορετικών εξωτερικά υπάρξεων, και άλλα πολλά, για τον καθένα διαφορετικά μηνύματα! Επίσης τα γραφικά είναι σκέτο ταξίδι! Την προτείνω και εγώ!
Η ενωση των ανθρωπων με τη γη και την Θεικη Πηγη επισης.......!!!
Ειναι τοσο συγκινητικο...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Χθες που πηγαμε σινεμα ρωτησα ποτε θα την φερει και την επαιξε οταν λειπαμε.
Τωρα περιμενω εναν φιλο που την εχει να την δουμε καποια στιγμη σπιτι. Σιγουρα δεν θα ειναι το ιδιο οπως στον σινεμα αλλα απο καθολου καλυτερα ετσι!