ΑΝΤΙΟ...ΜΑΜΑ!

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναταλί αυτό είναι που σε δεσμεύει διαρκώς μαζί της.
Ακόμα και αν αποχωρήσει από τον κόσμο τούτο, αυτή η φράση θα σε δεσμεύει αέναα...
ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ΠΟΤΕ
Το "ευχαριστώ" το λές γιατί σου παραχώρησε το σώμα.
Το πνεύμα όμως και την ψυχή δεν στα παραχώρησε αυτή. Είσαι ΕΣΥ!

Να μην την συγχωρήσεις, να είσαι όσο θέλεις θυμωμένη μαζί της, αλλά τελικά με αυτόν τον τρόπο παραμένεις δεσμευμένη στην ανθρώπινη φύση των ενστίκτων και δεν ανοίγεις στην Πνευματική σου καθοδήγηση...

Ο Ανώτερος Εαυτός σου δεν μπορεί να καταλάβει το μέρος εκείνο της συνείδησης που ζητά εκδίκηση και δικαίωση.
Είναι πολύ ανθρώπινο να έχεις αυτά τα συναισθήματα για έναν άνθρωπο που κατ' εξακολούθηση σε έβλαψε...
΄Ομως εμείς δεν παραμένουμε μόνο στην ανθρώπινη φύση, αλλά επεκτεινόμαστε στο νόήμα της ζωής μας.

Αν δεν έχει νόημα η ζωή, αν η ζωή παραμένει δεσμευμένη σε συναισθήματα, αν η ζωή συντελείται σε μια στιγμιαία εμπειρία, τότε δεν θα μπορέσει να αυτοπραγματωθεί μέσα στην πνευματική της ούσία...

Και αυτό όμως δρόμος είναι...Πράξε όπως καταλαβαίνεις! >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Απο εδω θελω να πω και εγω κατι σε πρωτη Φαση.
Μητερα σε Ευχαριστω για οτι εκανες σε μενα με τετοιο τροπο ωστε να μπορω να ξεκοπω πιο ευκολα απο σενα.
Απο εδω και περα και για παντα!!!!!!!!!
Με αγαπη και κατανοηση.

Ο γιος σου Δημητρης @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Μητέρα σ' ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία της ενσάρκωσης.
Από τα δικά σου λάθη μαθαίνω να συγχωρώ.
Ελευθερώθηκα από τα δεσμά σου και μέσα από την εξέλιξή μου μαθαίνω να αγαπώ.

Μητέρα τώρα γνωρίζω ότι κι εσύ έπραξες σύμφωνα με τα πρότυπα που με ταλανίζουν μέχρι σήμερα.
Είναι η ανθρώπινη φύση και δεν μπόρεσες να ξεφύγεις.
Εμένα όμως μου έδωσες την ευκαιρία.
Μητέρα σ' αγαπώ και σε συγχωρώ με όλη μου τη ψυχή. @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Αντιο μαμα και μπαμπα............

ηρθε η ωρα να ωριμασει το μικρο παιδακι!!!!! @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Βάσω ήταν πολύ καλή ιδέα αυτό το θέμα.. ευχαριστώ.. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

>:d< :x @};-

Bασίλη είναι συγκλονιστικό, το πόσο ίδιοι μπορούμε να γίνουμε..
Εδώ και χρόνια που ασχολούμαι με την εσωτερική θεραπεία, αντιλήφθηκα την μεγαλύτερη ασθένεια των αιώνων...

Τα παιδιά, να μεγαλώνουν άλλα παιδιά, και εκείνα άλλα και να κάνει κύκλους η ίδια ασθένεια, που οι περισσότεροι άνθρωποι προσπάθησαν να αποφύγουν, δραματικά! :-(

Εικόνα
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Μητέρα σε ευχαριστώ που μέ φερες στον κόσμο ,
που μου δωσες την ευκαιρία να έρθω σαυτόν τον τόπο
για να ολοκληρωσω το σχέδιο της ψυχής μου κοντά σου.

Μητέρα σ' ευχαριστώ για όσα μου πρόσφερες και όσα
έμαθα μέσα από τη ζωή που εσύ ήθελες να ζήσω και
που αυτά μ' 'εκαναν να τολμήσω να την αλλάξω .

Μητέρα σ' ευχαριστώ γιατί μόνο όταν κατόρθωσα να σε
συγχωρήσω και να σε συμπονέσω ,τότε άρχισα να σ' αγαπώ
πραγματικά και να μπορώ να σου το πω @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Τα παιδιά, να μεγαλώνουν άλλα παιδιά
Αυτό τα λέει όλα..
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Και βέβαια η απελευθέρωση δεν έρχεται εύκολα. @};- :x
Έρχεται σιγά σιγά και κομμάτι κομμάτι.

Όταν αντιλήφθηκα ότι τελικά η μαμά μας, μας αποδέχεται όπως είμαστε μόνο την πρώτη στιγμή της γέννησής μας.... ήταν συνταραχτικό.

Τώρα μπορώ να πω ένα μεγάλο σ' αγαπώ σε αυτή τη γυναίκα και ένα μεγάλο ευχαριστώ, αφού κατάφερα να βρω και να αποδεχτώ τα δικά μου κομμάτια και επιτέλους να κατανοήσω και να αποδεχτώ τις δικές τις ανασφάλειες για την ανα-τροφή μου.
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καμία απελευθέρωση δεν έρχεται εύκολα, Ζεφυράκι...

Γιατί ακούγεται ίσως εύκολο να συγχωρήσουμε και να ευχαριστήσουμε τους γονείς μας, αλλά όταν η ευθύνη φτάσει σε εμάς, τότε αρχίζουν τα δύσκολα...

Βλέπεις η "ιδέα" χρειάζεται και εφαρμογή και εκεί οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται.

Αν η αυτονόμηση δεν γίνει βιωματική εμπειρία, η απελευθέρωση θα προάγει μόνο την ιδέα...

:x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και συνεχίζω την σκέψη μου...

Η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου έχει δύο πεδία δράσης. Την ευθύνη της πρόθεσης και την ευθύνη της χρήσης. Το πρώτο πεδίο ενεργοποιείται από τις Πνευματικές Δυνάμεις της Σοφίας και το δεύτερο από της Θείες Δυνάμεις της Αγάπης.. Στην φυσική ζωή αυτό μεταφράζεται σε "κίνητρα-επιλογές-διάκριση" και αποτελούν την εμπειρία με συνοχή.

Η νόηση είναι ένας τομέας που πολώνει την σοφία και το συναίσθημα ένας τομέας που πολώνει την αγάπη, όταν ο άνθρωπος παραμένει στην ατομική του πλάνη και ψευδαίσθηση του εσωτερικού διαχωρισμού. O εσωτερικός ενωτικός παράγοντας, ο θείος σπινθήρας εντός μας αποτελεί την πλατφόρμα ώστε να δράσουν οι Πνευματικές Δυνάμεις (Σοφία) στην ανώτερη σφαίρα της ψυχής μας και να ενεργοποιήσουν το σχέδιο και τον σκοπό της ύπαρξής μας, σε συνδυασμό με τις Φυσικές Δυνάμεις της Ύλης.
Σ’ αυτήν την πνευματική πλατφόρμα επιδρούν οι Θείες Δυνάμεις (Αγάπη) σε ολόκληρο τον τομέα της ζωής μας, που «κυβερνάται» από τον Ανώτερο Εαυτό μας.

Η αυτογνωσία μας μαθαίνει πώς να διαχειριστούμε την δύναμη με επίγνωση και συνειδητοποίηση της αυθεντικότητας του αγαθού. Ουσιαστικά γινόμαστε «επιστήμονες» της εσωτερικής μας ανάπτυξης, αναγνωρίζοντας την ουσιαστική σημασία της ενοποίησης των πεδίων εντός μας και της ενοποίησης των στόχων εκτός μας.

Η ανάγκη μας να ανήκουμε σε μια «οικογένεια», να έχουμε ρίζες και παρελθόν, ώστε να αναπτυχθούμε προς τις μελλοντικές μας ευκαιρίες, μετατράπηκε σε ένα απεγνωσμένο «κράτημα» από την ανθρώπινη οικογένειά μας, διαχωρίζοντάς μας σημαντικά από την πνευματική μας «οικογένεια». ΄Ετσι αποκτήσαμε «μνήμες» της οικογενειακής μας γενεαλογίας, για την οποία πήραμε στο παρόν και την ευθύνη μιας συνέχισης όλων των προγονικών μας αιτιών και αποτελεσμάτων, με απώτερο σκοπό να την παραδώσουμε στις επόμενες γενεές.

Εξελισσόμενο αυτό το «κράτημα» πήρε προεκτάσεις στην «πατρίδα», στην «θρησκεία» και στα «κοινωνικά μας ήθη», διαχωρίζοντας μας εντελώς από την ψυχή της ανθρωπότητας και προωθώντας έναν διαρκή εξωτερικό πόλεμο «ιδεών», με οδυνηρά αποτελέσματα στην ίδια την ψυχή μας.

Η ιστορία της Βαβέλ, παραδόθηκε στους ανθρώπους μέσα από τον γενεαλογικό «χάρτη» της ανθρωπότητας και επαναλαμβάνεται διαρκώς και αέναα…

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από zefira »

Έτσι ακριβώς Βάσω μου, οι περισσότεροι άνθρωποι αποφασίσουν να μεγαλώσουν την απόσταση τη χιλιομετρική από τους γονείς τους και τελικά και στην άκρη του κόσμου να πας είναι πάντα μέσα σου. ;) ;)

Η απελευθέρωση δεν έρχεται από αυτή την απόσταση, αλλά από το να βρεις τις κοινές λειτουργίες και να ασχοληθείς με αυτές. :x :x
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Παιδιά τι έχει γίνει σήμερα, τι συγχρονικότητα είναι αυτή.. έχω μείνει μ@@@@@@ς... σας ευχαριστώωω :x :x :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

οι γονεις μεγαλωνούν τα παιδια τους μεσα απο το πρισμα των δικων τους διαστρεβλωσεων που πηρανε σαν μικρα παιδια απο την δικη τους οικογενεια

και ετσι οντως παει αλυσιδα το πραγμα οι προγουμενοι στους επομενους και οι επομενοι στους μεθεπομενους

η αλυσιδα αυτη θα σπασει όταν το παιδακι δεν μεινει στην διαστρεβλωση της οικογενειας που μεγαλωσε αλλα την αναγνωρισει και ανοιξει καρδια για να ενωσει την γνωση με την πραξη στην ζωη :-(

όταν αναλαβει την ευθυνη του εαυτου και εργαστει πανω στην διαστρεβλωσει με υπομονη και επιμονη

εγω θελω να ωριμασω, θελω να εργαστω, θελω να σπασω αυτην την αλυσιδα και να προχωρισω ελευθερα με ολη την αληθεια απο μεσα μου και χωρις περικοκλαδες

αφηνω μια ευχη στο συμπαν να με βοηθαει καθε μερα να τα καταφερνω @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Φωτεινούλα... >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”