ΠΕΙΡΑΖΕΙ??

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Αυτό μου δίνει πολύ κουράγιο βέβαια.....αλλά επειδή το καίω συχνά το σκασμένο δεν θέλω να γίνει η ομελέτα ρουτίνα μου!!! ;) Αλλά τώρα που το λες το ξανασκέφτηκα το θέμα και μια ομελετίτσα με πατατούλες και κολοκυθάκι τριμένο θα ήταν όντως υπέροχο μενού για σήμερα!! :P
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

μια χαρα, πολύ ωραια η ιδεα της πατατούλας με το κολοκυθακι :-D
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Nαταλία-Νεφέλη

Tέλεια.....τώρα που το αποφασίσαμε να το φτιάξουμε κιόλας πριν πέσει κι άλλη λόρδα!! Κρίμα ρε Φωτεινούλι που δεν είσαι εδώ να σε τρατάρω!!! Φωτεινούλι, άσχετο τώρα αυτό, εσύ κάνεις μυήσεις ρέικι σε μικρά παιδάκια; Είδα ένα όνομα στο ρέικι time που νομίζω ότι είναι το δικό σου. Κάνει και η Δωρούλα ε; Πρέπει να είναι υπέροχη εμπειρία. Τρελαίνομαι για πιτσιρίκια! >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

μια ομελετίτσα με πατατούλες και κολοκυθάκι τριμένο
Γιάμ, γιάμ!!!! :x :x είσαι και μακριά βρε Ναταλί!!!
Είδα ένα όνομα στο ρέικι time που νομίζω ότι είναι το δικό σου. Κάνει και η Δωρούλα ε;
Ναταλάκι το σεμινάριο διδασκαλίας το κάναμε!!όμως δεν έχω απο φασίσει ακόμα τι θα γίνει με αυτό το θέμα, καθώς τα παιδιά πριν τα επτά τους δεν νομίζω να χρειάζονται αφύπνιση αφού είναι ακόμα συνδεδεμένα, και μετά τα επτά, μάλλον οι γονείς χρειάζονται ενίσχυση και όχι τα παιδιά!!τέλος πάντων θα δείξει και με αυτό, προς το παρόν το έχω αφήσει στην άκρη!! :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Ναταλακι μετα απο τους ενηλικες και τις προκλησεις σε αυτο το πεδιο δεν νομιζω να αγγιξω τα παιδια τους, ασε που οπως λεει και η Δωρα τα παιδια ενταξει αλλα οι γονεις τι κανουν για τους ιδιους

δεν ξερω με απωθει πολύ τελικα το συγκεκριμενο κομματι, το εχω αφησει παντως να φανει @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Nαταλία-Νεφέλη

Κι όμως!!! Θα πάρετε πολύ κουράγιο και δύναμη αν πιάσετε να κάνετε στα παιδάκια τους άσε που αυτά θα γίνουνε οι δάσκαλοι των γονιών τους!!! :)) Πάω να γυρίσω τις πατατούλες μου τώρα μην μου καούνε κι αυτές!! Πάντως ζητήστε το από το σύμπαν και θα δείτε ότι θα έχετε εκπλήξεις! :-D
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Στα πιο άκυρα σημεία, πάμε και ανοίγουμε πάντα τις συζητήσεις.. Ας ανοίξουμε αυτήν την συζήτηση στο σωστό μέρος.. ! Έχει ενδιαφέρον @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Θα πάρετε πολύ κουράγιο και δύναμη αν πιάσετε να κάνετε στα παιδάκια τους άσε που αυτά θα γίνουνε οι δάσκαλοι των γονιών τους!!!
Ναταλάκι δε λέω τα παιδιά έχουν να δώσουν πολλά στους ενήλικες, όμως δεν είναι ο ρόλος τους επακριβώς ούτε να εμψυχώνουν τους γονείς τους, ούτε τους πνευματικούς τους δασκάλους, αλλά να ζουν την παιδικότητά τους με χαρά και ανεμελειά χωρίς να επιφορτίζονται με ταμπέλες και προσδοκίες!!άλλο αν η ίδια τους η ύπαρξη φέρνει απο μόνη της αυτή καθεαυτή χαρά!!αυτά στα λέω γιατί οι προθέσεις των γονιών που φέρνουν τα παιδιά τους σε επαφή με μια μορφή πνευματικότητας, είναι κάπως περίπλοκες και εκεί έχω τις ενστάσεις μου!!γιαυτό και μια βασική προϋπόθεση για να κάνει ένα παιδί Ρεϊκι για μένα είναι να ασχολούνται ήδη οι γονείς του!!! :x

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Καλέ που είμαστε???? :-o :-o :-o δίκιο έχεις Βασίλη!!! :x

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Nαταλία-Νεφέλη

Επιτέλους τρώω!! Σαν ψέματα μου φαίνεται!!! :-D Οντως Βασίλη μου να μεταφερθούμε σε ενοτητα του ρέικι!! Ανοίγω θέμα αμέσως!!! :x
Nαταλία-Νεφέλη

Παιδιά μόλις άνοι ξα θέμα στην ενότητα Το ρείκι στη ζωή μας με τίτλο το ρέικι και τα μικρά παιδιά. Αν θέλετε συνεχίζουμε την συζήτηση από εκεί. ;)
Nαταλία-Νεφέλη

Το έκανα ήδη γλυκειά μου. Βρίσκεται τώρα στην ενότητα το ρέικι στη ζωή μας με Θέμα το ρέικι και τα μικρά παιδιά.
angel without wings

Δημοσίευση από angel without wings »

πειραζει που με κουρασαν οι κακοι ανθρωπόι????
Άβαταρ μέλους
Ifaki
Site Admin

Δημοσίευση από Ifaki »

πειράζει που θέλω ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους?
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου
Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε

Reiki Center - Ρεικι
Valia

Δημοσίευση από Valia »

συμφωνώ βρε Ιφάκι μου! κι εγώ θέλω, αλλιώς βαριέμαι...

Ορίστε, εγώ φταίω που βαριέμαι τελικά?? :-? :-?

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”