Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο..στη ζωη μας και το καθε σημερα το επιβεβαιωνει!!!! ;)
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Βασω μου σε ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου για το χρονο που αφιερωσες για μενα..
Αμετρητες φορες εχω ακουσει τα λογια σου σημερα και για καποιο λογο περναω αυτη τη στιγμη τον μεγαλυτερο πανικο ....
....οσο πιο βαθεια με αγκιζουν τα λογια σου ,τοσο πιο εντονος γινετε ο πανικος .................αρχισα να γραφς τις 5και 45 και τελειωνω τωρα το ευχαριστω μου Βασουλα .Τωρα τελειωσε ο πανικος τη μαχη του
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Ευχαριστώ τη Βασούλα για τις συμβουλές που μου έδωσε την Τρίτη. Μέσα σε δύο μέρες και όντως βλέπω τη διαφορά..
Το ευχαριτώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσει αυτό που νιώθω Βασούλα μου...
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Ευχαριστώ το reiki... ευχαριστώ την ομαδούλα μου μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου...
Και για χιλιοστή φορά ευχαριστώ τη Βάσω που με έχει βάλει σε αυτό το μοναδικό μονοπάτι της ψυχής...
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...