Valia έγραψε:πάρα πολύ βαθειά η μεγάλη επίκληση! Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε διαλογισμό?? τι χρήση έχει ακριβώς?? Φαντάζομαι δεν έχει σχέση με την αυτοθεραπεία μας με το ρέικι,ε??
εγώ προς το παρόν θα την εκτυπώσω δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα
Βάλια μου, εδώ είναι πολύ καλύτερα που είναι στον ενεστώτα.Εγώ την έχω όπως κυκλοφορεί στο διαδύκτυο σε μελλοντικο χρόνο και την απολάμβανα από τη μέρα που πήρα τον πρώτο βαθμο ρέικι πριν από την αυτοθεραπεία μου! Εχει γίνει από τις πιο γλυκειές συντροφίες μου! Τότε μάλιστα πρόσεχα μια ηλικιωμένη καλόγρια και της άρεσε και εκείνής πάρα πολύ να την λέμε μαζί και μετά να της δίνω ρεικάκι!! Ηταν η πρώτη μου....ασθενής για το ρέικι!! Είναι υπέροχη πάντως!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
VasilisM έγραψε:Που δυσκολεύεσαι Ναταλία μου.. να το λύσουμε..
Τώρα κατάλαβα τι σημβαίνει! Υπάρχει όριο για το πόσες φορές θα γίνει download το συγκεκριμένο file! Για να μπορέσω εγώ να το πάρω πρέπει η Βάσω να το σβήσει και να το ξαναβάλει γιατί το έχουν ήδη κατεβάσει δέκα άτομα!! Αυτό έλεγε κάτω από το error κι από την τσαντίλα μου εγώ η ξανθιά τώρα το πρωτοδιάβασα!