Θελω να πω
Ευχαριστω για ολα αυτα που μου φανερωνονται καθημερινα
και με βαζουν συνεχεια στην διαδικασια να οριοθετουμαι απεναντι σε καθε χαζο και ανουσιο προτυπο :!: :!:
Επισης γιατι ανακαλυπτω καθε μερα ποσες <καταστροφες >
μου εφεραν τοσα πολλα ΔΩΡΑ και μια αλλη ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Α! καλέ μου ιππότη θα σε μαλώσω...το παιχνίδι για το νηπιαγωγείο :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου
Τίποτα δεν άλλαξε σε εμάς. ΄Αλλαξαν ίσως οι εξωτερικές συνθήκες.
΄Ιδια αγάπη έχουμε ο ένας για τον άλλον, ίδια κατανόηση.
Οι δικές μας αξίες, Σπύρο μου, δεν αντιστρέφονται με εξωτερικούς παράγοντες. Ούτε ζητάνε αναγνώριστη από αυτούς.
΄Αρα λοιπόν τι άλλαξε?
Στο μέλλον θα αλλάξουν κι άλλα...Το φόρουμ μεγαλώνει, θα έχουμε επισκέπτες, νέα μέλη, άλλοι θα φύγουν, άλλοι θα έρθουν...
Οι δικές μας αξίες όμως δεν θα αλλάξουν.
Θα μπουν ιδέες νέες, άλλες θα είναι χρήσιμες, άλλες δεν θα μπορουν να πραγματοποιηθούν. Νέες ενότητες θα κάνουν την εμφάνισή τους, κάποιες παλιές θα μπουν στο μουσείο, όπως είπε και ο Νίκος...
Κι εμείς δεν θα είμαστε ίδιοι, η εξέλιξη φέρνει και ροή προς τα εμπρός. Νέα σχέδια, νέες προοπτικές, νέες αγάπες...
Σπυράκο μου, αυτό έχει σημασία...Και όλα τα άλλα είναι απλά τα επακόλουθα της ανθρώπινης φύσης....Που εννοεί να μην πιστεύει ότι είναι και θεϊκή...