απορίες
Συντονιστής: Vasoula
Είναι καλό να είσαι ο εαυτό σου
να λες πάντα αυτά που αισθάνεσαι
δεν έχει να κάνει με την ηλικία
.δεν μου λέει κάτι η ηλικία αλλά η εμπειρίες που έχει βιώσει ένα ατομο..το κατά πόσο μπορεί να έχει ανοιχτή την διάνοια του
επιδει δεν μιλαω ψιλοσοφιστικε δεν πάει να πει πως είμαι ένα ανώριμο παιδάκι που δεν γνωρίζει τίποτα
και βέβαια θα γελάς μαζί τους από την στιγμή που βλέπεις πως σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου
φυσικά και δική μου επιλογή ήταν πήγα να δω τι θα πουν τι θα κάνουν και να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα που τυγχάνει να είχαν τα ιδία όλοι που βρισκοντουσαν εκεί πλην ορισμένων που ήταν από το ίδιο σινάφι ξέρεις 1τι θέση πίστα
.
Φιλικα βαγγελης.
Φιλικα βαγγελης.
Όταν αγαπάς ζεις, όταν αγαπιέσαι αξίζεις, όταν αγαπάς και αγαπιέσαι αξίζει να ζεις.
Μα και οι επιστημες αποδεχονται πραγματα χωρις να τα αποδειξουν εφοσον ειναι προφανη και καθολικα αληθη...απλώς το συγκεκριμένο (ρεικι) δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο
πχ στα μαθηματικα τα λεγομενα "αξιωματα"
Φιλε Βαγγελη κι εγω μαζι σου ειμαι και πολυ ευστοχες οι παρατηρησεις σου.
Γιατι περασα κι εγω απο τη θεση σου κι εκανα τον "συνηγορο του Διαβολου" ωστε να σβησω καθε αμφισβητηση και αμφιβολια..
αλλα με μια διαφορα...το ρεικι με ενδιεφερε, ηθελα να μαθω γι αυτο αλλα δεν ειχα ιδεα (οχι οτι εχω μαθει και τα πολλα τωρα )
Βεβαια αυτες οι αμφισβητησεις δεν λυνονται με λογια... λυθηκαν αργοτερα μεσα απο τα προσωπικα μου βιωματα κα τις εμπειριες..
Ομως λυσε μου μια απορια.. τι σε οδηγησε να μπεις εδω μεσα (να κανεις και εγγραφη) και να μας γραψεις τις αποψεις σου?
Σε ενδιαφεερει πραγματι να μαθεις για το ρεικι ή στοχος σου ειναι να μας αφυπνισεις?
τι εγινε ρε παιδια ? μας την επεσε καινουργιος Σωτηρας?

ε γαμω την καταδικη μου ρε Βαλια το "επειδη " δεν γραφεται ετσιvaggelis έγραψε:Είναι καλό να είσαι ο εαυτό σου να λες πάντα αυτά που αισθάνεσαι δεν έχει να κάνει με την ηλικία .δεν μου λέει κάτι η ηλικία αλλά η εμπειρίες που έχει βιώσει ένα ατομο..το κατά πόσο μπορεί να έχει ανοιχτή την διάνοια του επιδει δεν μιλαω ψιλοσοφιστικε δεν πάει να πει πως είμαι ένα ανώριμο παιδάκι που δεν γνωρίζει τίποτα και βέβαια θα γελάς μαζί τους από την στιγμή που βλέπεις πως σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου φυσικά και δική μου επιλογή ήταν πήγα να δω τι θα πουν τι θα κάνουν και να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα που τυγχάνει να είχαν τα ιδία όλοι που βρισκοντουσαν εκεί πλην ορισμένων που ήταν από το ίδιο σινάφι ξέρεις 1τι θέση πίστα .
Φιλικα βαγγελης.
εννοείται ότι το να είσαι ο εαυτός σου δεν έχει να κάνει με την ηλικία, και εννοείται ότι θα λες πάντα ότι αισθάνεσαι...Είναι καλό να είσαι ο εαυτό σου να λες πάντα αυτά που αισθάνεσαι δεν έχει να κάνει με την ηλικία
αγενής όμως δεν μπορείς να είσαι σε καμία ηλικία.
Αυτοί οι άνθρωποι που εσύ κοροϊδεύεις, σαν πιο έξυπνος και πιο έμπειρος από αυτούς και φυσικά πιο γνώστης των μεταφυσικών πραγμάτων, δεν νομίζω ότι σε χρειάζονται! Αρα, γιατί είσαι εκεί?
Για να τους κρίνεις, εσύ ο Θεός?
Βαγγέλη, η ηλικία δεν έχει να κάνει με την εμπειρία, συμφωνώ...
Η ωριμότητα όμως του να ξέρεις ποιός είσαι, έχει...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 06 Οκτ 2009 5:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Απλά έχω κάποιες απορίες και ζήτω αν γνωρίζει κάνεις απαντήσεις
Ναι μπήκα άδω μέσα για να γράψω και εγώ κάποιες άποψης δικες μου
Γνωρίζω τι είναι το ρεικι πως λειτουργεί δεν έχω στόχο την αφυπνίσει αφού ο καθένας βρίσκει το δικό του μονοπάτι στην ζωή
Σε ενδιαφέρει πράγματι να μάθεις για το ρεικι ή στόχος σου είναι να μας αφυπνίσεις?
Απλά έχω κάποιες απορίες και ζήτω αν γνωρίζει κάνεις απαντήσεις
Ναι μπήκα άδω μέσα για να γράψω και εγώ κάποιες άποψης δικες μου
Γνωρίζω τι είναι το ρεικι πως λειτουργεί δεν έχω στόχο την αφυπνίσει αφού ο καθένας βρίσκει το δικό του μονοπάτι στην ζωή
Όταν αγαπάς ζεις, όταν αγαπιέσαι αξίζεις, όταν αγαπάς και αγαπιέσαι αξίζει να ζεις.
μα τις απαντήσεις δεν τις ζητάς, γιατί τις έχεις μόνος σου!
μάλλον να γελειοποιήσεις τους ανθρώπους ζητάς, αλλά εδώ μέσα δεν πέτυχες σωστά τον στόχο σου, Βαγγέλη μου! Λυπάμαι!
μάλλον να γελειοποιήσεις τους ανθρώπους ζητάς, αλλά εδώ μέσα δεν πέτυχες σωστά τον στόχο σου, Βαγγέλη μου! Λυπάμαι!

Ακριβώς όπως το μυαλό του ανθρώπου

Βαγγελη αισθανομαι οτι μιλωντας ταυτοχρονα και σε αλλους μαζι κι εδω, ειναι αγενεια εκ μερους σου προς εμας, μονο και να το λες....
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
εσύ γελειοποιείσαι που πας να τους ακούσεις, ενώ δεν συμφωνείς καν μαζί τους από την αρχή.
Δεν καταλαβαίνω τι είδους πειραματισμός είναι αυτός! Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να αποδείξεις...συγνώμη που δεν καταλαβαίνω...
Θέλεις να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι έχεις νοημοσύνη και πειραματίζεσαι με ότι σε επιβεβαιώνει???
Αν εμένα δεν μου αρέσει ο Μπαχ, δεν θα πάω να τον ακούσω απλά για να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να δικαιωθεί για την γνωμη μου ε?
Δεν σε καταλαβαίνω...

Δεν καταλαβαίνω τι είδους πειραματισμός είναι αυτός! Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να αποδείξεις...συγνώμη που δεν καταλαβαίνω...
Θέλεις να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι έχεις νοημοσύνη και πειραματίζεσαι με ότι σε επιβεβαιώνει???
Αν εμένα δεν μου αρέσει ο Μπαχ, δεν θα πάω να τον ακούσω απλά για να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να δικαιωθεί για την γνωμη μου ε?
Δεν σε καταλαβαίνω...