Ηλια μου η αγαπη εινα παντοτινή.....μόνο για σήμερα!

Συντονιστής: Emmaki
Ιωαννάκι όλα χρειάζονται μια ισορροπία!ευτυχωσ ποτε δεν με επιρεασε η γνωμη τουσ πανω σε αυτο το θεμα ,ημουν πολυ σταθερη στην αποψη μου αυτη,και δεν ενιωσα ποτε μειονεκτικα που λειτουργω πιο πολυ με το συναισθημα.
συμφωνω με ολα τα παραπανω που γραφεισ ομωσ δεν θεωρω οτι εχω κλειστει στο καβουκι μου αν αυτο εννωεισ....Fotini έγραψε:Ιωαννα το να αλλαζεις τους αντρες σαν τα πουκαμισα και το να μην εχεις καθολου δραστηρια σεξουαλικη ζωη αποτελουν και τα δυο πλευρες του ιδιου νομισματος
δεν ειναι δλδ το ενα καλο και το αλλο κακο αλλα χρειαζεται να εντοπισει καποιος τις αιτιες πισω απο τις εκδηλωσεις
η σεξουαλικη ενεργεια ειναι ζωτικοτητα, δημιουργια και ανταλλαγη αγαπης και ενωσης με τον αλλο, τουλαχιστον ετσι το εχω καταλαβει μεχρι στιγμης
το να μην εκδηλωνεται σοφα, αλλα βασισμενα στην σπαταλη της ενεργειας ή το να μην εκδηλωνεται και καθολου ειναι και τα δυο αποτελεσματα μιας αιτιας
το ότι εισαι ρομαντικη και τρυφερη αποτελει μια αληθεια σου την οποια σεβεσαι και πορευεσαι στην επιλογη συντροφων που καλυπτουν και αυτη την αναγκη σου, απο την στιγμη που ετσι εισαι σαν ανθρωπος, δεν κλεινεσαι ομως στο καβουκι σου
τουλαχιστον εγω ετσι το εχω βιωσει![]()
δωρακι μου ευτυχωσ εχω καταφερει να απεγκλοβιστω απο θρισκευτικα...γωνεικα και κοινωνικα προτυπα.....ANGELS ON EARTH έγραψε:Ιωαννάκι όλα χρειάζονται μια ισορροπία!ευτυχωσ ποτε δεν με επιρεασε η γνωμη τουσ πανω σε αυτο το θεμα ,ημουν πολυ σταθερη στην αποψη μου αυτη,και δεν ενιωσα ποτε μειονεκτικα που λειτουργω πιο πολυ με το συναισθημα.
περνάμε απο μια περίοδο της ζωής μας που έχουμε την ανάγκη να αυτοπροσδιοριστούμε σεξουαλικά και αυτό ίσως οδηγήσει ακόμα και στη συχνή εναλλαγή συντρόφων!!ο καθένας βέβαια είναι γεγονός ότι βιώνει την εμπειρία αυτή με διαφορετικό τρόπο ανάλογα τόσο με την ιδιοσυγκρασία του, όσο και με τα θρησκευτικά, γονεϊκά και κοινωνικά πρότυπα που έχει να δουλέψει μέσα του!!άρα δεν νομίζω να υπάρχει συνταγή του τι είναι "καλό" ή "κακό", αλλά διαδρομές και διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης καταστάσεων!!
πόσοι δεν απέχουν απο την ερωτική πράξη και πάνε στο άλλο άκρο, γιατί θεωρούν ότι είναι κάτι "μοιαρό" και "αμαρτωλό"????
ναι το καταλαβα και για αυτο εγραψα οτι ειναι αυτο ενα αληθινο μερος του εαυτου και το σεβεσαι, το εκφραζεις δλδ στην σεξουαλικη πραξηΙΩΑΝΝΑ έγραψε:[συμφωνω με ολα τα παραπανω που γραφεισ ομωσ δεν θεωρω οτι εχω κλειστει στο καβουκι μου αν αυτο εννωεισ....
εν ολοιγησ δεν ειμαι απο τα ατομα που θα πηγαινα για μια βραδυα με καποιον απλα για να ικανοποιησω τισ σωματικεσ αναγκεσ μου........καταλαβεσ? <