ΣΚΕΨΕΙΣ

Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να εξαφανιστώ και να μην την ξαναδώ ΠΟΤΕ ΠΙΑ!! :-(
Οσο νιώθεις έτσι Ναταλία μου , δημιουργεις αντιστασεις να φωτίσεις τα συναισθηματα που υπάρχουν βαθιά μέσα σου και καλλιεργούνται τόσα χρόνια, γιαυτην , την δική σου θυλική πλευρα, και τις σχέσεις σου με το γυναικείο φύλο.
Γιατι , η λύση δεν είναι να φύγεις...
Αυτο που υπάρχει...(σε όλους μας υπάρχει) , και στην άλλη άκρη του κόσμου να πάς... θα το πάρεις μαζί σου... και εκει ακόμα θα βρεθούν άλλες αφορμές να το δουλέψεις.

Εξάλλου, εφόσον το ρεικι ήταν για σένα επιτακτική ανάγκη,ζητάς να είσαι συνειδητή στη ζωή σου και όλα αυτά τα συναισθηματα αναταράσονται αλλά για το ανώτερο καλό σου! Για να δουλευτούν !!!....
Το ρεικι είναι εργαλείο που μπορεις να τα φωτίσεις, αν μπεις πιο βαθιά όταν νιώσεις έτοιμη... ρωτώντας μέσα σου... ...ακούγοντας... φωτίζοντας, με αποδοχή, με κατανόηση, να κόψεις εσύ πιά με τα χεράκια σου όλους τους λώρους. :x >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Όποτε στέλνω Ντανιελάκι μου ρέικι σε αυτό το θέμα όλη η θλιψη και η πικρία και η μειωμένη αυτοεκτίμηση και όλα μαζί γίνονται ένα κύμα που πάει να με πνίξει!!! Εκτός αν κάτι.....δεν κάνω εγώ σωστά!!! Πάντως έχω έρθει τελευταία σε αδιέξοδο με αυτό το θέμα. Βρίσκω τον εαυτό μου συνέχως να της απαντάει απότομα να μην αφήνει λέξη να πέσει χάμω όταν αυτή μου δείχνει την απόριψή της και γενικά σαν να θέλω να δείξω και να αποδείξω την αξία μου σε αυτήν με το να μην δέχομαι τις βρισιές της και να της πετάω στα μούτρα το ότι δεν δέχομαι αυτή της της συμπεριφορά πια! Τι υγιές βλέπεις εσύ σε αυτή τη συμπεριφορά; Δεν θα έπρεπε να την αγνοήσω!! Την έχω πλέον αιφνιδιάσει σε σημείο να εξαφανιστεί στην Κόρινθο για τρεις μέρες για αυτά που άκουσε από εμένα και ποτέ δεν τα περίμενε!!!! Εγώ δεν συμπεριφερόμουνα ποτέ έτσι και τώρα ξαφνικά τα έχει δει και τα έχει ακούσει ΟΛΑ!! Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτή αλλά δεν νομίζω πως αυτή είναι διέξοδος από το πρόβλημα μου!! Μάλλον πρέπει να....κόψω το natrium moriaticum γιατί το έκανε με το παραπάνω το θαύμα του!! Εγώ που είχα χρόνια να κλάψω τώρα το έχω παραχέσει το θέμα!! Με το παραμικρό νααααα τα δάκρυα, νααααααα ο θυμός.....ναααα το ξέσπασμα!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Εχεις αλλάξει απέναντι της, γιατι ίσως να εχει κορυφωθει το συναίσθημα μέσα σου και αποκτάς τα όρια σου που βγαινουν ορμητικά...
Στο χερι σου είναι να φωτίσεις... και το θυμό... και τα δάκρυα... :x
Μην τα παρατας τώρα. >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Οταν προσπαθούσα με το ρεικι να ησυχάσω μέσα μου το θυμό για τον πατέρα μου, η σχέση μας ήταν ακόμα εκρηκτική και δύσκολη και απελπιζόμουν.
Κατάλαβα κάποια στιγμή, ότι επειδή δουλευω εγώ με τον εαυτο μου, δεν θα πρέπει να απαιτώ να από αυτόν μιά άλλη συμπεριφορά.
Αν καταλάβω απολύτως αυτος ποιος είναι, μέχρι τι μπορούσε και τι μπορει να κατανοήσει , να κάνει για τη ζωή του, και μέσα σε ποιά ενέργεια μεγάλωσα κοντά του ,είναι η αρχή...
Η συνέχεια είναι ότι .... αυτος είναι αυτος που ΕΙΝΑΙ , και εγώ είμαι η Ντάννυ... και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι εδώ. :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Η συνέχεια είναι ότι .... αυτος είναι αυτος που ΕΙΝΑΙ , και εγώ είμαι η Ντάννυ... και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι εδώ
.......και τον συγχωρώ γι' αυτά που δεν μπορεί να είναι.
Ίσως ακόμη τους διαλέξαμε γιατί τα <ελαττώματά> τους είναι η εργασία για την οποία ήρθαμε.

Τι είναι αυτό που βλέπουμε μέσα τους και μας αναστατώνει ?
Τι νόημα έχει για μας και ποιά είναι η εργασία μας ?

Μη ξεχνάς Ναταλί ότι ο θεός δεν είναι τιμωρός, ούτε κι ο άνθρωπος.
Η συμπεριφορά σου δεν είναι υγιής.........εντάξει.......και λοιπόν....... αφού έτσι νιώθεις τώρα. >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Nαταλία-Νεφέλη

Μα το θέμα είναι πως δεν ξέρω κι εγώ από που να αρχίσω την θεραπεία σε αυτή την κατάσταση!!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Μα το θέμα είναι πως δεν ξέρω κι εγώ από που να αρχίσω την θεραπεία σε αυτή την κατάσταση!!!
από εσένα :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Μα το θέμα είναι πως δεν ξέρω κι εγώ από που να αρχίσω την θεραπεία σε αυτή την κατάσταση!!!
Με το να κατανοήσεις ακριβώς ποια είναι η κατασταση!...
Κάθε σκέψη , κάθε αλήθεια, γίνεται Φως.
Θα σε οδηγησει στην επόμενη σκέψη, στο επόμενο συναισθημα που χρειάζεται να φωτιστει.
Και μιά μέρα δεν θα είναι πόνος, αλλά ευγνωμοσυνη.

Αυτη είναι η θεραπεία, Ναταλί!!! :x :x :x
Nαταλία-Νεφέλη

Δηλαδή στέλνω ρέικι στον τρόπο που σκέφτομαι; :-? Μπίιιιιιιι Δεν το είχα σκεφτεί ως τώρα!! Γαμώτο ξανθό μου μέσα!! ;) O:-) :x @};- >:d< Ευχαριστώωωωωωωωωωωωω
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Δηλαδή στέλνω ρέικι στον τρόπο που σκέφτομαι;
Ασχετα αν το εγραψες κατάλάθος αυτο, δεν είναι λάθος.

Οποιο τρόπο επιλέξεις μέσα είσαι...
Η προθεση κινεί τα νήματα της θεραπειας.
Αν η προθεση σου είναι να το φωτισεις, ο Εαυτος σου θα βρει τρόπο να σε βοηθήσει...
Φτάνει να του το ζητήσεις βέβαια, και να τον ακούσεις ! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

.... @};-

Υπάρχουν τελικά, πάρα πολλοί λόγοι να αγαπάω και κανένας για να πολεμάω.. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να με πείσει πια ότι η γεύση της ζωής είναι πικρή...
Ακόμα και όταν βλέπω ανθρώπους να αγωνίζονται για να αποδείξουν την παρουσία τους, νιώθω πίσω από αυτόν τον αγώνα, τον τεράστιο φόβο τους μήπως χαθούν μέσα στην «ασημότητα» και χαμογελάω…
Η αληθινή φύση των πραγμάτων δεν αγωνίζεται ποτέ! Ρέει…
Και σίγουρα δεν χρειάζονται αποδείξεις γι’ αυτό!
Ούτε και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια…
Η προσπάθεια γίνεται μόνο πριν, μεταξύ ελέγχου και αυτό-ελέγχου, που δίνει κίνητρα για να εντοπίσουμε τον εσωτερικό μας πόλεμο, μέσα από τους μηχανισμούς της αξίας-αναξιότητας, του κέρδους και της απώλειας, του πόνου και της ευχαρίστησης.
΄Όταν δεν «γαντζώνεσαι» στην ζωή, τότε τα χέρια χαλαρώνουν και την αγγίζουν απαλά, με αγάπη, κατανόηση και συνειδητοποίηση…

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

@};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

@};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

΄Όταν δεν «γαντζώνεσαι» στην ζωή, τότε τα χέρια χαλαρώνουν και την αγγίζουν απαλά, με αγάπη, κατανόηση και συνειδητοποίηση…
Κι έτσι το "γάντζωμα" γίνεται χάδι... @};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Ellaki »

Η αληθινή φύση των πραγμάτων δεν αγωνίζεται ποτέ! Ρέει…
... σαν ενέργεια που βγαίνει απ' τις ψυχές μας

Επιστροφή στο “ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”