Ανέκδοτα

Εδώ "παίζουν" οι ηλικίες από 5 έως 555...!!!
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Έχεις δίκιο Αμαλάκι...
Το πρόβλημα είναι σε αυτά τα μηνύματα πως τα αφήνουμε να περνάνε χωρίς επεξεργασία, έτσι αυτά χώνονται στο υποσυνείδητο και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους... :-D
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Ναι... και μάλιστα τα στέλνει ο ένας στον άλλον και κάνουν το γύρω του κόσμου :P
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

ναι θα συμφωνησω :-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Και να ήταν μόνο το Ίντερνετ... μικρό το κακό.
Αν ήξερες πόσα μηνύματα περνάνε καθημερινά υποδόρεια, θα έφριττες.
Παρατήρησε γύρω σου... Από τα διαφημιστικά σποτ, τις ειδήσεις, τις προεκλογικές εκστρατείες των κομμάτων, τις γιγαντοαφίσσες, την μουσική, τις ταινίες...
Θα εκπλαγείς όταν παρατηρήσεις, πως πράγματα φαινομενικά "αθώα" δεν είναι και τόσο τελικά. Όλα βασίζονται στον ερεθισμό αρχέγονων φόβων, γιατί έτσι είμαστε προβλέψιμοι και άρα ελέγξιμοι.
Ό έλεγχος του νου είναι ένα πρόγραμμα που έχουν επενδυθεί δισεκατομμύρια.
Πολλά γεγονότα είναι επίτηδες κατασκευασμένα ή παρατηρώμενα στην πορεία τους με σκοπό την έρευνα της συμπεριφοράς της μάζας κάτω από δεδομένες συνθήκες...

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Eυη, όταν κατακτήσεις την αφαιρετική σκέψη, τίποτα δεν μπορεί να σε επηρεάσει πια υποσυνείδητα...

Η ασθένεια του ανθρώπου δεν προέρχεται από τους ιούς, αλλά από αυτό το "έδαφος" που εμείς οι ίδιοι προετοιμάζουμε για να αναπτυχθούν...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Συμφωνώ απολύτως...
Αν αναπτύσσεται κάτι είναι επειδή βρίσκει γόνιμο έδαφος. Αλλά πόσος κόσμος είναι συνειδητός; Πόσος κόσμος μπορεί να αντιληφθεί την ζημιά που γίνεται καθημερινά από υποσυνείδητα μηνύματα;
Γι' αυτό μέχρι να μην μπορεί να μας επηρρεάσει εύκολα κάτι ας έχουμε τουλάχιστον το νου μας....

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ένας τύπος οδηγεί το αυτοκίνητό του στήν εξοχή. Κάποια στιγμή πετάγεται μπροστά του ένα βατραχάκι. Ο τύπος φρενάρει του σκοτωμού, αλλά καταφέρνει να αποφύγει το βατραχάκι. Κατεβαίνει κάτω και έκπληκτος ακούει το βατραχάκι να μιλάει. Σε ευχαριστώ πολύ καλέ μου άνθρωπε. Θέλω να κάνω κάτι για να σου ανταποδώσω την καλοσύνη σου. Ο τύπος αφού ξεπέρασε το σοκ, απάντησε οτι δεν ήθελε κάτι και έκανε να φύγει. Το βατραχάκι όμως του λέει. "Στην πρώτη πόλη που θα βρεις παίξε ένα δελτίο λόττο και δε θα χάσεις" Ο τύπος φεύγει μην πιστεύοντας καλά καλά ότι είχε δει και ακούσει. Στην πόλη ωστόσο παίζει ένα δελτίο λόττο, για πλάκα.

Την άλλη μέρα βλέποντας τους αριθμούς τρελάθηκε. Eίχε κερδίσει 100 εκατομμύρια. Αμέσως παίρνει το αυτοκίνητο και τρέχει να βρει το βατραχάκι. Κάποια στιγμή το βλέπει να κάθεται στην άκρη του δρόμου. Κατεβαίνει και του λέει. "Γλυκό μου βατραχάκι πως μπορώ να σε ευχαριστήσω για το καλό που μου έκανες?" Και το βατραχάκι του απαντά. "Θέλω να με πηδήξεις. " Τρελάθηκε ο άνθρωπος." Πως θα γίνει αυτό? Δεν μπορώ να κάνω τέτοιο πράγμα." "Εγώ αυτό θέλω. αν μπορείς καλώς αλλιώς ξέχνα και τα λεφτά" Τι να κάνει λοιπόν ο άνθρωπος ξεκινά να πηδήξει το βατραχάκι.

Εκεί που το πηδούσε, ξαφνικά, αυτό μεταμορφώνεται σε μια πανέμορφη 15χρονη μικρούλα!!!!!
"Αυτή είναι η αλήθεια κ. Πρόεδρε & κ. Δικαστές και όχι οι βλακείες που λέει η μάνα της για ... αποπλάνηση"!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

:)) :)) :)) :)) :)) :))

είμαι αθωοοοοος 8)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

:)) :)) :)) :)) :))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:)) :)) :)) :)) :))
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Ένας τύπος οδηγεί στην Εθνική οδό. Ξαφνικά μένει από βλάβη. Σκέπτεται ότι δεν έχει οδική βοήθεια και αποφασίζει να κάνει οτοστόπ για να πάει στην πιο κοντινή πόλη να βρει συνεργείο κλπ.
Σταματάει ένα φορτηγό εξηγεί στον οδηγό τι θέλει και αυτός προθυμοποιείται να τον πάει. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτάει τι ψηφίζει κι αυτός με καμάρι του απαντά:
- "Ν.Δ.!"
Φρενάρει ο άλλος απότομα και του λέει:
- "Κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου ρε μαλ...α!"
Τι να κάνει ο τύπος, κατεβαίνει και ξανά πάλι οτοστόπ. Σταματάει ένα αυτοκίνητο, εξηγεί στον οδηγό την πορεία του κι αυτός προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτάει τι ψηφίζει. Αυτός με καμάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει πάλι απότομα ο οδηγός και του λέει:
- "Κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου ρε ηλίθιε!!!"
Απορημένος ο τύπος τι να κάνει, κατεβαίνει και ξανά πάλι οτοστόπ.
Σταματάει ένα αυτοκίνητο με μια γκομενάρα, της εξηγεί τι θέλει κι αυτή προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις, η γκομενάρα τον ρωτάει τι ψηφίζει, αυτός σκέπτεται και της απαντά:
- "ΠΑΣΟΚ!"
- "Μπράβο!!", του απαντά αυτή χαρούμενη, :και εγώ ΠΑΣΟΚ ψηφίζω!" και συνεχίζουν τη συζήτηση και την πορεία τους χαρούμενοι.
Μετά από τις συζητήσεις αρχίζουν τα χαμουρέματα. Σταματούν ξαναμμένοι στο πρώτο ξενοδοχείο, πηγαίνουν σε δωμάτιο... κλπ.
Σε κάποια στιγμή λέει η γκομενάρα στον τύπο:
- "Ξέρεις εμένα όταν το κάνω μου αρέσει να τρώω και καμία σφαλιάρα..."
Τι να κάνει ο τύπος, μέσα σε όλα αρχίζει και ρίχνει και καμιά φάπα. Καθώς απέναντι από το κρεβάτι ήταν ο καθρέπτης, κοιτάζει ο τύπος, βλέπει τι κάνει, σηκώνει τα χέρια ψηλά και λέει:
- "ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΣΥ, ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Γ@@@ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ!" =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :))
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:D :D :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:D :P
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Ένας παπάς αποφασίζει, ότι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι' αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια.

Έβαλε:
-Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα
-Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό
-Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα
-και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.

Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δείχνει τα αποτελέσματα της διαδικασίας αυτής με τα σκουλήκια και τα μπουκάλια:

- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε
- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε
- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε
- αυτό μόνο που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε.

Ο παπάς απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ρώτησε:
"Ποιο είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα από αυτήν την παραβολή;"

Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί:

"ΌΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Π@@@@@@@@Ε ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!"

=)) =)) =)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) =)) :))

Επιστροφή στο “ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...”