Οικογένειες αγγέλων

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Bάσω μου ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που με απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό!

Όταν κάποιος ευλογηθεί να έχει μία εμπειρία επικοινωνίας με κάποιο ανώτερο πνευματικό ον, και όταν λέω να έχει εμπειρία δεν εννοώ μόνο να λάβει κάποιο μήνυμα, εννοώ και το πιο απλό, δηλαδή έστω και να δει μέσα σε κάποιο όνειρό του να του εμφανίζεται κάποια ανώτερη πνευματική οντότητα, κατά πόσο είναι "επιτρεπτό" να μπορεί να συζητάει αυτές τις επικοινωνίες ή εμπειρίες με άλλους ανθρώπους?

Μήπως πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στο κατά πόσο μπορούμε να εκθέτουμε αυτές τις εμπειρίες στους άλλους ή τελικά είναι πώς το αισθάνεται κανείς μέσα του αυτό?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δήμητρα, εγώ φύλαξα τις επικοινωνίες μου για 25 ολόκληρα χρόνια.
Κανείς, ούτε καν ένας απο τους δικούς μου ανθρώπους δεν ήξερε τίποτα γι' αυτό! Μόνο μια δασκάλα μου, εκεί γύρω στα 18 μου, με βοήθησε πάρα πολύ μέσα από την επαφή μας, να κατανοήσω τι μου συμβαίνει...

Το 2000 περίπου, που άρχισα να τις μοιράζομαι, ήξερα πια πως ήμουν εγώ μέσα μου, με αυτό το κομμάτι μου, οπότε ότι και να έλεγαν οι άλλοι δεν με αφορουσε!

΄Ηθελα πρώτα να είμαι εγώ ακέραια και να μην περιμένω τίποτα από την έκθεσή μου προς αυτό το κομμάτι μου.
΄Ηθελα να ελέγξω την αλαζονεία, που πιθανώς να κρυβόταν εκεί πίσω, την πλάνη, την ψευδαίσθηση, την αξία, όλες τις ιδιότητες ενός "υπερεγώ" που θέλει να ξεχωρίσει...

Και όταν πάτησα με σιγουριά στον τομέα της εσωτερικής θεραπείας μου, όταν η αγάπη αποκαταστάθηκε μέσα μου χωρίς να διεκδικεί ή να ελπίζει για οτιδήποτε, τότε με ταπεινότητα μοιράστηκα ότι μπορούσα να μοιραστώ...

Κάποιος με ρώτησε γιατί δεν έχω βάλει πνευματικά δικαιώματα στο βιβλίο μου με τα μηνύματα και γέλασα...

όπως καταλαβαίνεις, δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος να σου πω τι να μοιράζεσαι και τι όχι! ΄Οπως εσύ νιώθεις, αφου αναρωτηθείς πρώτα γιατί θα ήθελες να μοιραστείς ένα τόσο εσωτερικό και ατομικο κομμάτι σου.

Και μια και μιλάμε για εσωτερική επικοινωνία, να σας ξαναπώ ότι απαγορευεται ρητά να παίρνεις εσωτερικά μηνύματα για κάποιον άλλον επί πληρωμή. Είναι μία εσωτερική νομοτέλεια που δεν μπορεί να αγνοηθεί, από κάποιον άνθρωπο που έχει αυτό το άνοιγμα.
Αυτό το λέω, γιατί έχω διαβάσει κατά καιρούς διάφορους ανθρώπους που κάνουν channeling και αμοίβονται... :?

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από VasilisM »

Εγώ θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση.. αυτά τα μηνύματα.. τα λαμβάνεις ως φωνή, ως μια σκέψη.. ας πούμε;
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Στην αρχή προέκυψε σαν αυτόματη γραφή. ΄Ηταν μια διαδικασία που δεν συμμετείχα νοητικά. Οτιδήποτε γινόταν, το διάβαζα μετά.

Τώρα το λαμβάνω ως εσωτερική δόνηση, που γνωρίζω τι λέει, χωρίς λόγια!
Δεν ξέρω, είναι δύσκολο να το εξηγήσω!
Είναι μια ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση, που δραστηριοποιείται αυθόρμητα.
΄
Αλλά ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο προσέγγισης, Βασίλη μου. Ποτέ δεν είναι κάτι ίδιο! :x

Εικόνα

Δημοσίευση από VasilisM »

Οκ ευχαριστώ!
Πολέμα και Οραματίσου
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Μα βρε Βάσω μου, απ' ότι καταλαβαίνω εγώ οι περισσότεροι αμείβονται για κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Μου είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν αυτό δωρεάν! Δεν συμπεριλαμβάνω ΄βέβαια εσένα σε αυτούς τους ανθρώπους που αμοιβονται, αλλά να λέω....μου φαίνεται πολύ απιστευτο η Doreen Virtue να μην αμοίβεται για κάτι τέτοιο!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εγώ δεν κάνω επικοινωνίες για άλλους Ναταλί, δεν θα το έκανα ποτέ! Είναι κάτι πολύ εσωτερικό και ιερό και αφορά τον δρόμο μου.
΄Οσα μηνύματα έχουν δημοσιοποιηθεί είναι γιατί τα συγκεκριμένα (και μόνο αυτά) θα μπορούσαν να αφορούν και άλλους! Νομίζω πως κάτι τέτοιο κάνει και η Ντορίν!
Αλλά πάλι δεν ξέρω...Δεν γνωριζω καθόλου την πορεία της, τι κάνει, αν είναι θεραπεύτρια. Την γνωρίζω μόνο σαν συγγραφέα!
Οπότε δεν μπορώ να εκφέρω καμία άποψη.

:x

Εικόνα

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Bάσω μου, με κάλυψες απόλυτα!

Χίλια ευχαριστώ καλή μου! @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Vaso έγραψε:
Πάντως ακόμα και όταν δεν τους αντιλαμβάνεσαι....είναι εκεί κοντά σου. Το διαπιστώνεις ακόμα και την ώρα που ψάχνεις να παρκάρεις στον κέντρο της Αθήνας....!
Μετιήλ, Σετιήλ, Φωτιήλ

Μην τους ξεχνάτε...βοηθούν πάντα!!! :D :D :D
Βασουλα μου αυτοι οι 3 που αναφερεισ βοηθανε σε προβληματα τισ καθημερινοτητασ???

@};- @};- @};- .............. >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι Ιωάννα μου, σε βοηθάνε να κρατήσεις την πρόθεσή σου σταθερή και θετική!

Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι έχουν ανάγκη μια υπερφυσική δύναμη για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή τους και να δημιουργουν όμορφα πράγματα για τον Εαυτό τους!
Οι αγγελικές ενέργειες ενισχύουν αυτήν την πρόθεση, ώστε να αναπτυχθεί η εμπιστοσύνη και η δεκτικότητα μέσα σου και να προβληθεί και έξω από εσένα! :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

σημερα με βοήθησαν πολύ και τους ευχαριστώ :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

α πολυ ωραια θα ζητησω και εγω τη βοηθεια τουσ οπωσδηποτε...

Βασω μου ευχαριστω!

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

@};- @};- @};-

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Emmanouela έγραψε:Οχι Καλλιόπη μου το αντιλαμβάνομαι απόλυτα....και μπορεί να είμαι μικρή, αλλά αυτό το ορισμένος χρόνος το έχω βιώσει στο πετσί μου....

Ηρθε πολύς κόσμος στη ζωή μου και εξαφανίστηκε....και πήρα πολλά μαθήματα...

Υπάρχουν φορές όμως που τελειώνει ομαλά μια σχέση(φιλική, ερωτική επαγγελματικά....)και άλλες φορες βίαια!!!!

Εχω αισθανθεί και τις δυο εκδοχες...απλά.....δεν ξέρω γιατί..υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλεις να φύγουν μερικές φορές με αποτέλεσμα να "βιάζεις" το φυσικό μάθημα της σχέσης αυτής!!!!
εμμακι και εγω το εχω ζησει.......ακομα ποναω για καποια ατομα που δεν ειναι πλεων στη ζωη μου.

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

@};- @};- @};- @};- @};-

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

εμμακι και εγω το εχω ζησει.......ακομα ποναω για καποια ατομα που δεν ειναι πλεων στη ζωη μου.

Ιωάννα μου, αφού πονάς, είναι ακόμα στην ζωή σου! @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ουπσ κατσε γιατι το εχασα λιγο.........αυτο ειναι καλο τωρα???...

πωσ ειναι στη ζωη μου ακομα???
πειραζει που δεν καταλαβαινω... :-? :-? :-? :-? :-? :-?

@};- @};- @};- @};- @};-

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”