Καλως ηρθες ουρανιο τοξο....και μην ανησυχεις..ολοι τα εχουμε κανει λιγο πολυ σαλατα...
οι υπολοιποι γρηγορα σπιτακια σας..εδω ειναι το τοπικ με τα ΘΕΛΩ..
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Kαλώς ήρθες :colors: rainbow!! Ξανθούλα τι κουκλάρα που είσαι!! Γιατί αφήνεις τον βρωμοπανικό να σου κάνει τη ζωή ποδήλατο και δεν του ρίχνεις ένα γερό κλάσιμο να φύγει ο κιαρατάς; και για να μην βγαίνω και off topic και φάω ξανθοκόκκινη κάρτα, ΘΕΛΩ να έρθεις το συντομότερο στην Αθήνα για να σε γνωρίσουμε από κοντά και φυσικά για να πάρεις το....ειδικό μαστίγιο που διώχνει τον πανικό μια κι έξω!!! (ο νοών νοήτω, κάτσε μη μας πάρει χαμπάρι κι ο Γιαννάκης )
mono gia simera thelw na min anisixw gia tipota!!!!!!!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Ifigenia έγραψε:mono gia simera thelw na min anisixw gia tipota!!!!!!!
ΚΑΙ ΓΩ!!!!!!
pou tha paei kali mou... siga siga tha ta petixoume ola!!!!!!!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε