Ροζ Χαλαζίας
-
Nαταλία-Νεφέλη
ο ροζ χαλαζιασ και γενικα η οικογενεια του χαλαζια εχουν δεικτη σκληεοτητασ 7με 7,5 δεν τριβονται ουτε χαλανε ευκολα και απο οσο ξερω ουτε πληγωνονται ουτε χανουν ποτε τισ ιδιοτητεσ τουσ .στην οικογενεια του χαλαζια ανηκουν πολλα ορυκτα οπωσ αχατησ ,ματι τιγρησ,χαλκιδονιοσ,αμεθυστοσ ,κιτρηνησ,αβεντουρινη,αμετρινησ,και αλλα.

Κι όμως Ιωάννα μου εγώ περιέγραψα ακριβώς τι συνέβη στον κρύσταλλο μου γιατί το είδα με τα ίδια μου τα μάτια!και απο οσο ξερω ουτε πληγωνονται ουτε χανουν ποτε τισ ιδιοτητεσ τουσ
Κι αυτό είναι φανταστικό!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
δεν αμφισβητο καθολου αυτο που ειδεσ ,μαλλον καταλαβα λαθοσ το μυνημα σου,αλλο καταλαβα εγω σορυ.ARTYADIS έγραψε:Κι όμως Ιωάννα μου εγώ περιέγραψα ακριβώς τι συνέβη στον κρύσταλλο μου γιατί το είδα με τα ίδια μου τα μάτια!και απο οσο ξερω ουτε πληγωνονται ουτε χανουν ποτε τισ ιδιοτητεσ τουσ
Κι αυτό είναι φανταστικό!
Παιδιά, θυμάστε που σας είπα την εμπειρία μου με το κρυσταλλάκι μου?Ο κύκλος μεταμορφώθηκε σε ένα πολύ-πολύ μικρό κυκλάκι και μόλις μετά βίας μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι κάποτε εκεί υπήρχε κάτι!
Ε! Λοιπόν! Γκούχ, γκούχ! (βήξιμο
Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω ότι το πολύ μικρό κυκλάκι που είχε απομείνει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ!
Ο κρύσταλλός μου θεραπεύτηκε εντελώς!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
-
Επισκέπτης