Αχ τι ωραία!! Θα ακούω την φωνούλα σου να λέει την επίκληση ενώ θα δουλεύω στον κομπιούτερ και θα είναι υπέροχα! Και τώρα αυτήν ακούω!!! Βασω, Εσύ έχεις βγάλει και cd δικούς σου διαλογισμούς; Εγώ έχω κομπιούτερ επιτραπέζιο και δεν βολεύει να ακούω και να κάνω τους διαλογισμούς!! Αν σου φέρω το mp3 μου το Σάββατο ξέρεις να τους περάσεις μέσα; Ετσι θα μπορώ να τους έχω παντού!!! Μόνο με cd πάντως ή μέσα από mp3 μπορώ να τους απολαύσω, γιατί το κομπιούτερ είναι μακρυά από το δωμάτιο!!
Βρε Βασιλάκι μου δεν μου το στέλνεις και μένα στο e-mail μου γιατί δυστυχώς εμένα μου βγάζει "ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ"!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Ωχ! Πότε το προσπάθησες τελευταία φορά Δήμητρα; Αν ήταν πριν από χτες ξαναπροσπάθησέ το!! Αλλιώς θα πρέπει να το έχουνε κατεβάσει και άλλοι, και σε αυτή την περίπτωση η Βασούλα μαλλον θα πρέπει να το ξανανεβάσει!!
Βρε Βάσω εχτές που την άκουσα πολλές φορές αντιλήφθηκα ότι τελικά είναι πιο θεραπευτικό να την ακούς...να κάτι σαν μάντρα....παρά να την λες!!! Ενιωθα τέλεια όσο την άκουγα και μετά την άφησα συνέχεια κι ενώ δουλευα μέσα στο δωμάτιο και το βράδυ που έκλεισα το κομπιούτερα ένιωθα ότι......μου την επαναλάμβαναν οι τοίχοι του δωματίου!! Απίστευτό ε!!! Πάντως για να είμαι ειλικρινείς από το να ακούω μάντρας και προσευχές διάφορες που δεν καταλαβάινω προτιμώ αυτήν την προσευχή και ύμνους που νιώθω οικείους μου!!!
σπάει αρκετά μπλοκαρίσματα πάντως αυτή η επίκληση. ΄Οχι βέβαια ότι υπολοίπεται η βαθιά εργασία μας, αλλά ορισμένα αρχικά στάδια μπλοκαρισμάτων, έχω δει ότι απαλύνονται!
είναι ορισμένες φράσεις κλειδιά, όπως
διαχύεται φως
διαχύεται αγάπη
ο Χριστός είναι στην Γη
ο σκοπός καθοδηγεί τις μικρές θελήσεις των ανθρώπων
το σχέδιο της αγάπης και του φωτός πραγματοποιείται
Γίατί είναι αρκετα΄πολύπλοκο! Αυτό το mp3 που μου δώσανε πρέπει πρώτα να τα περάσω λέει απο cd και τέτοιες ιστορίες και εγώ δεν έχω ιδέα από αυτά!!
Είμαι τελείως ξανθια σε κάτι τέτοια!!
Εγώ πάντως παιδάκια, την έμαθα χτες απ'έξω και έτσι έχω πρόσβαση σε αυτήν όποτε το χρειάζομαι!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!