Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Ελπιζω μονο να μην παραμεινουν γοργονες αφου βγηκαν απο το βυθο...αφου η γοργονα ειναι το πιο 'αχρηστο' πλασμα ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλησπερούδιαααααα
Εβαψα κι έκοψα το μαλί, (με τόσες κοτσάνες που έχω πετάξει τελευταία στον δάσκαλο του pc, επιβάλλονταν πια) και περιμένω να στεγνώσει για να δω αν....πρέπει να πάώ αύριο στη δουλειά!! χιχιχι!! Ελπίζω να μην χάσω τις άπειρες κατακτήσεις μου εξαιτιάς το μαλλιού...
Το ίδιο με την άλλη φορά. Σοκολατί. Ε ! το καλώδιο......οχι δα και ξανθό!! αυτό δε πάμε να καμουφλάρουμε για να μην μας πάρουνε χαμπάρι; (Αν και ο δάσκαλος του κομπιούτερ δυστυχώς με έχει πάρει χαμπάρι και έχουν αρχίσει να ασπρίζουνε τα δικά του μαλλάκια μαζί μου!!)