ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλησπέρα ζουζούνια!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Καλησπερα σας αγαπημενα μου φιλαρακια.
Υπεροχη μερα σημερα ...
Βρεχει ασταματητα και αυτο μμμμμ μου αρεσει..
Αν η ΔΕΗ μας ,αποφασισει να μας αφησει και τριτο βραδυ χωρις ρευμα θα την περασουμε μια χαρα με τα κερακια... ;)
Μη ξεχασω να παραγγειλω νερο ,μια και η ΔΕΤΑΔΑΝ σκεφτηκε να μας αφησει χωρις νερο απο το πρωι..
Τι κι αν μειναμε αμαγειρευτοι ,αμπανιαριστοι και μεσα στα μαυρα σκοταδια.....αφου η ζωη ειναι μοναδικη......
Αχχχχχχ ειμαι η Ξανθουλα και μολις τελειωσα

Υπεροχη μερα σημερα ...
Βρεχει ασταματητα και αυτο μμμμμ μου αρεσει..
Αν η ΔΕΗ μας ,αποφασισει να μας αφησει και τριτο βραδυ χωρις ρευμα θα την περασουμε μια χαρα με τα κερακια... ;)
Μη ξεχασω να παραγγειλω νερο ,μια και η ΔΕΤΑΔΑΝ σκεφτηκε να μας αφησει χωρις νερο απο το πρωι..
Τι κι αν μειναμε αμαγειρευτοι ,αμπανιαριστοι και μεσα στα μαυρα σκοταδια.....αφου η ζωη ειναι μοναδικη......
Αχχχχχχ ειμαι η Ξανθουλα και μολις τελειωσα

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
- Madraoulas
- Madraoulas
βουτηξες το κορμι σου ρε?..γιατι εγω δοκιμασα στη εξωτικη Λουτσα το νερο......windsurf-κυμα-αερας-βροχη και ουρανιο τοξο at the end!....just perfect!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "