Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Ο Δημήτριος έχει ένα αβατάρ που παίζει βιόλι αν δεν απατώμαι αλλά δεν θυμάμαι το άλλο του όνομα!!! Πάντως ξέρω ότι υπάρχει! Η Βασούλα μας είπε και για ένα βιβλίο του....Νομίζω Δημήτριος Πολυχρόνης λέγεται!
Δεν νομίζω ότι το είπα αυτό εγώ Ναταλί μου...
Aμάν! Τότε γράψτε λάθος!! Ταύτισα το βιβλίο με λάθος άνθρωπο!! Συγνώμηηηηηηηηηη!
Α! ναι! Καλησπέρα είπα; Δεν είπααααα Καλησπέρα ζιζάνιαααα!!!
Ωπα Μάντρυ !! Μεγάλη κουβέντα!! χιχιχιχιχχιιιιιιι!!!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Ο Δημήτριος έχει ένα αβατάρ που παίζει βιόλι αν δεν απατώμαι αλλά δεν θυμάμαι το άλλο του όνομα!!! Πάντως ξέρω ότι υπάρχει! Η Βασούλα μας είπε και για ένα βιβλίο του....Νομίζω Δημήτριος Πολυχρόνης λέγεται!
Δεν νομίζω ότι το είπα αυτό εγώ Ναταλί μου...
Aμάν! Τότε γράψτε λάθος!! Ταύτισα το βιβλίο με λάθος άνθρωπο!! Συγνώμηηηηηηηηηη!
Α! ναι! Καλησπέρα είπα; Δεν είπααααα Καλησπέρα ζιζάνιαααα!!!
Ωπα Μάντρυ !! Μεγάλη κουβέντα!! χιχιχιχιχχιιιιιιι!!!!
Ωπα Ναταλί! Ανάφερα μόνο ότι δεν είπα εγώ ποτέ κάτι τέτοιο!
Δεν είπα αν αυτό που εσύ λες, είναι αλήθεια ή όχι...
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "