ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
Οπως το αντιλαμβάνομαι Βασίλη μου, από αρνητικά συναισθηματα είμαστε όλοι..."κινητοί βόθροι"όπου και να πάμε τα κουβαλάμε μαζί μας!
Η πνευματικη ενέργεια που περνάει από τα πεδία μας, δεν μπορει παρα να εξευμενίσει και να φωτίσει αυτο που εχουμε, οπότε ειναι ευλογία όταν περναει διάχυτη σε ένα χωρο!
Ο προβληματισμός του Τασου μου θυμίσει, τον φόβο που είχα και εγώ για το παιδι μου ,οταν ζητούσα βοηθεια από αρχαγγέλους που προερχεται από το θρησκευτικό προτυπάκι ,(μην παίζεις με τις ανωτερες δυνάμεις, δεν είσαι άξιος, και θα τιμωρηθεις...)

Η πνευματικη ενέργεια που περνάει από τα πεδία μας, δεν μπορει παρα να εξευμενίσει και να φωτίσει αυτο που εχουμε, οπότε ειναι ευλογία όταν περναει διάχυτη σε ένα χωρο!
Ο προβληματισμός του Τασου μου θυμίσει, τον φόβο που είχα και εγώ για το παιδι μου ,οταν ζητούσα βοηθεια από αρχαγγέλους που προερχεται από το θρησκευτικό προτυπάκι ,(μην παίζεις με τις ανωτερες δυνάμεις, δεν είσαι άξιος, και θα τιμωρηθεις...)

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
]ARTYADIS έγραψε:
Ή ανάβει ένα στικάκι ή ακόμα πολύ απλά μπορεί να λιβανίσει και λίγο.
Καθαρίζουν τα πάντα!
αυτό θέλει σκέψη
ένα στικάκι ή το λιβάνι δεν καθαρίζουν το χώρο από μόνα τους
η τελετουργία μας βοηθά να προχωρήσουμε στην δράση η οποία στηρίζεται στη συνειδητή μας πρόθεση
Κι όμως, όταν ανάβεις ένα στικάκι ή λιβανίζεις τον χώρο σου με σκοπό να καθαρίσεις είναι ευνόητο ότι η πρόθεση σου είναι να καθαρίσεις. Κι αυτό και μόνο κατά την ταπεινή μου άποψη αρκεί ανεξάρτητα με οποιαδήποτε τελετουργία
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
-
Θεωρω πως ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα το να σκεφτο-
μαστε με γηινο τροπο, πραγματα τ' Ουρανου. Οι Δασκαλοι παλι
μας εχουν δοσει καποια μετρα, ισως καποιες αντιστοιχειες θαλεγα.
Η δυναμη της προθεσης ειναι ενα απο αυτα, οσο για το στικακι,
και αυτο χρειαζεται καμια φορα, δημιουργοντας το καταλληλο
κλιμα για να ' μπουμε εντος ' Ισως καποιοι να μην εχουν κανενα
προβλημα να μετακινουνται μεταξυ ' επιπεδων ', ισως καποιοι ακο-
μη να εχουν.Εχετε την αγαπη μου.
μαστε με γηινο τροπο, πραγματα τ' Ουρανου. Οι Δασκαλοι παλι
μας εχουν δοσει καποια μετρα, ισως καποιες αντιστοιχειες θαλεγα.
κλιμα για να ' μπουμε εντος ' Ισως καποιοι να μην εχουν κανενα
προβλημα να μετακινουνται μεταξυ ' επιπεδων ', ισως καποιοι ακο-
μη να εχουν.Εχετε την αγαπη μου.

Για να αλλαξεις τον Κοσμο, πρεπει πρωτα να
αλλαξεις τις σκεψεις σου.
Σαν την καλη μελισσα, περνω το μελι οπου το βρω.
Το Ταξιδι γινεται Εδω και Τωρα.
αλλαξεις τις σκεψεις σου.
Σαν την καλη μελισσα, περνω το μελι οπου το βρω.
Το Ταξιδι γινεται Εδω και Τωρα.
Οι Δασκαλοι παλι μας εχουν δοσει καποια μετρα, ισως καποιες αντιστοιχειες θαλεγα.
κλιμα για να ' μπουμε εντος.
Ευχαριστούμε Suami, έτσι ακριβώς

Και το στικάκι είναι μέρος μιας τελετουργίας. Η δύναμη της πρόθεσης όμως είναι το παν
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Ντάνυ μου, αυτό, για να είμαι ειλικρινείς ποτέ μου δεν το κατάλαβα! Δεν παίζουμε με ανώτερες δυνάμεις επικοινωνούμε με αγάπη και εμπιστοσύνη μαζί τους!! Ολοι ξέρουν ότι καλώ τους αρχαγγέλους και μου την λένε κανονικά αλλά τους την λέω κι εγώ για την έλλειψη πίστης τους στον Ουρανό. Του θυμίζω το Ζήτα και θα σου δοθεί, και ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκα να λάβω υποψιν μου ή να φοβηθώ από το τι μου λένε παπάδες και καλόγριες!! Τους λυπάμαι βαθύτατα και κάνω ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!! Και σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!! Το ξέρουνε πια και με αφήνουνε ήσυχη να μιλώ με αγγέλους νεραίδες και ξωτικά!!Danny έγραψε:

Ομως με ενδιαφέρει και με αγχώνει πολύ ο τρόπος που θα δείξω στο παιδί μου κάποια πραγματα.
Θα ήθελα να συμβουλευτώ εσάς ως μητέρες οι περισσότερες και ως συνοδυπόροι όλοι, για τις πρώτες συζητήσεις που ξεκινάω με το παιδί μου.Τον τελαιυταίο καιρό θέλει να την πηγαίνω εγώ για ύπνο και ενώ ήθελα να της μιλάω δέ μου βγαίνει

Της λέω μόνο ''να φωνάξουμε και μερικά αγγελάκια να μας κάνουν παρέα και να μας πάνε βολτες στα αστέρια?''μου λέει ναι

Δώστε μου μερικές ιδέες plzzzzzz.όπως με τί να ξεκινήσω να της πώ ?και δεν λέω μόνο τα βράδια αλλα γενικώς .....για το θεό για την ενέργεια για αγγέλους? για τί απόλα? και απλά να της μιλάω?
Η μικρή είναι 2 χρονών και 2 μηνών
Ευχαριστώ

Οπως ερχονται τα πραγματα Τασο μου.
Σιγά -σιγά. Ειναι λεπτο το ζητημα για μένα διοτι θέλω το παιδι να είναι γειωμένο και να μπορει να στηριξει τον Εαυτο του κοινωνικά, από την άλλη του κάνω ερωτησεις για κάθε προβληματισμό του ωστε ν αμάθει να είναι συνειδητος και οπου βρεθει να συμβουλευεται τον Εαυτο του, με ελευθερια , αφού μάθει να ξεχωριζει την "χαρα που του δίνει μιά ορθη επιλογή του ".
Γενικως, για αγγελους και παρα πολλά δεν του λέω για να ειναι αυθεντικά αυτα που νιώθει και να μην μάθει να τραβάει την προσοχή με ψέματα!
(Μιά μέρα θα του τα πω ΟΛΑ, δεν ανησυχώ)
Σιγά -σιγά. Ειναι λεπτο το ζητημα για μένα διοτι θέλω το παιδι να είναι γειωμένο και να μπορει να στηριξει τον Εαυτο του κοινωνικά, από την άλλη του κάνω ερωτησεις για κάθε προβληματισμό του ωστε ν αμάθει να είναι συνειδητος και οπου βρεθει να συμβουλευεται τον Εαυτο του, με ελευθερια , αφού μάθει να ξεχωριζει την "χαρα που του δίνει μιά ορθη επιλογή του ".
Γενικως, για αγγελους και παρα πολλά δεν του λέω για να ειναι αυθεντικά αυτα που νιώθει και να μην μάθει να τραβάει την προσοχή με ψέματα!
(Μιά μέρα θα του τα πω ΟΛΑ, δεν ανησυχώ)

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Ντάννυ δεν είναι ανώφελο να μιλάμε στα παιδιά για τους αγγέλους. Είναι μια σύνδεση με τον θεό, μέσα από αυτά τα όντα.
Κάπως πρέπει να διατηρηθεί στα μικρά παιδιά η σύνδεση, γιατί αλλιως θα χρειαστουν πολυ χρόνο να την "ανοίξουν"...
Δεν είναι μια ουτοπία, αλλά μια πραγματικότητα, της οποίας το όφελος θα λάβει μεσα από την εμπιστοσύνη του στις θεϊκές δυνάμεις.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο φύλακας άγγελος θεωρείται έλλειψη γειωσης..
Εγώ πιστευα από 2 χρόνων σε αυτές τις πνευματικές δυνάμεις και δεν είδα κάτι καλύτερο να μου συμβαίνει όταν οι γονείς μου με γείωσαν, για τους ίδιους "κοινωνικούς" λόγους.
Σήμερα, μπορώ να πω ότι την ΄Εμμα την μεγάλωσα μέσα στους αγγέλους. Τουλάχιστον δεν της "τραυμάτισα" την σύνδεση με τις θεϊκές δυνάμεις μέσα της!
Την φυσική της πορεία μόνη της την κανονίζει. ΄Ομως εμείς οι γονείς είμαστε υπεύθυνοι για την εμπιστοσύνη των παιδιών μας στον θεό!
Κάπως πρέπει να διατηρηθεί στα μικρά παιδιά η σύνδεση, γιατί αλλιως θα χρειαστουν πολυ χρόνο να την "ανοίξουν"...
Δεν είναι μια ουτοπία, αλλά μια πραγματικότητα, της οποίας το όφελος θα λάβει μεσα από την εμπιστοσύνη του στις θεϊκές δυνάμεις.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο φύλακας άγγελος θεωρείται έλλειψη γειωσης..
Εγώ πιστευα από 2 χρόνων σε αυτές τις πνευματικές δυνάμεις και δεν είδα κάτι καλύτερο να μου συμβαίνει όταν οι γονείς μου με γείωσαν, για τους ίδιους "κοινωνικούς" λόγους.
Σήμερα, μπορώ να πω ότι την ΄Εμμα την μεγάλωσα μέσα στους αγγέλους. Τουλάχιστον δεν της "τραυμάτισα" την σύνδεση με τις θεϊκές δυνάμεις μέσα της!
Την φυσική της πορεία μόνη της την κανονίζει. ΄Ομως εμείς οι γονείς είμαστε υπεύθυνοι για την εμπιστοσύνη των παιδιών μας στον θεό!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Αν πω του γιού μου στην ηλικία που είναι για τον φύλακα αγγελο του, ειναι ικανος να μου λέει ξαφνικά ιστοριες και φαντασίες.
Αν καταλάβω ότι επικοινωνει μαζί του τότε , θα του μάθω να το εμπιστευεται.
Γελάμε , παιζουμε και σχολιάζουμε για τις νεραιδες και τα πλάσματα που έχουν τα μικι μαους, αλλά θελω να εχει δική του η αντίληψη.
Αν πω του γιού μου στην ηλικία που είναι για τον φύλακα αγγελο του, ειναι ικανος να μου λέει ξαφνικά ιστοριες και φαντασίες.
Αν καταλάβω ότι επικοινωνει μαζί του τότε , θα του μάθω να το εμπιστευεται.
Συμφωνό πως είναι καλύτερο να αντιλαμβάνετε και να επιλέγει συνηδητα απο μόνο του,απλά το πρόβλημα είναι μεγ΄λύτερο σεμένα πιστεύω γιατί εγώ έχω χάσει την επαφή-ενωση με το θείο μέσα απο την καθυμερηνότητα και τα γηινα προβλήματα που σε απομακραίνουν συνεχώς ,ενω η μικρή ζεί στο κόσμο των συναισθημάτων ακομα και απότι ξέρω μέχρι και τα 7 είναι ανοιχτά τα παιδιά.Γιαυτό και θέλω να εκμεταλευτώ αυτό το διαστημα,αν που πιστεύω σίγουρα δεί κάτι να ξέρει πως και οι γονείς της την έχουν μιλήσει και δεν ήταν απλά ένα όνειρο ή ένας εφιάλτης η απλά να μήν μου αναφέρει τίποτα γιατί κανεις δεν την είπε ποτε περί αυτού.