Μάτι τίγρης

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Μάτι τίγρης

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Το μάτι της τίγρης συνδυάζει την ενέργεια της Γης με αυτή του Ήλιου, για να δημιουργήσει μια υψηλή δονητική κατάσταση, που χαρακτηρίζεται όμως απο γείωση, έλκοντας τις πνευματικές ενέργειες στη γη. Το ποθετημένο πάνω απο το τρίτο μάτι, τονώνει τις ψυχικές ικανότητες σε όσους έχουν έντονη την γήινη ενέργεια και ισορροπεί τα κατώτερα τσάκρας, ενεργοποιώντας την άνοδο της ενέργειας της κουνταλίνι.

Η πέτρα αυτή είναι χρήσιμη για την αναγνώριση τόσο των δικών σας αναγκών όσο και αυτών των άλλων. Κάνει τη διάκριση μεταξύ αυτών που εύχεστε και αυτών που πραγματικά χρειάζεστε.

Σε νοητικό επίπεδο, το μάτι της τίγρης ενσωματώνει τα δύο εκγεφαλικά ημισφαίρια και τονώνει την πρακτική αντίληψη. Βοηθά στη συλλογή διασκορπισμένων πληροφοριών για τη δημιουργία ενός συνεκτικού όλου. Είναι χρήσιμη για την επίλυση διλημμάτων και εσωτερικών συγκρούσεων, κυρίως αυτών που οφείλονται στην περηφάνια και το πείσμα. Το μάτι της τίγρης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη θεραπεία νοητικών α-σθενειών και διαταραχών της προσωπικότητας.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, το μάτι της τίγρης γιατρεύει θέματα που έχουν να κάνουν με την αίσθηση της προσωπικής αξίας, της αυτοκριτικής και της εμποδιζόμενης δημιουργικότητας. Βοηθά στην στην αναγνώριση των ταλέντων και των ικανοτήτων σας , καθώς και των ελαττωμάτων που πρέπει να ξεπεράσετε. Σας στηρίζει προκειμένου να ξεπεράσετε τους εθισμούς σας και να κάνετε αλλαγές.

Σε συνεισθηματικό επίπεδο, το μάτι της τίγρης ισορροπεί τις ενέργειες γιν-γιάνγκ και δίνει ενέργεια στο συναισθηματικό σώμα. Ανακουφίζει την κατάθλιψη και ανυψώνει τη διάθεση.

Αυτούσια αντιγραφή απο το βιβλίο "Η βίβλος των κρυστάλλων" της
Judi Hall.
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

:*
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ναι δωρουλα μου ειναι φανταστικοσ κρυσταλλοσ.

εγω το εχω φτιαξει και κοσμημα και το φοραω.

:x :x :x :x :x :x :x :x :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Επίσης,

Σε σωματικό επίπεδο ενισχύει την όραση, διευκολύνει την ίαση παθήσεων του λαιμού και των οργάνων αναπαραγωγής καθώς και στην αποκατάσταση των καταγμάτων.Σε ψυχολογικό επίπεδο δρα τονωτικά και αντικταθλιπτικά, δίνει θάρρος για τη λήψη αποφάσεων και αίσθημα ασφάλειας και αισιοδοξίας. Σε νοητικό επίπεδο διευκολύνει τις πρακτικές σκέψεις και βελτιώνει την επικοινωνία ανάμεσα στα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου.

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Η δικια μου ραβδος αν και να πω την αληθεια οταν την δουλεψα λιγο δεν κοιμομουνα καλα ισως ετυχε βεβαια και την απομακρυνα.
Θα ξαναδοκιμασω αργοτερα. O:-)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Πολύ όμορφο :x :x :x :x :x :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »