Δεν ξέρω τι είναι αυτό!!Εχει ακούσει κανείς σας για τους δίσκους ενθαλπίας;
Δεν υπάρχει πρόβλημα Ναταλί μου, όσους θέλεις μαζί μπορείς!!απλά ένας ένας είναι για άμεση χρήση μετά το καθάρισμα και τον προγραμματίζεις και κατάλληλα με ό,τι θες να δουλέψεις μαζί του!!
Αλεξανδρε, θυμασαι που σου ειχα δειξει τον διαφανη κρυσταλλο σε σχημα πυραμιδας στη Θεσσαλονικη που ειχε σπασει λιγο? μου ειχες πει οτι δεν πειραζει γιατι ηταν μικρο το σπασιμο, αλλα θα μπορουσε να γιατρευτει με καποιον τροπο?Ο κρύσταλλος σου σίγουρα έχει πάθει ζημιά. Αν το σπάσιμο είναι μικρό μονό εμπρός στη μύτη μπορεί να παίρνει και γιατρειά, αν είναι μεγάλο τότε πρέπει να τον επιστρέψεις στη γη.
Αλέξανδρε, αν αυτό το ''σε'' το έκανες ''σας'', νομιζω θα χαιρόταν πολύς κόσμος....Alexandros έγραψε:Θα προσπαθήσω να σου βρω περισσότερες πληροφορίες και θα σε ενημερώσω
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΠΡΑΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.Ελενα Κ. έγραψε:Αλεξανδρε, θυμασαι που σου ειχα δειξει τον διαφανη κρυσταλλο σε σχημα πυραμιδας στη Θεσσαλονικη που ειχε σπασει λιγο? μου ειχες πει οτι δεν πειραζει γιατι ηταν μικρο το σπασιμο, αλλα θα μπορουσε να γιατρευτει με καποιον τροπο?Ο κρύσταλλος σου σίγουρα έχει πάθει ζημιά. Αν το σπάσιμο είναι μικρό μονό εμπρός στη μύτη μπορεί να παίρνει και γιατρειά, αν είναι μεγάλο τότε πρέπει να τον επιστρέψεις στη γη.