Βασιλη μου αν θυμαμαι καλα λεγεται "strangers"...με την Λιβ Ταιλερ...
Μεγαλη επιτυχια...μην ξεχασεις να την δεις!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!μην το κοιταξεις...!!!!!
Γιαυτο σας το ειπα...για να μην το κοιταξετε!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
και εγω πεισματαρα ειμαι μην μασας!!!
Οτι και να μου λεγανε στο τελος εκανα το δικο μου..
καποιες φορες μου βγηκε σε καλο , καποιες οχι αλλα ολα ειναι κερδος ετσι και αλλιως!!!
Προτείνω την ταινία Hachiko: A Dog's Story (2009) με τον Richard Gere, η οποία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Ίσως γι'αυτό είναι φρόνιμο να έχετε κοντά σας απορροφητικά μαντιλάκια ή και κανά κουβά ίσως .... Είναι ύμνος στην φιλία και την πίστη μεταξύ ανθρώπου και σκύλου. Προετειμαστείτε για έντονα συναισθήματα και μη ξεχάσετε τα μαντηλάκια!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!