Οι καθαρισμοί φέρνουν πράγματα στην επιφάνεια για να δουλέψουμε με όσα έχουμε απωθήσει...

Η θεραπεία έτσι συντελείται, δεν υπάρχει άλλος τρόπος!
Συνέχισε λοιπόν μικρή μου...δεν με ξαφνιάζει ότι περιγράφεις...

Συντονιστής: Vasoula
Υπομονη,επιμονη,εμπιστοσυνηGiota2103 έγραψε:φφφφ....αγχώθηκα λίγο γιατί βγήκαν πολλά!!!
αλλά χαίρομαι κιόλας γιατί άντε να φύγουνε στο καλό πιά!!!!
ευχαριστώ πολύ πολύ...![]()
![]()
![]()
![]()
Εμεις τα περιέχουμε (τα "καλά" και τα "κακα"), και όχι το Ρεικι!VasilisM έγραψε:Υπέροχο είναι με όσα εμπεριέχει.. και τα "καλά" και τα "κακά"
Μην είσαι προκατειλημένος!! Ναι έχει κόπο όταν σου βγάζει τον παλιό σου πόνο! Εχει κόπο όταν σου θυμίζει τι επέτρεψες να σου συμβεί!! Λοιπόν επειδή δεν είχα τίποτα το....θρησκευτικο στον νου μου όταν έγραφα αυτά τα λόγια, μάθε ότι ναι εμένα μου βγάζει και κόπο και πόνο συχνά αλλά με φέρνει πιο κοντά στην Ναταλή και σε αυτό που είναι!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! Δεν ξέρω αν εσύ το έχεις μόνο για....αγχολυτικό κι αν σε χαλαρώνει μόνο!! Εμένα πάντως με θεραπεύει!!! Γι αυτό το είπα συντροφο-εργαλείο και υπέροχο ταξίδι σε αυτό που πραγματικά ΕΙΜΑΙ!! Το ρέικι το χρησιμοποιώ άλλωστε όχι για να...χαλαρώσω αλλά για να ανοίξω τις πύλες που χρειάζομαι να ανοίξω και να τις φωτίσω και απελευθερώσω!! Που είδες εσύ σε όλα αυτά που έγραψα το θρησκευτικό κήρυγμα ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! Μου φαίνεται πως με έχεις συνδυάσει υπερβολικά με θεούσα από αυτές που ξέρεις απ' όσα γράφεις κατά καιρούς!! Ε λοιπόν!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!! ;) ;)silver29 έγραψε:Ναταλια για το ιδιο ρεικι μιλαμε?
απο την μια γραφεις "υπεροχο ταξιδι" και απο την αλλη "ετοιμασου για κοπο"...
μετα λες "να πονεσουμε μεχρι εκει που μπορουμε να αντεξουμε" και απο την αλλη "για θαυμασιο νεο συντροφο-εργαλειο"...
θρησκευτικο κηρυγμα μου θυμιζει "για να κερδισουμε την Βασιλεια των ουρανων πρεπει παλεψουμε σκληρα με συντροφο τον χριστο κλπ κλπ... "
Προσωπικα δεν με εκφραζουν αυτα που γραφεις παραπανω και το γραφω ετσι ανοικτα γιατι ειμαστε στις αποριες για το ρεικι..
Εγω τους πονους μου του απαλυνω ή τους εξαλειφω με το ρεικι και οταν νιωθω κοπο χαλαρωνω!