απορίες

Συντονιστής: Vasoula

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Βρε τον Βαγγελακι τι γλυκα που τα λεει... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
vaggelis

Δημοσίευση από vaggelis »

Αφού πριν πάω δεν ήξερα τα συγκεκριμένα άτομα εκεί…μετά πήγα και είδα τι γίνετε.
Όταν αγαπάς ζεις, όταν αγαπιέσαι αξίζεις, όταν αγαπάς και αγαπιέσαι αξίζει να ζεις.
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Βαγγελακη μπορεις ν 'ανοιξεις' την πορτα και να την κανεις μ ελαφρα οπως μπηκες...ετσι απλα..και γρηγορα μαλιστα

και να κοιταξεις να βρεις καποιους απο το συναφι σου

ημαρτον πια με τον καθε..αντε να μην πω :-?
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Valia

Δημοσίευση από Valia »

που σαι ρε άνθρωπε του θεού τόσιν ώρα!!!!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

είπες ότι τους είχες δει στην τηλεόραση και είχαν γράψει βιβλία...
άρα είναι "επώνυμα" άτομα. Θα μπορουσες να πληροφορηθείς λοιπόν για το τι κάνουν...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Δημητρακη....... :* >:d< :D :D
Εφυγε????? :-?
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δυστυχώς παιδιά, εξακολουθεί και ισχύει η νοοτροπία της σταυροφορίας... το δόγμα της οποίας ήταν...
΄Οποιος δεν συμφωνεί με τα "συμφέροντά" μας, πρέπει να θανατώνεται...
Ο τρόπος που θα προσεγγίσει ο κάθε άνθρωπος τον Εαυτό του και τον θεό, πρέπει απαραίτητα να είναι, σε όλους τους ανθρώπους, ο ίδιος!

Δεν προσκάλεσα κανέναν εδώ μέσα για να τον πείσω για το ρέικι!
Ούτε που με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, γιατί θεωρώ ότι ο καθένας μας έχει μέσα του τον δικό του θεό!

Και αυτό ας το γνωρίζουν όσοι, βίαια, θέλουν να εισβάλουν στην ζωή μας! Δεν είναι προσκαλεσμένοι μας! ΄Οχι γιατί δεν έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους, ή τις υγιείς αμφιβολίες τους, αλλά γιατί εκφράζουν το μίσος τους με αγένεια!

Και εγώ δεύτερη "σταύρωση" δεν ανέχομαι!

Απλά, ας το γνωρίζουν, όσοι "πιστοί"... @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Μαιρη »

Δυστυχώς παιδιά, εξακολουθεί και ισχύει η νοοτροπία της σταυροφορίας... το δόγμα της οποίας ήταν...
΄Οποιος δεν συμφωνεί με τα "συμφέροντά" μας, πρέπει να θανατώνεται...
Ο τρόπος που θα προσεγγίσει ο κάθε άνθρωπος τον Εαυτό του και τον θεό, πρέπει απαραίτητα να είναι, σε όλους τους ανθρώπους, ο ίδιος!

Δεν προσκάλεσα κανέναν εδώ μέσα για να τον πείσω για το ρέικι!
Ούτε που με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, γιατί θεωρώ ότι ο καθένας μας έχει μέσα του τον δικό του θεό!

Και αυτό ας το γνωρίζουν όσοι, βίαια, θέλουν να εισβάλουν στην ζωή μας! Δεν είναι προσκαλεσμένοι μας! ΄Οχι γιατί δεν έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους, ή τις υγιείς αμφιβολίες τους, αλλά γιατί εκφράζουν το μίσος τους με αγένεια!

Και εγώ δεύτερη "σταύρωση" δεν ανέχομαι!

Απλά, ας το γνωρίζουν, όσοι "πιστοί"...
:thumbsup: @};-
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βάσω πόσο συμφωνώ!! @};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Ρε παίδες....αυτό το σημερινό ήταν...ρεκόρ!!!! =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) Πρώτη φορά βλέπω να μπαίνουν και πριν καλά-καλά μας γνωρίσουνε να μας τα....χώνουν και να ξαναφεύγουν !!! Τουλάχιστον οι άλλοι κάνανε και κάποια γνωριμία εντω μεταξύ!! Βέβαια μέχρι τώρα έχω κι εγώ μια άλυτη αποριούλα που θα ήθελα να εκφράσω..... ειδικά μετά από την ημέρα που την έκανε η Ελένη..... Γιατί κάποιος να έχει την ανάγκη να βγάλει ολόκληρο λογίδριο "αυτοδικαίωσης" να τα χώσει κανονικά στους υπόλοιπους σαν να ήταν αυτοί οι ηλίθιοι κι αυτός ο μόνος έξυπνος, και μετά να εξαφανιστεί υποκριτικά και θρασύδειλα πριν πάρει τις απαντήσεις που του αξίζουν και ενώ ξέρει ότι όλα αυτά που πρεσβεύει είναι μπούρδες φιλοσοφικές και έχει και το συγκεκριμένο άτομο ρίξει επανειλημένα την δηλητηριώδη ειρωνεία του ουκ ολίγες φορές; Λίγο μακροσκελείς η απορία μου αλλά μηπως μπορεί κανείς να μου την λύσει; Και εν πασει περιπτώσει δεν ξέρω αν αυτό σας ακουστεί υποκριτικό ή ότι άλλο αλλά προσωπικά εκφράζω την γνώμη μου καθημερινά σε αυτό το φόρουμ προσπαθώντας να μην προσβάλλω ποτέ κανέναν και ελπίζω να μην το έχω κάνει εν αγνοια μου, αλλά αν δώ μια ωραία πρωία ότι δεν μου κάνετε απλά θα πώ ένα αντίο και ευχαρίστω για τον δρόμο που μοιραστήκαμε ως τώρα και θα φύγω φυλάσοντας τα καλά μέσα μου και οχι δηλητήριο!!!!
:oops:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

γατί Ναταλάκι, αν η ζωή μείνει στην διανόηση, τότε το μόνο που σου μένει, όταν σε πνίγει το συναίσθημα, είναι η αυτο-αήδια, που δεν ξέρεις πως να την διαχειριστείς και την φτύνεις στους άλλους...

τον πέρασα τον δρόμο της διανόησης ευτυχώς σε μικρότερη ηλικία, από ότι επιτρέπει η ωρίμανση...

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Ναι βρε πουλάκι μου, αλλά δεν υπάρχει και η διάκριση; Θέλω να πω, ότι όσο μη γειωμένος και αν είναι κάποιος δεν μπορεί να διακρίνει τι καλό και τι κακό έχει πάρει, να τα αξιολογήσει και να φερθεί ανάλογα; Γιατί αν οχι τι στο καλό κάνανε οι δύο βαθμοί ρέικι και η αυτοθεραπεία και μάλιστα έλεγε και τους πιο μπερδεμένους που ζητούσαν εξηγήσεις, με τον απαίσιο τρόπο της.....ηλίθιους;
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Και εγώ το πέρασα αυτό το σημείο.. έβγαζα χολή για τα πάντα. Ήμουν άρρωστος.. Ευτυχώς βρίσκομαι σε πορεία θεραπείας! Οπότε το καταλαβαίνω το παλικάρι και δεν θα μιλήσω περισσότερο. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι Βασίλη μου...΄Ετσι είναι!
Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται να περάσουν και από αυτό! Το πρόβλημα είναι όταν δεν βρουν κίνητρο να προχωρήσουν και μένουν μόνο σ' αυτό!
Η συναισθηματική πλάνη είναι η χειρότερη κόλαση! :-( :-(

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”