Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ευχαριστώ σας ευχαριστώ πολύ όλους
για σας που ζείτε στην πόλη ίσως
να μοιάζουν όλα τόσο παραμυθένια αλλα δεν είναι και τόσο
είναι δύσκολη η ζωή στην επαρχία
Θαναση .......υποκλινομαι Ειναι υπεροχο το σπιτακι .....και ολα οσα λες για την ζωη σου .....
Ξερεις για σας που ζειτε στην επαρχια ισως η ζωη στην πολη να ειναι πιο ενδιαφερουσα .....αλλαδεν ειναι και τοσο ,ειναι δυσκολη η ζωη στην πολη.... ;) ;) 8)
Η ζωή μπορεί να γίνει δύσκολη παντού
Σίγουρα ο Θανάσης έχει να πει πολλά για τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει καθημερινά.
Κι εγώ θα μπορούσα να πω πολλά για τις δυσκολίες της πρωτεύουσας, επιλέγω όμως να ζω και να χαίρομαι ακόμη και τις δυσκολίες που δεν είναι τίποτε άλλο από το αλατοπίπερο για να νοστιμίζει η καθημερινότητα.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Υπέροχο το δεντρόσπιτο! Το πιο όμορφο και ...με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας φυσικά από όσα έχω δει!
Σκεφτόμαστε να κάνουμε και εμείς ένα στο χωριό για τη Δήμητρα, της το ΄χουμε τάξει από το καλοκαίρι αλλά είμαστε ακόμη στα λόγια...
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα